Gość: aaaaa hm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 20:06 A tutaj znowu cisza ???? Czy nic sie w tym zakładzie nie dzieje czy pisac o tym nie chcecie??Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: dajcie spokój IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.09, 16:48 aaaa pomyliłas strony wejdz na pudelka jak szukasz sensacji i plotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: dajcie spokój IP: *.3s.pl 27.03.09, 10:22 sama sobie wejdz jak ci coś nie pasuje to nie musisz tego czytać ani tu wchodzić buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......... Re: hm... IP: *.telpol.net.pl 09.02.09, 19:46 nie to żę nie ma o czym pisać tylko nie ma kto bo tylu ich zostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrrrrrr Re: hm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 22:24 zostali najlepsi!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmm Re: hm... IP: *.chello.pl 10.02.09, 15:55 same lizo dup/// zoastały w segu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agb Re: hm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 17:49 wielce mądry się znalazł hhhhhaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: hm... IP: 87.204.194.* 10.02.09, 20:56 No ktoś tu się trochę myli nie zostały tu same lizodupy,bo ja do takich bynjmniej nie należę,a jednak jeszcze pracuję.Poprostu wytrwałam,niezarabia się kokosów ,ale jak się niema innych perspektyw to ,to narazie musi wystarczyć.Chyba że się trafi lepsza praca,ale jak wiadomo ostatnio bardzo ciężko coś znaleźć,a żyć z czegoś trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: hm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 18:41 weszlam sobie przez przypadek na forum segu bo niegdys tam pracowalam i krew mnie zalewa jak pisza ze zostali najlepsi czyli jacy co im sie robic nie chce a od tego maja murzynow i za nich robia wiem cos na ten temat ci najlepsi to dawno z tamtad odeszli bo mieli tego balaganu dosyc a nie bedzie mi tu ciemnoty jakas wciskala ze najlepsi smieszne i kto tak pisze o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: hm... do rrrrrrrrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 19:08 ok "najlepsi" moze najwytrwalsi to lepsze stwierdzenie ale co z tego? Jak i tak nikt sie z nimi nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: hm... do rrrrrrrrrr IP: *.3s.pl 12.02.09, 13:09 złe określenie wytrwali zostali bo nie majom wyjścia bo jest kryzys na rynku pracy gdyby nie było to myślicie żeby zostali i jebali za tom kasę dawno by nas nie było gdyby nie kryzys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: hm... IP: *.3s.pl 11.02.09, 09:56 na temat tego zakładu było by dużo do pisania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: hm... IP: *.3s.pl 12.02.09, 13:21 a dzieje się mamy wyrabiać normy bo jak nie to będą nagany albo zwolnienia a nagany podobno z wpisaniem do akt po prostu jaja sobie robią te kierownictwo niech oni sobie wpiszą albo niech stanom z nami na stołach zmienili stoły co kiepsko sie na nich robi i mamy wrabiać normy zamiast nam ulepszyć to nam pogorszyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: hm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:49 ale i tak na to wpływu nie mamy zrobią to co będą chcieli:( nie wyrabiamy norm szkodzimy zakładowi:( takie prawo ciekawe dla kogo stworzone:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były segowicz Pytanko :) IP: 83.142.222.* 12.02.09, 23:54 Cześć pracownicy!!!!!!! Dawno tam nie pracuje ,ale ciekaw jestem ilu pracowników (tych pierwszych)którzy jeździli na szkolenia do Niemiec i którzy zaczynali całe to SEGU (myślę o tzw ABS -ach )jeszcze tam pracuje ???????? i czy dochrapali się jakichś "stanowisk"? Czy ktoś wie ? Pozdrawiam :):):) Jeden z Pierwszych (kiedyś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Pytanko :) IP: *.3s.pl 13.02.09, 08:48 raczej spadli z tych krzeseł na ABS została tylko garstka ludzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Pytanko :) IP: *.telpol.net.pl 13.02.09, 11:26 Moim zdaniem to karć i dawać nagany to oni potrafią, ale żeby nagrodzić za prace to już nie umieją nie dość im że mają tanią siłę roboczą to jeszcze im mało.Zachęcić pracownika do lepszej wydajności nie potrafią tylko dołują i to ma być motywacja wykorzystywanie ludzi. Wprowadzają biurokracje papierkową że liderka powinna mieć teraz sekretarkę,ponieważ cztery godziny to wypełnianie bzdurnych papierów w kilku egzemplarzach jedno i to samo.Jeden biurowiec więcej to więcej papierów a to chyba nie na tym oplega praca w tym zakładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Pytanko :) IP: *.telpol.net.pl 13.02.09, 11:29 Miałam na myśli KARAĆ, wkradł się chochlik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były segowicz Re: Pytanko :) IP: 83.142.222.* 14.02.09, 17:59 Dzięki za info. A co z majstrową CZ... ,brygadzistkami O...,U...Sz...,ustawiaczami i.t.d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitro Re: Pytanko :) IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.09, 19:03 w segu pozostali tylko sami twardziele..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrrrrrr Re: Pytanko :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 10:50 właśnie, zostali twardziele, co mają wtyki -może trochę u planistek, trochę u kierowniczek,trochę u liderek, reszta musiala odejść,takie czasy i takie jest prawo bytu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pytanko :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 21:56 uczcijmy chwilą ciszy pamięć naszej koleżanki Julity*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 06.03.09, 23:07 czy ktoś wie gdzie teraz mogą być przyjęcia na produkcję ... dziś zostałam zwolniona i potrzebuję pomocy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agb Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 16:33 teraz nie ma pracy na produkcji:prędzej jako pakowacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.3s.pl 11.03.09, 12:55 w plejadzie w sosnowcu są przyjmują do kuchni piec placki i naleśniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 20:24 Ale daliście propozycje koleżance !!!!Piec placki i naleśniki mało fajne zajęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.3s.pl 15.03.09, 19:12 z braku laku i kit dobry każda praca jest dobra jak by chciała robic to by poszła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.3s.pl 15.03.09, 19:16 ale kasa jest ja bym nie miała wyjscia to bym poszła nie paczała bym ze mało fajna zajęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.quarto.pl 15.03.09, 20:15 W dobie kryzysu każda praca jest dobra(najlepsza na umowę o pracę oczywiście, bo zlecenie to zazwyczaj na chwilę...:( ) Co do Segu - gratulacje dla tych, którzy otrzymali bony 100zł... Przemilczę fakt, że powinno więcej osób otrzymać takową premię, ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.quarto.pl 31.03.09, 20:32 a co powiecie o tym co sie dzieje na dziale P5 , zamienili planistke i wyprawiaja cuda, ale to i tak porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany po wypłacie IP: *.telpol.net.pl 11.11.09, 16:05 a co to? jest po wypłacie a na forum żadnych zgryźliwych uwag? Czyżby wszyscy zadowoleni? W końcu z miesiaca na miesiac szef daje premie , moze niewielkie ale są. Odpowiedz Link Zgłoś
imiglykos czyto juz koniec segu? 16.03.09, 18:34 www.ksse.com.pl/pliki/OFERTA%20HALI%20SOSNOWIEC.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: czyto juz koniec segu? IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 10:02 segu do sprzedarzy jest juz od roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czyto juz koniec segu? IP: *.quarto.pl 17.03.09, 19:08 Tak, tylko podobno abs już sprzedane... trochę mnie to dziwi, bo nie wiedziałem, że hala jest "podzielona" i do sprzedania osobno. Ale każdy wie, jak to plotki działają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 Re: czyto juz koniec segu? IP: *.telpol.net.pl 17.03.09, 19:27 w tym zakładzie to zawsze więcej plotek niż prawdy ... ile to osób wróżyło że po świętach nie będzie wracać do czego po nowym roku bo niby zakład miał paść a tu co niedługo kwiecień i jak jest tak jest ale nadal nie zamknięte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Re: czyto juz koniec segu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 20:07 zamknięte czy nie ,ale na sprzedaż.....fakt ale dalej pracujemy poczekamy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: czyto juz koniec segu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.03.09, 20:13 Bo jak zwykle szaraki nic nie wiedzą,ich nie trzeba o niczym informować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: czyto juz koniec segu? IP: *.quarto.pl 20.03.09, 18:53 I z tego powodu ludziska są wku...eni.Nic nie wiadomo,co chwilę kogoś zwalniają (dla niego to tragedia)reszta siedzi cicho i z drżącym serduszkiem i cichutko pracuje.Normalny KL Sosnowiec. Powoduje to dupowłaztwo i nie wiadomo co jeszcze. W końcu nie ma się co dziwić,babki się boją i tyle.Choć z drugiej strony... Nawet weekendowe piwo nie smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: czyto juz koniec segu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 11:31 no właśnie, kto ma wtyki u kierowniczek,planistek czy liderek nie musi się aż tak bać o zwolnienie!boją się o pracę i dlatego wlażą do d...ale to jest naprawdę śmieszne, bo i tak do końca nie wiadomo, kto pierwszy poleci,może planistka czy liderka...nie wiadomo, komu sie podlizywać??? nie dziwię się,że nawet piwo nie smakuje podczas weekendu, jak trzeba przechodzić takie stresy!!!pozdrawiam segowiczów1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Re: czyto juz koniec segu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 15:44 Dlaczego uważacie że zostali Ci co maja tylko wtyki u liderek,planistek czy kierowniczek....itp..A może zostali Ci co pracują nie obijają się i coś potrafią.O tym nikt z was nie pomyślał? Każdego boli jak straci pracę to zrozumiałe i szkoda tych ludzi co muszą teraz odejść bo kończy im się umowa. Ale czy to nasza wina? Nie!!!Bo kadży patrzy tylko na siebie by się utrzymac na stołku ,to było ,jest i bedzie ,na to nie mamy wpływu przykre ale prawdziwe.Nie tylko my w Segu mamy problemy inne zakłady tez je maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: czyto juz koniec segu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.03.09, 18:29 Ja nigdy żadnych wtyków nie miałam i nie mam.Nikomu się nigdy nie podlizywałam-i pracuję jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Re: czyto juz koniec segu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 18:48 I trzymajmy tak dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czyto juz koniec segu? IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.09, 14:33 do żabki 2 - prawdą jest że pozostali tylko wylizywacze dup nie rozszmieszaj mnie pracowałam tam i widziałam jak latali i do dupy włazili liderkom kierowniczkom i jeszcze wyżej postawionym , ja byłam chwalona za umiejętności szybkość pracy wyrabiane normy ale nie właziłam do dupy liderce i kierowniczce nie donosiłam co kto robi i co powiedział i zostałam zwolniona , obecnie pacuję i mam się dobrze pozdrawiam wylizdupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: czyto juz koniec segu? IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 16:58 widocznie nie nadawałas sie nawet do lizania d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Re: czyto juz koniec segu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 17:39 A ja zostawię to bez komentarza.....Każdy ma swoje zdanie i może je wyrażać....ale to nie znaczy że mamy się nawzajem obrażać i ubliżać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czyto juz koniec segu? IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.09, 22:22 wyobraź sobie że wolałam uczciwie pracować a nie latać po hali i włazić do d.....y , a lizaniem zajmują się same nieroby co nic innego nie potrafią w życiu robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Re: czyto juz koniec segu? do gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 12:29 Jak twoim zdaniem zostali tylko ci co liżą...d...y to kto robi na produkcji? krasnoludki czy może coś lub ktoś inny???Masz żal że zostałaś zwolniona każdy z nas się boi.Nie wszyscy włażą do d..p jak to nazwałaś są też uczciwi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: czyto juz koniec segu? IP: *.3s.pl 24.03.09, 12:03 jaka jest kierowniczka i po jakiej jet szkole z abs to nie ważne ale nie siedzi na krześle i w niego nie pierdzi jak u nas tylko potrafi iść do prezesa i pogadać o premiach i dziewczyny mają dostały talony a u nas to się boją żeby z tych stołków nie spadły tylko mówią że jest kryzys na rynku szkoda pisać na ten temat boją się i będą się bać trzepać porami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusia Re: czyto juz koniec segu? do aa z 24.03.09, 12:03 IP: *.quarto.pl 26.03.09, 19:57 Co do premii na abs, to na wiązkach też były bony, tylko może nie mówi się o tym tak głośno. Z tego co wiem, to na jednym dziale dziewczyny otwarcie się przyznały (ale oczywiście nazwiska nie poszły dalej, albo przynajmniej do mnie nie dotarły - w końcu nie wszystko muszę wiedzieć xD). Na innym dziale dziewczyny podpuściły jedną z "podejrzanych" o takowe wyróżnienie, i niestety dziewczyna zmieszana dała się złapać na potyczki słowne, które potwierdziły że jakoby miała otrzymać bon. Można by przytaczać inne przykłady, ale to chyba wystarczy, aby potwierdzić że wyróżnienia były... Pozdrawiam tych, którzy trzymają się w Segu bez lizania dupy (a tacy, na szczęście jeszcze są ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: czyto juz koniec segu? IP: *.3s.pl 23.03.09, 08:52 a mi to wisi czy mi przedużą umowe czy nie płakac nie będe nie kączy sie świat na segu nie ta to inna wisi mi to a lizac dupy nie mam zamiaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: do "aaaa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 17:54 dziewczyno-jaką ty szkołę kończyłaś??? jak ty piszesz??? szok!!! zamiast "kończy" piszesz "kączy" .. jak tacy ludzie pracują w segu, to nie dziwię się,że ta firma stoi jak stoi.. mam nadzieję,że z takim wykształceniem jest tam niewiele osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: do "aaaa" IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.09, 08:04 :)nic tylko siąść i płakać........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: do "aaaa" IP: *.3s.pl 24.03.09, 09:12 nie dziwie się że ABS upadły że została tylko garstka jak kierowniczka była po szkole podstawowej ciekawa jestem po jakiej szkole są u nas nic tylko siąść i płakać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.w. Re: do "aaaa" IP: *.3s.pl 24.03.09, 08:55 żeby w tej firmie pracować to nie trzeba mieć wykształcenia a firma stoi jak stoi to tylko podziękować ludziom co siedzą na stanowiskach kierowniczych wymyślają jak nam ulepszyć a tylko nam pogarszają a błędy to każdy robi czasami można się pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Re: do as IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 08:52 Ludziska co ma poprawna pisownia i wykształcenie osób pracujących na produkcji do funkcjonalności firmy??Zastanówcie się proszę czy to ludzie z produkcji rządzą firmą czy ludzie do tego wyznaczeni?? Czasami czepiacie się byle czego by tylko pisać jak już nie macie tematu ( każdy ma prawo się przeliterować tym bardziej że to nie jest lekcja języka polskiego)!!!! A tak na marginesie czasami ludzie z niższym wykształceniem mają lepsze pomysły i są bardziej kreatywni , milsi i zaradni niż Ci z wyższym.( nie ubliżając nikomu oczywiście)To nie zależy od wykształcenia tylko od samych ludzi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 15:01 a jakich znacie najwiekszych dziobakow w owej firmie ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: IP: *.centertel.pl 26.03.09, 21:35 Jestem tutaj z ciekawości słyszałam o tym forum, ale Wy jesteście wszyscy którzy tu piszecie zdrowo popier... i żałośni sami się nakręcacie i jeszcze na dodatek ten ostatni post o dziobokach no teraz to ktoś się najarał i Was wszystkich nakręca a Wy się dajecie i zacznie się sypanie nazwiskami. Działacie tutaj metodą kija i marchewki. Współczuję Wam naprawdę i nie pracy w Segu tylko tego że tak dajecie się wkręcać. Piszecie kto z kim i dlaczego - śmieszne naprawdę. Jeszcze raz serdecznie Wam współczuję wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: IP: *.3s.pl 27.03.09, 10:31 witamy w gronie nie podoba się to nie czytaj omijaj tom stronę a ciekawość to pierwszy stopień do piekła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 12:25 I znowu najwięcej do powiedzenia maja Ci co nie pracują w Segu ....Brawo hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: IP: *.centertel.pl 30.03.09, 21:40 gratuluję pisowni - nie pisze się tom tylko tą!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik segu Re: IP: *.centertel.pl 31.03.09, 20:45 może poplotkujemy trochę zmieniając temat jak nam to jest źle co myślicie o tym nowym chłopaku na p3 i naszej kierowniczce chyba coś ich łączy, a tak pozatym odkąd kierowniczka schudła więcej facetów kolo niej się kręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patka Re: IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 09:20 :)w końcu mamy wiosnę ...uczucia rozkwitają...więc to chyba normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxzzz Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 12:30 dokładnie!!niech miłośc rozkwita w segu, nieważne,czy to kierowniczka,czy zwykly pracownik,chłopak z p3, jest naprawdę fajny, kierowniczka wolna,więć może sobie poużywać,znowu nie przesadzajcie,że koło kierowniczki kręcą się az tak bardzo faceci, facet zawsze kręci się koło babki,he,he-taka natura facetów,ale w segu bardziej kręcą się dziewczyny wokół mężczyzn, nieważne ,czy są żonaci,czy nie,mały flirt nikomu nie zaszkodził,co nie? a że facetów mało w segu, to przypada na 1 faceta z 10 kobitek,więc płeć brzydka ma tam duże szanse,że jak\aś go zauważy,he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 15:20 a ja bujam nadal z ...M.,szkoda tylko ,że to dwie bajki :( mam farta jestem wiec z tych dziesieciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K Re: IP: *.3s.pl 01.04.09, 17:21 CZY TY ZAWSZE MUSISZ POPRAWIAĆ INNYCH JAK CI SIE NIE PODOBA TO NIE CZYTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 17:51 a do kogo ten komentarz??? czytam ,bo chcę, a ty naucz się poprawnie pisać!!!mamy XXI WIEK KOBIETO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:24 witam segusiów, pozdrawiam dziewczyny z byłych AL-ek, nie mam poj ęcia kto tam jeszcze pracuje z tych osób? pracowałam tam trochę i bardzo miło wspominam pracę w segu, kiedyś, kiedy ja jeszcze byłam tam, było naprawdę fajnie, praca w miarę lekka, fajna atmosfera,miło wspominam też liderki: Anetkę i Ilonkę,naprawdę świetne dziewczyny! kierownikiem był Darek i Sylwia, też fajni ludzie, szoda tylko ,że to się wszystko rozwiało, wtedy naprawdę praca tam była można powiedzieć -OK!!! miło wspominam tą firmę, ale chyba dzięki właśnie niektórym osobom, które potrafiły tę miłą atmosferę utrzymać! POZDRAWIAM WSZYSTKICH, KTÓRZY TAM PRACOWALI,BĄŹ PRACUJĄ-FAJNI LUDZIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxzzz Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:25 DZIĘKI aNIU ZA MIŁE SŁOWA DLA SEGU:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik segu Re: IP: *.centertel.pl 01.04.09, 18:42 racja niech kwitnie miłość to będzie weselicho a pasują do siebie niech im się wiedzie pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K Re: IP: *.3s.pl 02.04.09, 15:05 DO CIEBIE TY NAUCZYCIELKO ZASRANA NIE MASZ O CZYM PISAĆ TO BUJAJ Z TEGO FORUM CO CIE TO OBCHODZI JAK KTO PISZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:45 bardzo mi miło,że określasz mnie nauczycielką,ale daleko mi do pedagoga.Tylko nie wiem,co oznacza"zasrana"???? ale w twoim"bogatym"słownictwie, to napewno oznacza kogoś mądrzejszego, prawda? czytam , bo lubię czytać, nie znoszę tylko błędów i nie wiem ,co oznacza "bujać"-ale chyba spadać.Pozdrawiam cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K Re: IP: *.3s.pl 04.04.09, 13:23 WIESZ ŻAL MI CIE JAK NIE ZNOSISZ BŁĘDÓW TO NIE CZYTAJ A JAK LUBISZ CZYTAĆ TO MUSISZ SIĘ PRZYZWYCZAIĆ DO BYKÓW CZYLI BŁĘDÓW A JAK NIE TO KUP SOBIE DOBRĄ KSIĄŻKĘ I CZYTAJ A NIE OBRAŻAĆ INNYCH A MĄDRA TY NIE JESTEŚ ZA JAKĄ SIĘ UWAŻASZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Wesołych Świąt!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 17:43 Wesołych, pogodnych ,Świąt Wielkanocnych ,smacznego jaja i mokrego dyngusa! Dla tych którzy pracują i pracowali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wesołych Świąt!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 21:34 Ja również życzę wszystkim Segusiom =Wesołych Świąt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Wesołych Świąt!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 19:50 ktoś kogoś kocha w segu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 12:30 Tam wszyscy się nawzajem kochają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Re: Do gość 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 13:00 Zostawię to bez komentarza:> bo chodziło o miłość duchową a nie fizyczną :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: segus Re: wiosna w koło IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.09, 17:22 a najbardziej kochamy prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitro Re:................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:27 ja tam nikogo z segu nie kocham ;),szukam roboty ale ciezko jest.zlapie sie okazja to pakuje sie z tamtad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re:................ IP: *.cable.smsnet.pl 12.05.09, 11:04 coś mądrego byście w końcu napisali co tak naprawdę dzieje się w tym segu a nie takie pierdoły pisać nie szkoda wam czasu na takie głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re:................ IP: *.telpol.net.pl 12.05.09, 18:39 A o czym tu pisać źle się dzieje i już, jedna zabiera stołek drugiej wciskając swoich kapo ino patrzeć jak sięgnie wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re:................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 22:39 bardzo źle sie zaczyna dziać w Segu! szkoda gadać i myśleć co jeszcze się tam wydarzy? wszyscy dobrzy pracownicy odchodzą z własnej woli,aż dziwne,że teraz w tym kryzysie potrafią stamtąd odejść,niż czuć się poniżonym:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pata Re:................ IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 15:50 odkąd istnieje segu to podobno żle się dzieje nic nowego ........a życie toczy się dalej ;)..........wszystkiego najjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXXX Re:................ IP: *.xdsl.centertel.pl 15.05.09, 18:57 Życie cały czas płynie a Segu niestety pada nie z winy kryzysu ale ludzi którzy nie potrafią odpowiednio kierować firmą zawsze to powtarzam ponieważ tam pracowałam ZERO wiedzy na temat produkcji a wzmagania baz SENSU ogromne i ciągłe okładanie się zbędnymi papierami i ciągle nowe stanowiska kierownicze a pracownicy produkcji w coraz mniejszym składzie a wymagania wobec nich coraz większe w przeciwieństwie do płacy. Pracownicy którzy tam jeszcze są powinni odejść sami a nie pozwalać aby nimi szargano.powodzenia .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re:................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 21:14 popieram cie xxxxxxxx, ale dokąd mają odejśc ci ,którzy jeszcze tam pracują? zgadzam się ,że zamiast większej obsady na produkcji, to jest odwrotnie-więcej rządzących,niż pracujących i ta zbędzna biurokracja,po co komu tyle papierzysków do wypełniania,ciągle jakieś zmiany przy biurkach,po co?pytam po co?jeśli ktoś już siedzi przy biurku, po cholerę go zmieniać? przecież skoro go wybrali,widocznie zna się na rzeczy! prawda?ci,ktorzy sięcenią- odchodzą-nie mają wyjścia,od ludzi na montażu wymagania przynajmniej jak od technologa, a po co/ szkoda mi ludzi w segu, bo znam tam wielu, są naprawdę znakomitymi ludźmi,ale ich nikt nie docenia-bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:................ IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 09:34 pracowalam w segu i bylo nawet ok dopoki zaczely sie beznadziejne zmiany. rozwalali dzia krone i kramer i nikt niepatrzyl na to co sie umie, tylko na kolesiostwo niestety. ludzi, ktorzy umieli robic wiele roznych wiazek przenosili a tych przydupasow niewiele umiacych zostawiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re:................ IP: *.centertel.pl 16.05.09, 12:29 ale jak na stanowisko kierownicze wejdzie planistka która pcha się beszczelnie na to stanowisko i to ona wszystko rozpier.... zobaczycie tak będzie udało jej się zająć jeden stołek zajmie następny a wtedy my ludzie na produkcji będziemy musieli się z tamtąd zmywać jak możana być tak wrednym!!!!! pewnie władza ją pociąga kiedyś była na górze teraz jest na dole czekała na okazje i teraz działa u nas nie może być dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszmirr wrrr Re:................ IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.09, 08:30 o którą to "pianistkę"chodzi?interesujące macie "cheerleaderki","pianistki":).....żyć nie umierać ":)jedne tańczą i machają łapkami jak te drugie im ładnie zagrają....idealna firma....a wziaść się do roboty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitro Re:................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 22:31 jakiej roboty?????jak to pada..coraz mniej zamowien..jest kryzys i tyle..co maja ludzie do kryzysu..pomyslcie co mowice bo mi was zal.caly czas sa zwolnienia.nikt nikogo nie wypiera.zwalniani sa starzy pracownicy..zaklad upada i tyle.jak tak dalej bedzie to w lipcu nie bedzie tam po co przychodzic..zadne zmiany nie poprawia tego co sie dzieje w polsce bo tak jest wszedzie.jak wam zazdrosc dupe sciska to jedzcie po tych ludziach co zostali ale wiedzcie ze kazda praca w tych czasach sie liczy a rodzine trzeba utrzymac.zal mi was bo piszecie akie pierdoly.to nie jest show!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historia segu Re:................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 20:54 jeśli chodzi o prace to prosze nie przesadzac:) jak ktos chce to znajdzie inna prace wystarczy troche sie ruszyc poszukac popytac napewno kazdy ma jezyk wiec nie narzekajcie na brak pracy w naszym okregu;) jesli chodzi o dzial krone to rzeczywiscie kiedys tam bylo fajnie ale niestety niejaka Dorota C. zaczela rewolucje i od tamtego czasu wszystko pryslo jak banka mydlana...zarowno na produkcji jak i przy biurkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re:................ IP: *.quarto.pl 09.07.09, 14:20 Rozśmieszyłeś/aś mnie tekstem, ze jak ktoś chce, to znajdzie prace... Chyba że w Tesco na kasach za 600zł po 12h. Jeśli ktoś ma ewentualnie "bujną przeszłość" (doświadczenia w innej pracy) to owszem, ma szanse sobie coś znaleźć. Ale ktoś, kto całe życie stał na różnych produkcjach nie ma świetlanej przyszłości (przede wszystkim teraz, w dobie kryzysu). Wiem coś o tym, bo pytałam w "dziale sprzedaży" i nigdzie nie chcę kogoś, kto nigdy nie miał bezpośredniego kontaktu z klientem. Na innych produkcjach dzieje się to samo, co w Segu... Gdzie więc chcesz tą pracę znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
meesea24 meesea24 16.07.09, 16:03 Ja tam byłam na kuroniu 21 dni i znalazłam pracę na poczcie jako listonosz ciężka praca,ale zarobie więcej niż w Segu no i dodatkowo z UP dostaje 280zl bo znalazłam sama pracę,więc teraz se żyje a nie umieram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: meesea24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 22:30 teraz w Segu zostali tylko wybrańcy...pozdrawiam wytrwałych segusiów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: meesea24 IP: *.quarto.pl 21.07.09, 23:26 Wypisujesz bzdury zastali sami którzy lubią być poniżani pod względem psychicznym i finansowym:) pozdrawiam segu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: meesea24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 10:20 Pierdoły jak zwykle,najwięcej do napisania mają te osoby co nie pracują w Segu już jakiś czas.Czy czuję się poniżana?? Wcale nie a to że nie zarabiam kokosów to też nie jest tragedia bo inni mają podobnie.Przychodzę robię to co do mnie należy i idę do domu.Prosta sprawa, jak się komuś praca nie podoba to ją zmienia i tyle, a nie obczernia tych którzy tam zostali, bo tak jest zawsze najłatwiej i najprościej!To że komuś się tam nie podoba (bo maja swoje powody)to nie znaczy że wszyscy muszą myśleć tak samo.A jeszcze jedno to że zarząd tego zakładu jest taki jaki jest to naprawdę nie jest wina pracowników !Ja zdecydowanie pozdrawiam wszystkich którzy tam zostali!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: meesea24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 23:07 pozdrawiam cię "KTOŚU"< cieszę się,że popierasz moje zdanie! oczywiście,że jakoś komuś nie pasuje to się zwalnia,mnie tam nie jest źle,pomimo,że nie jestem nikim ważnym,zwykłym pracownikiem na montażu i nie narzekam,masz rację ,ze tylko piszą bzdury,ci co już tam nie pracują,bo trafili gorzej i szlag ich trafia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: meesea24 IP: *.telpol.net.pl 23.07.09, 15:31 szlag to ludzi trafia ale z waszego powodu ...bo właśnie tacy pracownicy co dają się traktować jak ostatnie łajzy sprawiają że reszta jest też tak traktowana... dzięki wam takie matoły na stanowiskach kierowniczych myślą ze mogą wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: meesea24 IP: *.quarto.pl 23.07.09, 19:37 to skoro matoły na stołkach to co inteligencja na produkcji ?? nie badź śmieszny bo sam siebie obrażasz. A poza tym w Segu zostali ci co chcieli , każdy miał szanse iść chorować a później zostać zwolnionym . Jak ci sie nie chciało zakombinować to teraz nie obrazaj, bo każdy ma swoje powody dla których został. A ci co na stołkach to niech sobie siedzą, czasem chyba mają świadomość że ci co zostali to trzeba o nich dbać, choćby miłym słowem. To też coś daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: meesea24 IP: *.quarto.pl 23.07.09, 21:29 No pewnie, że inteligencja na produkcji... Wszystko wiedzą, na wszystkim się znają, wszystko wiedzą lepiej... DPP, DKJ i kierownictwo na produkcję - Asy z produkcja na stołki. Zapomniałam dodać - wcześniej na kurs obsługi komputera... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: meesea24 odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 13:49 Wiesz łajzą się nie czuje, nikt mną nie pomiata a też nie uważam by moja planistka czy technolog byli matołami!!!!!!Jak się komuś nie podoba to niech się zwolni?? Dlaczego tego nie zrobi?? Tyle pracy jest wystarczy się rozejrzeć.....:-/Ludzie dajcie już spokój. Owszem niektórzy myślą że jak już siedzą przy biurku to im wszystko wolno ale nie wszyscy tacy są!!!!!!Nie osądzajcie wszystkich tak samo!!!!!!Zastanawiam się czy ci którzy wiecznie narzekają i obrażają innych ,to sprawia Wam to przyjemność?????Na co dzień mówimy sobie cześć i dzień dobry a tu na forum bo jesteśmy anonimowi skaczemy sobie do oczu i obrażamy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historia segu Re: meesea24 odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 13:50 raz: jeśli chodzi o pracę jest jej naprawde dość sporo zwłaszcza teraz w okresie wakacyjnym wystarczy ale jak chcecie ją znaleźć to nie chodzcie tylko po dużych zakładach bądź supermarketach a małych przedsiębiorstwach kilkuosobowych - tam najprędzej można się załapać;) dwa: jeśli chodzi o planistów i technologów to są to ludzie którzy zanim trafili na swoje stanowiska byli wcześniej na stażu klikumiesięcznym bądź też pracowali na produkcji, kontroli, warsztacie itp a więc jednak mimo wszystko wiedzą conieco o produkcji, wiązkach. Ponad to paraktycznie wszyszcy są po studiach albo dalej się kształcą i chyba jednak znają się na obsłudze komputerów:) (wyjąkiem może być pani planistka która trafiła z hali ABS na dział P5 i na początku nie potrafiła "meila" wysłać;)) trzy: i proszę nie obrażać panów technologów od niewiadomo czego, pomyślcie ile oni muszą się tłumaczyć klientowi, Niemcom, prezesowi jak przychodzi reklamacja na WASZE wyroby - uwierzcie to nie jest łatwe, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seguś Re: meesea24 odpowiedź IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.09, 21:09 wiec wzajemnie sie szanujmy i to co robimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOSNOWIEC Re: meesea24 odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:11 powiem ze jest pare matolow na stanowiskach ktorzy nie maja pojecia co robia i tylko przesiaduja na internecie ale tez sa ludzie ktorzy duzo wiedza i sie tam marnuja.a specjalisci---to juz szkoda gada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: witam IP: *.telpol.net.pl 27.08.09, 16:32 Czy nie uważacie że już najwyższa pora aby wróciły premie dla wszystkich, a nie dla wybranych ludzi czy działów ,gdy nam zabierali premie nasza kierowniczka mówiła że na trzy- cztery miesiące, trochę minęło czasu i wtedy umiała zrobić zebrania to jest oszustwo, zarabiają po dwa tysiące lub lepiej a my po dziewięćset zł, ale większość z nas ma dzieci na wychowaniu które idą do szkoły OSZUŚCI najwyższa pora na kierownika który będzie za ludźmi stał a nie przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: witam IP: *.quarto.pl 27.08.09, 17:15 te , nudzi ci się , a co ona ma dać ze swoich żebyś ty była zadowolona ?? dziewczyno gdzie ty żyjesz, na którym świecie. Widze że za długo było cicho na tym forum, bo już kogoś paluszki świerzbią. A tak a propo , to trzeba było dobrze pracowac, skoro nie dostałaś, moze w następnym miesiącu dostaniesz a jak nie to się weź do roboty bo widocznie kłapiesz gębą a nie robisz tego co do ciebie należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: witam IP: *.centertel.pl 27.08.09, 18:36 pracownik, ale z ciebie ogranicznik, uważaj, żebyś nie dostał/a kierowniczki z drugiej hali albo z komaxów, wtedy byś cienko śpiewał/a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 20:32 dokładnie,masz rację xxxx!!! a co kierowniczka ma do premii??? premię wystawiają liderki z planistkami,a kierowniczka tylko je zatwierdza,cieszcie się,że mamy taką kierowniczkę,źle jest wam...??? ja uważam,że nasza kierowniczka jest naprawdę w porządku,szkoda,że nie pracujecie na ABS,wtedy byście docenili kierowniczkę wiązek,nie wiem co od niej chcecie,jakieś ale... co do premii,śmieszni jesteście,co ona ma wspólnego z premiami?a premia jest uznaniowa,wiecie,co znaczy uznaniowa...?może kiedyś będzie ,tak jak kiedyś,że premie mają wszyscy,ona o to walczy,ale 1 osoba to trochę za mało,znając prezesa,który jak nam wiadomo nie jest rozrzutny,ale naprawdę nie mam pojęcia,dlaczego czepiacie sie kierowniczki,idźcie na ABS,tam jest kierowniczka,która jest przeciwieństwem naszej:) pozdrawiam wszystkich odwiedzających forum segu> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccccc Re: witam IP: *.quarto.pl 27.08.09, 21:39 Premie dla pracowniczek wycofał prezes i On decyduje o ich powrocie. Więc dajcie już spokój. I tak dostajecie co drugi miesiąc... Nie podoba się? Droga wolna, drzwi otwarte, nikt Was na siłę nie będzie trzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 13:15 Co dostajemy co drugi miesiąc???? Premie......??? Ciekawe kto ją dostaje:-/Z pewnością ten dział który się dowiedział że jest nierentowy i prezes do niego dokłada hahahaha , to wszystko robi się bardzo ciekawe..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bllleeeeeee Re: witam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 19:06 a kto teraz jest kierowniczka wiazek? pani, ktora kiedys zajmowala sie malym a potem takze przejela duzy deutz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowiec Re: witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 13:28 tylko ze ta pani o was walczy a wy jej nie doceniacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: witam IP: *.telpol.net.pl 01.09.09, 18:48 Nie chodzi o szykanowanie kierowniczki bo osobiście Ją lubię,ale chodzi o to że mogła by się za nami wszystkimi wstawić do prezesa o premie,bo zabrać to potrafił,a premie nie pamiętam jak wyglądają jak dostajecie wysokie premie to pyskujecie jak ktoś się odezwie ale popracujcie za marne grosze............................. szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: witam IP: 89.174.8.* 12.09.09, 21:13 ta pani "dobra"kierownik od kiedy pamietam dba tylko o swoj tylek, wiec nie ma sie co łudzic o jakies premie, bo ona swoja, caly czas dostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seguś Re: zmiany IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.09, 21:53 co myslicie o proponowanym rocznym okresie rozliczeniowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiiaaa Re: zmiany IP: *.telpol.net.pl 13.09.09, 21:09 ten proponowany okres roczny rozliczeniowy to pewnie tylko po to o tym wspominają zebyście cicho siedzieli do końca roku .. przynajmniej spokój by mieli. a później znów coś by na szybko kombinowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: zmiany IP: *.telpol.net.pl 14.09.09, 18:52 ale z was prymitywy, jak zwykle, zacofanie przez was przemawia. Dali ustawe a wy jak te ciemne masy, fakt rozliczenie roczne to nic dobrego, ale to akurat nie bedzie zasługą tych co na tyłkach siedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: zmiany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.09, 18:31 Witam. Czy są obecnie przyjęcia? W jaki sposób Segu prowadzi nabór pracowników? Mimo iż komentarze w 99% są negatywne to jednak interesuje mnie ta branża i chcialbym zmienić obecną prace, mimo iż mniej bym zarabial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: zmiany IP: *.telpol.net.pl 05.10.09, 13:42 Praca jest OK zarobki 900zł premia dla wybrańców, bez możliwości podwyżki,chyba że krajowa się podniesie.Ludzie są wspaniali (to zależy na jaki dział trafisz )liderki też są fajne nie licząc działu P5 reszta jest OK pozdrawiam i miłej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: zmiany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 15:59 Szkoda że zarobki tak astronomicznie male, musialbym zarabiać dwu krotnie mniej niż teraz i jak jeszcze bez mozliwosci podwyżek. No nie wiem chchialbym tam pracować bo mnie to interesuje, ale wyżyć też za takie pieniądze nie dam rady. Są chociaż płatne 100% nadgodziny by coś dorobić w sobotę? I kluczowe pytanie czy są przyjęcia i jak jest prowadzony nabór nowych pracowników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: zmiany IP: *.telpol.net.pl 06.10.09, 10:19 Przyjęcia z tego co wiem to są,nadgodziny jakieś są ale to zależy na jakim dziale czy są zaległości, ale 100% płatne? nie liczyła bym na to. Praca jest naprawdę ok i nic poza tym powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: zmiany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 19:41 Dzieki na info. Na razie sie wstrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rree Re: stare segu IP: *.telpol.net.pl 29.10.09, 11:37 hej wie ktoś coś o starym segu ostatnio ciągle ktoś się tam kręci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: stare segu IP: *.telpol.net.pl 31.10.09, 19:13 W starym segu nasi prezesi otwierają nową firmę ale zanim to ruszy to jeszcze trochę,prosze sobie wpisać SOLNOVA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: zmianyprymitywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 18:56 tez tak mysle jak poprzedniczka kto madry to dawno z tamtad uciekl a siedza tylko przydupasy i ci co nie maja innnego wyjscia w segu pracuja sami zacofani ludzie bez zadnego wyksztalcenia nie mowie o tych co wykonuja na produkcji czarna robote za kierowniczki i inne tych powinni do roboty zagonic to moze byloby lepiej w segu a nie pierdoly za biurkiem z liderkami pociskac te co maja kierowniczki albo liderki kolezanki maja premie a my co do roboty tepaki i tyle ze nawet czasem nie ma czasu do wc wyjsc to cale segu smieszne to jest w niemczech jest inaczej polska to jedo wielkie b..... jak kiedys ktos madry tak napisal i to prawda zatrudnili jakies debilki i zadza w segu ale kiedys i one beda bez pracy na kazdego przyjdzie kolej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: zmianyprymitywy IP: *.telpol.net.pl 01.11.09, 08:43 Widzę że jakaś zawiedziona się odezwała , bo znowu gorzkie żale. Dobrze że jest to forum to jest na kim psy wieszać , bo wiadomo że wszyscy winni tylko nie ten co źle pracuje. Pozdrawiam i życzę powodzenia w oczernianiu innych. A tak przy okazji sprawdzaj pisownie bo byki straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zmianyprymitywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 19:00 no wlasnie prawde piszesz bo jezeli by madrych ludzi na stanowiskach kierowniczek i liderek zatrudnili to by bylo w tym segu niezle a tak to jest jak jestjakie kierownictwo taki caly zaklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁA Bagno IP: *.dabnet.pl 20.11.09, 12:44 To całe Segu to jeden wielki cyrk i burdel w jednym. Ludzi traktują jak roboty, nowi mają najbardziej przerąbane. Zarobić nie ma jak chyba ze masz plecy i lider Cię lubi inaczej zapomnij. Najgorszy zakład w jakim pracowałam. I jeszcze jedno o szafce tez można tylko pomarzyć, są dla wybrańców tak jak nadgodziny i premie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seguś Re: Bagno IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 20:36 czy to oby napewno było segu nie wydaje mi sie w segu juz dawno wszystko jest ok chyba ze to jakis dział dla wybranców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ałłł Re: Bagno IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.09, 14:53 a jakie chłopaki :)mniammmmmmmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁA Re: Bagno IP: *.dabnet.pl 22.11.09, 18:08 No to ktoś tu klika o innej firmie. Samo dziadostwo i sami konfidenci. Co do linii pracowałam na paru i myślę to samo. Jedna drugiej oczy wydrapie za premie albo nadgodziny, taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ałłł Re: Bagno IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.09, 08:07 aleee chłopcy i tak są mniammmmmmmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: segus Re: Bagno IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.09, 10:15 ałłł byłas z tym u lekarza bo to troszke nie na miejscu pisac ciagle o tym jak lecisz na wszystkich chłopaków no chyba ze poprostu szukasz na siłe a oni maja cie dosyc ale z taka nachalnoscia to wcale sie nie dziwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ałłł Re: Bagno IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.09, 11:56 chłopcy z segu są mniammmmmmm :)ałłł u lekarza byłam a ty???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABSy Re: IP: *.quarto.pl 29.11.09, 20:55 Ciekawe gdzie Ci chłopcy? Ja nie zauważyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Bagno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 19:07 i to prawda co napisalas o tym zakladzie ja jestem szczesliwa ze juz tam nie pracuje a bylam przywiazana do niego jak pies do budy zawsze mialam nadzieje ze bedzie lepiej znalam ludz ktorzy byli brygadzistkami bylo wtedy jeszcze nie tak zle ale jak dostaly sie na stanowiska kierownicze to tak w piorka obrosly jakby byly niewiadomo kim a do roboty je zagonic a nie tylko ludzmi pomiatac to by bylo lepiej w tym zakladzie a chyba prawda to jest taka ze prezes nawet niewie na czym ich rola wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: Bagno IP: *.telpol.net.pl 24.11.09, 15:54 ciekawa jestem czy takie same warunki będą w tych nowych firmach na Ząbkowicach co otwierają, bo ludzi pełno się tam pcha , tylko że jak będą tak samo ludzi traktować to nie ma do czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ałłł Re: Bagno IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.09, 11:17 co do warunków to nie wiem ale.......napewno nie bedzie tak fajnych chłopaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Bagno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 20:30 ja slyszalam ze warto tam zlozyc cv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bagno IP: *.dabnet.pl 13.12.09, 12:34 Powodzenia życze tym co będą tam pracować. Znalazłam sobie lepszą prace, w miesiącu listopadzie przepracowałam w nowej firmie tydzień i bach 350 złoty premii, w Segu tego nie ma nie szaują ludzi i ich pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Bagno IP: *.quarto.pl 13.12.09, 22:08 Co się dziwisz? Kiedy to Niemcy szanowali i doceniali Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bagno IP: *.dabnet.pl 18.12.09, 10:35 Żaden obcokrajowiec nie uszanuje pracy polaka, tylko będzie normy podnosił. Kazdy zakład prosperuje w taki sposób, jedyne czym się różnią to zarobki, premie i dodatki. W takim kraju żyjemy mimo to że głosujemy w wyborach na jak to się nam wydaję mądrych i rozsądnych ludzi to nic nikt z tym dziadostwem nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Wesołych Świąt IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.09, 19:39 A ja mimo wszystko składam WSZYSTKIM SEGUSIOM-WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010!!! Ludzie,którzy tam pracują do tej pory pomimo niezbyt dobrych warunków są naprawdę OK,dlatego te życzenia im się należą i oby rok 2010 był dla nich lepszy niż poprzedni...WESOŁYCH ŚWIĄT dla SEGU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Re: Wesołych Świąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 19:17 Również Życzę wszystkim pracownikom WESOŁYCH, ZDROWYCH ,POGODNYCH, ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audii Praca/zarobki IP: *.cable.smsnet.pl 22.12.09, 15:08 Witam. Dziś dzwonili do mnie z Segu 28 grudnia idę na rozmowe. Chciałam się Was zapytać jak naprawdę jest w Segu? czy faktycznie tak źle czy tylko tak piszecie. Napiszcie mi jakie są prawdziwe zarobki? jaka jest atmosfera wśród pracowników i czy warto w ogóle tam pracować? Bardzo proszę normalną osobę o odpowiedź. Z góry dziękuje. Dozobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Praca/zarobki IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.09, 19:58 Audii,ja uważam,że warto spróbować,ja tam pracuję już kilka lat i naprawdę nie narzekam,może jedynie z zarobkami nie jest za ciekawie,ale praca jest fajna i ludzie też są ok.Jeśli idziesz na produkcję to zarobisz najniższą krajową(brutto od stycznia 1300 zł+ premia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audiii Re: Praca/zarobki IP: *.cable.smsnet.pl 29.12.09, 15:56 Tak w tym małym pomieszczeniu mam być... a co w tym złego? straszy tam ktoś??;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUDI!!! WQ Masakra IP: *.cable.smsnet.pl 04.01.10, 15:12 To segu to faktycznie jedna wielka porażka. Byłam na rozmowie i miałam juz pracować po czym dzwoniłam dzis o spotkanie okazało sie że się nie zakfalifikowałam do pracy na magazynie. Pojebane segu. Frajerstwo pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Masakra IP: *.quarto.pl 04.01.10, 17:42 Audii po pierwsze pojebana jesteś Ty, po drugie frajerstwo reprezentujesz również Ty, przykro mi. Trzeba się zastanowić co się wypisuje na forum. Gdybym to ja Cię zatrudniła a potem przeczytała, że "chodzi Ci tylko o praktykę przed np. Automotive" - sama bym Cię spławiła. To nie praca sezonowa. Polecam pracę w służbach miejskich:- zima przy odśnieżaniu,- wiosna przy sadzeniu kwiatków,- lato przy koszeniu trawników,- jesień przy grabieniu i tak cały rok pociągniesz. Pozdrawiam i może to "zdarzenie" czegoś Cię nauczy... Trzymaj mordę na kłódkę, nawet na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... IP: *.cable.smsnet.pl 04.01.10, 15:40 SEGU to jedna wielka Porażka. I ten zjebany damian flegmatyk... Omijajcie ten zakłac samolotowymi chodami... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 94.254.223.* 29.11.09, 08:58 podobno niewarto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audi Praca IP: *.cable.smsnet.pl 22.12.09, 15:14 Skąd wiesz ze nie warto? każdy pisze że nie warto tak samo w magnetii ersi segu w ogóle na pradokcje wszyscy narzekają ale tam pracują. Gdyby było tragicznie to nikt by tam chyba nie pracował prawda?? podobno są zarobki na wypasie moja kolezanka pracuje w magnetii i ma onad 2000zł + wysokie premie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audii Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.cable.smsnet.pl 25.12.09, 23:33 Dzieki a odpowiedź. Mam jeszcze kilka pytań. Czy po jakimś czasie jest jakas podwyżkam czy nocna zmiana jest płatna więcej o ileś procent, czy premie są w miare zadawalające i czy praca jest lekka. Bardzo proszę o odpowiedź, z góry dziękuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.chello.pl 23.12.09, 23:49 robota git Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defw Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 26.12.09, 18:00 na podwyżke nie masz, szans , premię przydzielają liderki więc wszystko zależy od nich a praca też zależy od miejsca stanowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audi Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.cable.smsnet.pl 26.12.09, 19:01 aha dzieki za odpowiedź. Zobacze jak bedzie na rozmowie moze bede pracowała... okaże siĘ:) choćby zdobyc rok doswiadczenia na produkcji a później można startować do magnetii:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seguś Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.09, 12:17 jezeli bedziesz miała mozliwosc wyboru to idz na dział komax tam zarobisz troszke wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audii Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.cable.smsnet.pl 27.12.09, 14:48 Dzieki wielkie naprawde za rady :) jutro ide na rozmowe zobaczymy co da sie zrobić :) zeby mi tak dali 1300złó na ręke byłabym zadowolona :) BARDZO!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frg Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 27.12.09, 20:11 chyba masz zbyt wygórowane oczekiwania jak dadzą ci 1000 -1100 to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audiii Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.cable.smsnet.pl 27.12.09, 21:54 Wiesz... kazdy z Nas przecież chciałby godnie sobie żyć i zarabiac tyle żeby było Nas stać na wszystko prawda??:D 1100zł na początek mnie nawet zadowoli:D jutro si wszystko okaże. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.quarto.pl 27.12.09, 22:12 Wiązki nie pracują, więc KOMAXy też nie. Pewnie masz rozmowę na ABSach he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audii Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.cable.smsnet.pl 28.12.09, 13:01 Wylądowałam na magazynie :D bede liczyła czesci i zapisywała na kompie :) bedziecie przychodzic po nie ja wam bede wydawała:D (faktyznie niskie zarobki) :D zresztą jak wszędzie...:)idzie sie załamać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: segus Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 81.219.231.* 28.12.09, 22:24 powodzenia praca jak wszedzie tylko troszke zimno i wredne baby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: segus Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 81.219.231.* 28.12.09, 22:26 poza ta której sie własnie pozbyły i jestes na jej miejsce przyjeta nie daj sie AUDI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.quarto.pl 28.12.09, 22:39 My nie przychodzimy na magazyn bo nie mamy tam wstępu (teoretycznie). Resztę Twojej wiadomości zweryfikujesz sobie sama, po miesiącu pracy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audii Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.cable.smsnet.pl 29.12.09, 07:28 Ja siedzę na tym malutkim magazynku. Ja sobie poradze :) nie przejmuje sie wrednymi babami:) szkoda czasu haha :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audiii Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.cable.smsnet.pl 29.12.09, 07:41 Ja myślę, że nie będzie tak źle. Na magazynie bede sama wiec nikt nie będzie mi tam przeszkadzał ( mam taką nadzieje przynajmniej) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 89.108.204.* 29.12.09, 08:06 pracowalam kiedys w segu na wiązkach i nawet bylo fajnie dopoki niezaczeli rozwalac zmian. ciekawi mnie czy sa jeszcze wiazki Kramer i Krone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audii Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.cable.smsnet.pl 29.12.09, 09:39 Nie mam zielonego pojęcia. Narazie popracuje zobacze jak bedzie, mysle, że ok. Ja sobą nie dam pomiatać. Także jak ktos bedzie robił problemy to zmiatam z tamtąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.quarto.pl 29.12.09, 14:43 Na jakim malutkim magazynku? Gdzie będziesz sama siedzieć? Masz na myśli jeden pokój, gdzie jest komputer? Nie! Chyba to nie oznacza tego co myslę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.quarto.pl 29.12.09, 14:52 Ten magazynek to jeden pokój z komputerem i regałami na Hali Wiązek? Chyba sobie żartujesz... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audi Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.cable.smsnet.pl 29.12.09, 15:50 Tak tam mam być... co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audi ;] IP: *.cable.smsnet.pl 29.12.09, 15:58 W tym małym pomieszczniu mam być... a co w tym złego? straszy tam coś;/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi praca IP: *.cable.smsnet.pl 05.01.10, 12:17 co to za praca w 4 ścianach bez okna w ciemno pomarańczowym pokoju bez ludzi? ciesze sie ze nie bede tam pracowała. Znajde coś lepszego oczywiscie z gębą zamkniętą na kudkę :P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamaz Re: praca IP: *.3s.pl 06.01.10, 19:16 Do Audi..:D ha ha ha teraz tak mówisz i cie czysci ze nie pracujesz w segu :D buhhahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfjfjsk Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 23:09 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.cable.smsnet.pl 07.01.10, 09:12 Juz znalazłam lepszą prace. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.10, 10:15 odśnieżasz ulice hehe no tak widziałem Cię:)powodzenia dobre i to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamaz Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.3s.pl 07.01.10, 21:48 dokładnie tak pablo :) też ją widziałem jak zasuwa z łopata i wiadrem soli :D buhahaaaaa :D jak to mówią... żadna praca nie hańbi :D jedna lepiej płatna druga gorzej,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga szukam pracy IP: *.cable.smsnet.pl 08.01.10, 10:03 witajcie. chciałam sie zapytac czy warto pracowac w segu? prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: szukam pracy IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.10, 11:49 przyjdz lejdi gaga i sie przekonaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameleon Re: szukam pracy IP: *.3s.pl 08.01.10, 19:48 witam..słyszałem ze w segu jest warsztat i ponoć niezle tam zarabiaja nie wiecie czy sa tam przyjęcia??chetnie bym sie tam przyjoł do pracy,mam duze kwalifikacje z góry dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 17:35 Witam :) dawno tu nie zaglądałam i proszę same nowinki hahahaha.... Pokoje bez okien(brzmi bardzo interesująco),odśnieżanie ;) łopata, sól.......sama słodycz hahaha....Wole zostać na wiązkach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spider men Re: szukam pracy IP: *.3s.pl 16.01.10, 00:13 do zabka2... widze ze chyba szukasz pracy dorywczej ylko nie wiesz jak zagadać...zawsze z Andrzejem sie dogadasz,posypiesz solą wezmiesz łopatę i wreszcie do segu sie dojedzie :) wiązki sie nudzą tu coś nowego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piękny Maćuś Re: szukam pracy IP: *.3s.pl 16.01.10, 00:17 idziemy przez kraj.... my dwaj... najlepsi fachowcy :D hehehe Pozdro dla Warsztatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciuś;-) Re: szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 29.01.10, 18:55 Tomeczku, pisze sie Maciuś... a nie Maćuś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: szukam pracy IP: *.chello.pl 31.01.10, 23:06 Maćku usmiechnij się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Do spider men IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 09:49 Hahahaha.... widzę że żartowniś z Ciebie:). Sam zagadaj z Andrzejem ;), wiesz co facet to facet więcej siły ma:P.Hmmm..Czy ja wiem czy osoby na wiązkach się nudzą????? Raczej nabierają sił przed tym co będzie.... :D. A co będzie??? Tego nikt nie wie... :D. Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiku miku do maciuś IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.10, 13:40 piekny macisiu czy aby taki piękny jesteś??? a ten drugi to Michal?jescze mniej urodziwy hahah.no tak dobraliscie sie w korcu maku hihihih milej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: do maciuś IP: *.3s.pl 16.01.10, 19:48 odwalcie sie od Majkela ... chlopak jest ok nie narzekajcie na niego,Andrzej tez jest ok potrafi chłopak wszystko...musi tylko poprawiać po ustawiaczach ;) wiec zostawcie ich,maja pojecie o pracy mi zawsze wciagarke ustawia i wtryskarke,a Kuba to tez sie zna na pracy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa PYtanko!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.10, 11:50 Hej ,chcialabym podjąć pracę w segu,powiedzcie proszę jak najlepiej aplikować?pOki co wysłałam swoją aplikacje przez stronę internetową i zastanawiam si czy to wystarczy?moe jednak osobiście lub pocztą ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: PYtanko!!!!! IP: *.3s.pl 23.01.10, 22:56 warto sie dostac do segu,sa niezłe zarobki lepiej zaniesc cV do szefa jest wieksza szansa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: PYtanko!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.10, 19:07 dzięki za odpowiedź!!!powiedz mi proszę czy orientujesz się jak tam jest z dojazdem?ja jestem z Katowic więc nie bardzo się orientuję.Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszard Re: PYtanko!!!!! IP: *.3s.pl 24.01.10, 21:36 dojazd masz napewno,warto dostać sie do segu a teraz beda przyjecia wiec mysle ze warto zaniesc CV ... powodzonka,zreszta...skontaktuj sie zemna to ci załatwie parace szybciej ;) he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: PYtanko!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 12:40 dziwnie to zabrzmiało :-) poradzę sobie w miarę możliwości sama.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: PYtanko!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.10, 13:01 panie myszard a kim ze pan jest w tym segu jesli pan potrafi przyspieszyć przyjecie do firmy????.czyżby protekcja działała w segu a moze inna forma dostania się tam do pracy jest w modzie ???hmmmmm bardzo mnie to intryguje myszardzie ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: PYtanko!!!!! IP: 94.254.178.* 25.01.10, 15:27 cos sie zmienilo w segu, ze warto tam pracowac? pracowalam tam i wszyscy uciekali z tamtad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: PYtanko!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 18:33 czy rzeczywiście jest tak że dzięki ,,poleceniu,,jest większa szansa na zatrudnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
meesea26 Re: PYtanko!!!!! 27.01.10, 20:39 z tego co wiem nic tam się nie zmieniło chyba że kierownicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djobel Re: PYtanko!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 21:20 heheheeeee....dostac sie mozecie ale tylko na polecenie kogos...cos sie polepszylo??tak najnizsza krajowa haha...no i z nadgodzinami moze jakies 1200 wyjdzie..mozdro dla macka z warsztatu i andrzeja...sa super;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewusia Re: do maciuś IP: 81.219.93.* 01.02.10, 23:28 buahahahhahahahahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanilla Re: do maciuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 22:42 Witam:) Chciałam się dowiedzieć czy są przyjęcia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seguś Re: do maciuś IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.10, 21:52 aktualnie sa przyjecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxana Re: do maciuś IP: *.3s.pl 16.02.10, 17:18 witam mam szanse sie przyjąć do segu ale tam sa dwa działy pracy,wiązki i abs gdzie lepiej sie ubiegać prosze o odp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może dołączę Re: szukam pracy IP: 87.204.252.* 12.04.10, 19:11 Witam. Czy jest tu ktoś kto pracuje w tej firmie i dojeżdża z Czeladzi? Czy jest tam bezpośredni dojazd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ace Ventura Re: szukam pracy IP: *.dg-net.pl 02.06.10, 09:15 Co wy chcecie od segu , oprócz kilku konfidentów z hali abs wszyscy sa w miare ok , praca tez nie najgorsza i puki co trzeba sie trzymac tego co jest, Pozdrowienia dla dziewczyn z hali wiazek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: szukam pracy IP: 89.174.8.* 08.06.10, 19:42 Jacy konfidenci?Żal Ci ,że nie zaliczasz się do nich? Widocznie ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ace Ventura Re: szukam pracy IP: *.dg-net.pl 10.06.10, 16:44 Nie nie żal mi , bo w przeciwieństwie do niektórych osób ja nie podpier... innych , niektórzy tak robiąc dbając tylko o siebie i swoje stanowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 18:10 ja juz 2 razy aplikowalam i nic???? co mają inni czego ja nie mam ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 22:33 jestem lepsza ja aplikowalam 3razy... i tez nic...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 10:42 koniecznie musz to zrobić jeszcze raz ;) ale tak na poważnie ,to już nie wiem co robić!co proponujecie??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eco Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.quarto.pl 17.02.10, 17:32 Wiązki czy ABS? Oczywiście, że wiązki. Teeeraz dopiero się zacznie dyskusja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka.2 Re: Segu Polska do Eco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 20:30 Hehehe ale podpuszcza....... :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxana Re: Segu Polska do Eco IP: *.3s.pl 19.02.10, 18:40 Ale wytłumacz mi dlaczego mówisz ze lepiej na wiązki<<jaka jest róznica miedzy ABS?widze ze zdania sa podzielone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sound Re: Segu Polska do Eco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 22:46 co wy w tym zakladzie widzicie???ostatecznosc??nigdzie was niechca i idziecie do segu.chcecie zarabiac 1000zl.!!pomyslcie czy to warte.na 4zmiany za 1000zl??0 dodatkow.0premi no chyba ze sobie zalatwicie;)premia swiateczna hahahaha...pomyslcie jak zrobicie krok.no chyba ze was nigdzie niechca,macie skonczone zawodowki itd,...albo idziecie na latwizne i niechce wam sie robic...wiazki czy abs?? hahaha...wdepnijcie w to gowno to zobaczycie..niema co porownywac.tu i tam jest syf.traktowanie ludzi jak smieci..zdanie ktore dominuje w zakladzie...nie pasuje to w..y..p..i..e..r..d..a..l..a..c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: Segu Polska sound IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 17:33 W KAŻDYM zakładzie jest tak samo,chyba nigdzie nie pracowałeś(aś) po za Segu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakręcona Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.10, 12:32 zaangazowalam sie uczuciowo w jednym z Was chlopaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiii Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.10, 21:55 do zakręconej; a w kim? z jakiego działu?podpowiedz coś...każdemu wolno kochać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakręcona o uczuciach jakie mna targaja IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.10, 12:43 wyjawienie osoby ktora zajmuje moje mysli byloby nie na miejscu chocby przez dyskrecje dla niej samej.moje uczucia ulokowalam troche w nie odpowiednim mezczyznie :(i to nie dlatego ze ma zly charakter (bo tak nie jest)ale dlatgo ,ze nalezy do kogos innego:(ale coz : "Serce nie sługa, nie zna co to pany. Nie da się okuć przemocą w kajdany...." Kocham Cię Ty wiesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaase Re: o uczuciach jakie mna targaja IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.10, 10:34 A może zdradzisz nam chociaz pierwsza literkę imienia lub nazwiska ? Każda miłośc ma sens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qsold Re: o uczuciach jakie mna targaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 20:52 widze ze im wiecej osob sie zwolnilo to forum padlo...hehehe...dobrze ze tam juz nie robie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: o uczuciach jakie mna targaja IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 19:51 żałuj,że tam już nie pracujesz...,to po cholerę wchodzisz na forum Segu?tęsknisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: o uczuciach jakie mna targaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 16:58 nie zaluje bo mam lepsza prace..:)dawno tam nie bylem a mam maly kontakt z reszty sob ktora juz odeszla.taka mala ciekawosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frycek Re: o uczuciach jakie mna targaja IP: *.3s.pl 17.06.10, 23:45 w segu jest jak w niebie nigdy nie opuszcze tej firmy bede pracował tam jak najdłużej moge nawet do emerytury tam siedziec wiekszosc ludzi którzy sie zwolnili albo ich zwolnili a narzekali sa spowrotem w firmie... i co tu myslec??///czy to ostatnia deska ratunku czy poprostu sie nie nadaja do innej pracy... zycie...pozdro dla działu ABS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pnkk Re: o uczuciach jakie mna targaja IP: *.telpol.net.pl 26.12.11, 09:03 daj sobie spokój, FACET ZAJĘTY = FACET PRZEKLĘTY i nawet nie pisz o tym, powinnaś zachować to dla siebie i mieć klasę, żeby dać sobie spokój z myslami o nim! Żenujące to żebranie o miłość:" Kocham Cię Ty wiesz....." Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec Ludzie miejcie trochę ambicji 18.06.10, 08:51 szanujcie siebie i dbajcie o swoją godność. 900zł? A co się robi z taką wypłatą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eco Re: Ludzie miejcie trochę ambicji IP: *.quarto.pl 18.06.10, 22:33 Masz ambicje, masz kwalifikacje, masz honor? - zmień pracę! A nie pie..., że mało zarabiasz. Nikt na siłę Cię nie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomka xxxxxxxxxxxxxxxxxx IP: *.centertel.pl 19.07.10, 14:08 pracowałam w paru zakładach opartych na produkcji ale zaden nie był lepszy od segu mozecie w to wierzyc lub nie i pisac co chcecie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: IP: *.telpol.net.pl 17.08.10, 19:12 W innych zakładach jest lepiej tzn.lepsza płaca,wiem bo pracuje też na produkcji.A segu hmmmm szkoda słów pracujcie sobie jak musicie wasza sprawa.Przesyłam pozdrowienia dla działu P5 dla pań z kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szekspir Amator Re: IP: *.3s.pl 31.08.10, 04:03 ludzie,w segu mozna sie dorobic emerytury to jest zakład życ nie umierać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 10:46 jakiej emerytury;)700zl.hahahaha....jaja sobie robisz.fajnie to tam bylo jak bylo w zabkowicach.teraz to jest nedza...ehhh..mam nowa prace a do segu juz bym nigdy nie wrocil.niska premia i zenujaca podstawa dala mi duzo do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amnesti Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.3s.pl 19.09.10, 17:59 i tak i tak żle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perfumowany Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.3s.pl 19.09.10, 23:42 Kórw/a ludzie wam, nie mozna dogodzic non stop narzekacie bo to bo tamto bo sram to....piszeci na forum a nawet nie pracujecie juz w tej firmie,kazdy uciekł bo zle jest i bylo ale wiekszosc wrociło bo wiidze te same gęby spowrotem tak mnie to wkó.....a ze szok!!!chcecie po 20000zl? to do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 21:40 wrocili ci ktorzy dali dyla z segu a pozniej za nim plakali..ja tam nigdy nie wroce bo dwa razy w guwno nie wdepmne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prostok Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.3s.pl 05.12.10, 18:21 witam...czy zarobie w tej firmie chociaz na kromke chlepa?moge podjac sie nawet sprzatania WC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 21:14 nawet na dwie...ale z kasa na swieta nielicz..starczy na karpia i flache zeby sie pozadnie nawali w smutkach i zamoniec o tym roku i liczyc czy w nastepnym bede tam jeszcze robil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 16:19 ludzie ta praca nie jest najgorsza,a może było by jeszcze lepiej gdyby nie było tam jednej pani.Tym którzy wiedza o kogo chodzi nie muszę wiecej pisać.Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tdi Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 00:03 ale napisz kto...bo takich pan jest wiele...najgorsza???dostaliscie premie na swieta????nie chodzi tu o grosze takie jak 50 albo 100zl?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 16:44 Hej. Widze ze forum ucichlo na chwile.. Mam pytanie bo wiem ze sa przyjecia(podobno jakis nowy kierownik jest czy co) gdzie mam zlozyc CV i jakie sa zarobki? Nie chce sie rozczarowac przy wyplacie o ile mnie przyjmia... Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 06:05 widzę że zmiany będą nieuniknione- www.evertiq.pl/news/4581 PKC kupiło Segu- a przecież PKC to konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodzia24 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodzia24 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 21:00 ja tam wlasnie pracuje,praca jest w miare ale wypłata to jakas masakra 1100 zł nie warto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiekmądry Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.3s.pl 07.05.11, 22:46 ludzie zastanówcie sie nad swoim losem jest tyle firm ktore uwiezcie mi sa lepiej płatne wy narzekacie z dnia na dzien naprawde wystarczy wejsc do innej firmy i napewno sie cos znajdzieja zrezygnowałem ztej firmy i uwiezcie..... teraz żyje choc jestem facetem i musze zarobic na rodzine segu tzn teraz PKC to tylko furtka do lepszego jutra nic wiecej segu daje tylko vmozliwosci ipraktyke dalej i nic wiecej niby niemiecka firma co ona to nie jest BOSCH i wogole..ale tak naprawde ....jest gowno warta zero kwalifikacij rozwoju pracownika żal.... pozdrawiam i czekam na odzew poz i neg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 93.175.73.* 12.05.11, 10:13 Popieram cię całkowicie,ja również zmieniłam pracę i teraz wiem za co pracuję i to bez stresów. Pozdrawiam pracowników z wiązek bez liderki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gama Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.ip.gronet.pl 06.11.11, 12:56 liderka z wiazek to zakapleksione babsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plus Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.quarto.pl 02.02.12, 19:50 Przedstawiciel Załogi zawstydził TurboDymoMana i zrezygnował z socjalnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: Poprawa na lepsze jutro IP: *.dg-net.pl 05.03.12, 19:45 wreszcie w segu dali wysokie premie wszystko sie poprawilo po przejeciu PKC jest super... w zyciu nie zmienie tej firmy :P ponoc ma wrocic premia kwartalna,bony do biedronki i karnety na basen do nemo i plus najwiekszy 13pensja... slyszeliscie o tym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madonna Re: Poprawa na lepsze jutro IP: *.dg-net.pl 05.03.12, 19:48 ja ja... ja zamkna ta buda i postawia makro :D buhhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z dawnych Re: Poprawa na lepsze jutro IP: *.play-internet.pl 03.04.12, 22:17 pracowałam w tej firmie dawno temu: wyplata i kierownictwo do kitu ale zdobyłam tam wielu przyjaciół do tej pory utrzymujemy kontakt ;-) pomimo kierownictwu się nie podoba jak ktoś się przyjazni !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvb Re: Poprawa na lepsze jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 13:09 Całą górę musieliby zmienić, inaczej nie ma szans, zawsze będzie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prac Re: Poprawa na lepsze jutro IP: *.telpol.net.pl 04.09.12, 23:09 Kiedy niby dali te wysokie premie? i komu? Może krawatom... Ciagle tylko obiecują, obiecują i nic z tego nie wynika... Moim zdaniem w pkc jest gorzej niż było w segu , przynajmniej ja mam takie porównianie co do wypłaty... Pozatym są jak zawsze równi i równiejsi, dobre koleżaneczki liderki, bo z nią plotkują i te gorsze (oczywiście chodzi o konkretną Panią, bo nie wszystkie do jednego worka można wsadzić). Sprawiedliwość = 0. A choćby i całymi dniami kazali tam sprzątać, to pewnego syfu i tak się nie usunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Poprawa na lepsze jutro IP: *.centertel.pl 11.10.12, 21:34 czy chodzi o panią E.M? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Poprawa na lepsze jutro IP: 93.175.77.* 19.10.12, 18:31 a co z nią?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik kalista IP: *.dsi-sieci.pl 02.01.13, 13:38 kolejna ofiara kalisty wyrzucona z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A M Re: kalista IP: *.telpol.net.pl 27.01.13, 16:56 Ciekawe jak długo będzie sie dało pracować w takiej atmosferze jaka stwarza Pani M.K. ...jedni pracownicy płaczą, drudzy z nerwów dostaja biedunki... kolejnych bolą żołądki ...nieźle co.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: kalista IP: *.dsi-sieci.pl 06.02.13, 12:25 Juz niedługo bo przy takich żondach to to niedługo padnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.ip.gronet.pl 23.03.12, 20:58 nic sie nie zmienilo dalszy wyzysk za najnizsza krajowa brak perspektyw na leprze jutro wiekszy nacisk na przepisy bhp jak przejsc obok tego obojetnie a wiadomo najwieksza motywacia sa pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.play-internet.pl 27.05.12, 21:41 co za debile pisza ze w segu praca jest spoko? ludzie opamietajcie sie pracuje tam i jest to syf jakich malo!!! baby narzekaja na wyplaty na brak premi i wogole ale same robia ponad normy apotem sie dziwia czemu normy sa podnoszone kiedys okolo 2 lata temu bylo np. 15sztuk a dzis musza robic 25sztuk. jeden wielki wyzysk!!!! a z tym ciaglym sprzataniem to oszaleli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z pierwszych Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.13, 19:57 Cześć Segowiczanie, A co się dzieje z Panem Józkiem? Pracował jako ochroniarz w Ząbkowicach. Czy jeszcze tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazynier. Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 91.233.115.* 28.04.13, 21:38 nie, nie pracuje juz Józek. teraz jest zewnetrzna ochrona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urt Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.play-internet.pl 01.07.13, 08:00 Adusia D. z kontroli, wczesniej praski - przepiekna kobieta, zabawna, bystra ze zniewalajacym usmiechem... czy dalej tam pracuje, napiszcie co u niej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.centertel.pl 10.07.13, 15:39 A może znasz p.Anie z magazynu. Odpowiedz Link Zgłoś