Dodaj do ulubionych

Studio Urody Awangarda.....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:31
Czy ktoś z Was tam był i kożystał z ich usług???? Ceny mają mam nadzieję równe są jakości usług jakie wykonują??? Zresztą co z higieną bo oglądając ich stronę internetową nie widziałam aby ktokolwiek tam był w rękawiczkach jednorazowych????
Obserwuj wątek
    • malda_80 Re: Studio Urody Awangarda..... 05.01.07, 22:08
      Chcesz naprawdę dobrą kosmetyczkę?? Pracowała kiedyś w Erisie w Sosnowcu, a
      potem w Day SPA, jak zmienili siedzibę, ale że właścicielka to tyranka, zaczęła
      pracę na własną rękę. Jakośc usług ta sama a na pewno taniej. Ja mam do niej
      pełne zaufanie. To kosmetyczka z powołania i z talentem. Do tego bardzo
      sympatyczna i przyjedzie Ci nawet do domu. Jej nr telefonu: 0663 045 040
      • gabrysia_s Re: Studio Urody Awangarda..... 10.01.07, 20:01
        malda_80 napisała:

> Chcesz naprawdę dobrą kosmetyczkę?? Pracowała kiedyś w Erisie w Sosnowcu, a
        > potem w Day SPA, jak zmienili siedzibę, ale że właścicielka to tyranka, zaczęła
        >
        > pracę na własną rękę. Jakośc usług ta sama a na pewno taniej. Ja mam do niej
        > pełne zaufanie. To kosmetyczka z powołania i z talentem. Do tego bardzo
        > sympatyczna i przyjedzie Ci nawet do domu. Jej nr telefonu: 0663 045 040

A gdzie teraz przyjmuje w domu, czy ma własny gabinet? W jakiej dzielnicy?
        • malda_80 Re: Studio Urody Awangarda..... 11.01.07, 21:05
          Jeszcze nie ma swojego gabinetu. Najczęściej w domu klientek. Przyjeżdża z
          całym sprzętem. przynajmniej nie marnuje się czasu na dojazdy.:)
          • Gość: xyz Re: Studio Urody Awangarda..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:58
            Jakie usługi oferuje ta kosmetyczka? Na jakich preparatch pracuje?
            • Gość: malda_80 Re: Studio Urody Awangarda..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:07
              Praktycznie wszystkie. A jakie preparaty... najlepiej zapytac jej samej. Ja nie
              pytam. Robiłam u niej hennę, tipsy, pedicure, manicure i jestem bardzo
              zadowolona. Do innej nie chodzę. Najlepiej porozmawiac z nią. Ja tylko polecam
              ją jako osobę kompetentną z własnego doświadczenia.
    • neria26 Re: Studio Urody Awangarda..... 08.01.07, 13:18
      Tu był wątek na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=264&w=50430933&a=50430933

Byłam bardzo zadowolona z jakości ich usług. Wszystkie zabiegi na jakich byłam
      wykonywane są w rękawiczkach. Ceny może nie są najniższe, ale uważam że czasami
      warto zainwestować trochę więcej i mieć jakąś gwarancję sukcesu :) Nikt tak
      może człowieka nie skrzywdzić jak kosmetyczka i fryzjer partacz :)
      • Gość: karolina Re: Studio Urody Awangarda..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:39
        wątek niestety nie działa :( . Co do cen i usług nie wiem ,dlatego pytam. Że ceny wysokie nie ma problemu jeśli cena = usłudze.
        • Gość: :) Re: Studio Urody Awangarda..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:32
          up
          • Gość: zuza Re: Studio Urody Awangarda..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:35
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=50430933&a=50430933
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka