Dodaj do ulubionych

ile zarabia strażnik miejski?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 11:00
jw
Obserwuj wątek
    • Gość: lesku Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 11:52
      900 zl brutto
      • Gość: sM ile zarabia SM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 14:20
        Ale jak pracuje uczciwie, jest aktywny, słucha i gorlwie wykonuje wszystkie
        polecenia przełożonych, ma poważny stosunek do przepisów i regulaminów, stawia
        interes służby nad małostkami życia prywatnego, bierze czynny udział w życiu
        miasta i SM, pracuje społecznie, podnosi własne kwalifikacje zawodowe, zawsze
        kieruje się dobrem państwa i samorządu który go zatrudnia - poprostu pracuje
        dziś tak jak pozostałe 99 procent jego Kolegów i Przełożonych w Sosnowcu - to
        zarabia trochę wiecej.
        Przecież w Polsce, zgodnie z Konstytucją i Kodeksem Pracy - wysokość
        wynagrodzenia musi odpowiadać wartości pracy, jej randze i pozycji w
        społeczeństwie, uwzgędniać elementy ryzyka i bezpieczeństwa wykonywanej
        profesjii...
        / przepraszam, wczoraj jadłem tatara i tak mi się dzisiaj coś pie....li /
      • Gość: p9ol Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 19:52
        tyle nie może zarabiać bo to niezgodne z kp
        • Gość: Rumcajs Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 23:08
          Ile by nie zarabiał to za mało Dasz takiemu rybe to zje rybe a dasz wędke to
          sam sobie ryb nałowi
    • Gość: Lilly Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:57
      A moim zdaniem Straż Miejska to jest jedno wielkie nieporozumienie!
      • cover_wielki Re: ile zarabia strażnik miejski? 03.05.07, 20:31
        Na razie nie znalazł sie żaden Śmiały co by zlikwidował ta formacje.
    • Gość: hellhound Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.smstv.pl 03.05.07, 20:48
      Słyszałem, że tam biorą tych co w wojsku i policji są brani za tłuków..
      i sam niestety mając z nimi styczność, lotności umysłu i błysku inteligencji w
      oku nie dostrzegłem. Ale może ze dwóm przemówiłem do rozsądku, że racji nie mają;)
      • cover_wielki Re: ile zarabia strażnik miejski? 07.05.07, 19:17
        Chciałbym usłyszeć jakąś pozytywną opinię o tej formacji, bo jak kraj długi i
        szeroki to wszędzie podobnie.
        • Gość: robespierre marzenia ściętej głowy:) no_txt IP: *.smstv.pl 07.05.07, 22:24
        • Gość: Koleś Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 09:40
          Pozytywna Opinia Buha ha ha ha Ostatnio Strażnicy Jeździli Combo po mieście bez włączonych świateł mijania. Czyli powiedzenie Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie w Sosnowcu się sprawdza więc jaka pozytywna opinia. Sami takiego kierowcę ukaraliby sowitym mandatem w wysokości 100 zł.
          • Gość: Bartek Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:27
            No i właśnie pokazujesz,że mało się znasz na przepisach więc nie zabieraj głosu.
            Otóż pragnę Cię poinformować, że akurat oni nie są upoważnieni do wystawiania
            mandatu za tego rodzaju wykroczenie, poza tym mandat może być nawet 500 zł bo
            nie ma jeszcze ustalonego taryfikatora, a co do samych świateł, mnie też się
            zapomni zapalić zaraz po włączeniu silnika i minie kilka kilometrów zanim się
            zorientuję, że jadę bez świateł, ale jeszcze żaden policjant mi nie wypisał
            kwitku za to, mimo kontroli, kończyło się zawsze na pouczeniu
    • Gość: quest Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:58
      Z samych łapówek np od kierowców czy nielegalnych hadlarzy ma srednią krajową
      (średnia krajowa prezesów zarządu spółek skarbu państwa) :-)
      SM to takie ORMO.... Powinni pracowac społecznie
      • Gość: koleś Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 12:20
        Tutaj się z Tobą nie zgodzę Masz dowody na łapówki ? Obyś miał bo inaczej to publiczne pomówienie w/g Kodeksu Karnego karalne.
        • Gość: Bartek Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:35
          Masz rację, to jest pomówienie. Co do zarobków, jak potencjalni chętni przejdą
          test sprawnościowy (a jest ich niewielu, a test jest naprawdę prosty)gdy na
          rozmowie dowiadują się ile będą zarabiać to wychodzą i dziękują za rozmowę. Sama
          instytucja jest bardzo potrzebna, wieloma sprawami policja sie by nigdy nie
          zajęła bo mają to gdzieś albo z natłoku pracy np. Ciągle zalegające śmieci przy
          garażach i tak jest wszędzie bez wyjątku, a ciekawe kto prędzej przyjedzie do
          zdarzenia policja czy straż miejska. Przestańcie się ludzie czepiać tej
          instytucji i zajmijcie się swoją robotą, bo jestem przekonany, że ktoś też was
          oczernia za waszą rzekomą pracę. Gorąco pozdrawiam
    • Gość: kamil Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.chello.pl 16.05.07, 15:30
      każdy najeżdża na policjantów lub strażników miejskich a jak ma jakiś problem
      to najpierw gdzie dzwoni????

strażnicy mają niewdzięczną pracę, użerają się z żulami itp
      wiem z autopsji, że jak ktoś nie pyskuje tylko normalnie pogada i widzą że gość
      jest w porządku to nie karają.
      • Gość: Bartek Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:32
        Dokładnie masz racę, teraz się czepiają a jak coś to pierwsi dzwonią (słusznie,
        bo jest to instytucje która mają nam pomagać). Ja jeszcze nigdy nie dostałem
        mandatu za jakieś wykroczenie, choć praktycznie codziennie się w jakiś sposób
        przepisy łamie. No ale jak ktoś z pyskiem wyskakuje i cwaniakuje, to nie ma o
        czym mówić. Pozdrawiam
        • Gość: Tomek1986Sosnowiec Tylko debile czepiają się policji i SM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:27
          Takie jest moje zdanie bo gdyby nie policja to byscie w piwnicach zamknietych
          siedieli zeby mam sie nic nie stalo, malo tego, w jakis skrzyniach zeby was
          nikt nie zauwazyl i nie skrzywdzil osły jeb...ne Co do SM to chlopaki wyrecaja
          ich w niektorych sprawach.

Czytajac niektore posty stwierdzilem ze polowa z was krytykuje takie instytucje
          jak policja, SM bo "jest to w modzie" Dzieciaki, oj dzieciaki.....
    • Gość: hai Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.chello.pl 22.05.07, 07:52
      zgadzam sę, to taka szczeniacka moda, jak rozboje na meczach - świadczy o
      niedojrzałości emocjonalnej,
    • soundtropolis Re: ile zarabia strażnik miejski? 28.05.07, 22:50
      w ch.. kasy.
      • Gość: Bartek Re: ile zarabia strażnik miejski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:04
        a ile to jest w ch...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka