IP: 213.25.48.* 05.12.06, 10:50
hej! czy wiecie moze gdzie w sosnowcu organizuja sylwestra? mam na mysli cos
takiego jak farmacon, minimum, antidotum itp bo na zadna stronke tych klubow
nie moge wejsc. acha i fajnie by bylo jakby tez ktos znal ceny i jak ktos juz
byl tam na takiej imprezie to prosze o komentarz
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: sylwester IP: *.171.152.101.crowley.pl 05.12.06, 13:40
      Imperium organizuje sylwestra.Mają stronę w przebudowie ale informacja na temat
      sylwestra jest już zamieszczona. Oto link: klubimperium.pl/
      • Gość: kazio Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 16:03
        Tancbuda
        • Gość: ja Re: sylwester IP: *.171.152.101.crowley.pl 05.12.06, 16:05
          A niech ci będzie na zdrowie.Chciałam tylko pomóc.
          • Gość: olcia Re: sylwester IP: 213.25.48.* 05.12.06, 21:42
            w imperium troche drogo za osobe 100 zl (bo interesuje mnie oczywiscie miejsce
            siedzace i cos do jedzonka zeby bylo :) ) A moze ktos ma jednak informacje o
            farmaconie lub minimum czy tez antidotum??bede wdzieczna bo czasu coraz mniej....
            • Gość: Co za drogo ??? Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 21:48
              Za 100 zł chciałas se usiąść posiedzieć ochlać się jak świnia pożreć jak wieprz
              i co może jeszce taxi do domu rana aby w cenie odwiozło W jaki swiecie zyjesz
              Do roboty na nadgodziny albo w domu w sylwka dupke płaszczyc
              • Gość: olcia Re: sylwester IP: 213.25.48.* 05.12.06, 22:29
                jakbym tak chciala zrobic to bym poszla na jakas sale gdzie jest 160 zl ale od
                pary i wtedy jest wszystkiego ful madralo.
    • lelum.polelum Re: sylwester 06.12.06, 13:44
      Co do Farmaconu,to nie wiem,bo stronka nieczynna,ale sylwester na pewno jest
      organizowany-info w klubie.W Minimum(www.minimum.pl)sylwester kosztuje 180zł od
      osoby i to jest wg mnie zbyt wygórowana cena.Co do Imperium to 100zł za
      wstęp,miejsce siedzące,posiłek i napoje to wcale nie jest drogo.Szkoda że
      klimat tego miejsca i ludzie,którzy tam imprezują mi nie odpowiadają...Dla
      porównania,ja bawie się w noc sylwestrową w katowickim Spiżu,gdzie
      wstęp,rezerwacja i alkohol(czysta wódka,piwo)bez ograniczeń kosztowały mnie
      prawie 90zł.Jakiś posiłek,szampan itd.to dodatkowe koszta.Jeżeli chodzi o
      Antidotum to nic nie wiem,a ich strona(www.antidotumclub.pl)jest od dawna nie
      aktualizowana.
      • Gość: Sylwestrowskiewicz Re: sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 14:24
        Tanio ? Drogo ? - zależy dla kogo ? Dośc tanio to jest na balu w sali dworca
        głownego PKP - sala duża i przestronna, napewno nie bedzie duszno, można zabrać
        własne kanapki, odpowiednie napoje i radio z muzyką. Obecni tam "zawsze", z
        checią dołączą. Może być pysznie...

To oczywiście głupi, idiotyczny wpis - ale chyba sensowniejszy od tych którzy
        piszą że - słyszeli, zdaje im się, nie wiedzą dokladnie itd itd Jak sie nie
        wie to się nie doradza.
        • Gość: olcia Re: do lelum polelum IP: 213.25.48.* 06.12.06, 17:37
          dzieki za wreszcie jakies rzetelne informacje. I wlasnie o to mi chodzilo ze jak
          na imperium (o ktorym malo kto ma dobre zdanie) to jest drogo. ciekawe co z
          farmaconem ale to chyba sobie po prostu trzeba zadzwonic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka