Gość: zagórzanka IP: *.smstv.pl 11.04.07, 09:13 mam okazję dostać pracę za przedstawiciela handlowego , czy to prawda że oni tak dobrze zarabiają?czy to jest ciężka praca proszę o pilną odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kokosy Re: przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 05:39 zależy w jakiej branży i w jakiej firmie, są firmy gdzie dostajesz fure, skóre, komóre i kasy fure, a są też takie, ze zapylasz na butkach po firmach i 1000 nie wyciągniesz, zdradź mniej więcej jaka firma i branża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagórzanka Re: przedstawiciel handlowy IP: *.smstv.pl 12.04.07, 08:56 branża spożywcza ale firma to ci nie powiem bo to przez znajomego, wogóle to słyszałam że bez znajomości to ciężko sie dostać a mnie by to baaardzo odpowiadało, mają swoje samochody i komórki tez tyle wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosy Re: przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:08 nawet w spożywce jest łatwiej i trudniej, dla Ciebie będzie trudniej - nie znasz sklepów, kierowniczek etc czyli nie masz wejść, ale jak jest to firma znana z reklam TV i produkty markowe - sklepy biorą, bo reklamowane się sprzedaje - wiadomo; praca ph w spożywce do przyjemnych nie należy, po kilku tygodniach (miesiącach) samochodem będziesz rzygać, no i targety,targety,plany, czemu tak mało sprzedajesz? ale jak masz okazję to idź - spożywka to znakomita szkoła życia i handlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagórzanka Re: przedstawiciel handlowy IP: *.smstv.pl 12.04.07, 11:27 dzięki za radę pewnie z tymi kierowniczkami to mężczyżni mają łatwiej :) wy wogóle macie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: przedstawiciel handlowy 16.04.07, 23:19 pracuje jako ph w spożywce (wędliny) 1400 podstawy + 1,5 % od obrotu = ok 2500-3000 pln miesięcznie. Samochód bez limitów, telefon bez limitów. Nie narzekam ale układy układy i jeszcze raz układy. Ciężko dostać się z zewnątrz do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
spazmusek Re: przedstawiciel handlowy 16.04.07, 23:47 zależy o co ci chodzi pod pojęciem ciężka, raczej praca przedstawiciela wygląda tak :w każdej szanującej się firmie człowieczek taki dostaje dobrą kasę ,samochód,dość wolnego czasu na przesiadywanie na pseudo spotkaniach w Mc donalds szczególnie w sosnowcu koło stacji shell stary żyćnie umierać chcesz się zamienić pisz na emeil chętnie pójdę za ciebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: przedstawiciel handlowy IP: *.smstv.pl 18.04.07, 15:17 jak na razie to nic z tego nie paliło bo naprawdę ciężko jest sie dostać bez znajomości a może ktoś ma lepsze niż moja znajoma i może mi coś załatwić byłoby suuper Odpowiedz Link Zgłoś