Gość: reinmen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 21:39 Głosujcie,proszę ! Które centrum handlowe w Sosnowcu jest Waszym zdaniem najlepsze? ankieta na stronie www.plaza.sosnowiec.pl Uwaga! Każdy może oddać tylko JEDEN głos! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cover_wielki Re: Cosnowieckie centra handlowe - ranking! 10.05.07, 23:33 bzdurne, co to niby ma być ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Cosnowieckie centra handlowe - ranking! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 23:39 A ja oddałem przed chwilą dwa głosy - możesz sobie sprawdzić, na ten na "A". Od strony informatycznej zaś dopowiem, że nie widzę przeszkód oddać i 20, albo i 200 głosów. Nawet na ten pierwszy od góry (jak się podkręca ankiety chyba najlepiej wiedzą na sosnowiecfakty.pl - ale tam przynajmniej prosto się głosuje: wystarczy wiedzieć, na jaką opcję był oddany pierwszy głos, i tak też dana ankieta musi się zakończyć). Po co więc to czcze pisanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhy Re: Cosnowieckie centra handlowe - ranking! IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.07, 01:32 znowu to dziecko neostrady... wymyślne masz te sposoby na próbę sprzedaży swoich cienkich domen, aż mnie ciekawi czy coś upchniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Auchan tak wysoko????? IP: *.saint-gobain.com 11.05.07, 16:01 Mowiac szczerze podziwiam tych wszsytkich bywalcow Auchana. Przeciez tam zawsze jest tlok i dlugie kolejki do kasy, i trudno cokolwiek znalezc. W dawnym Geancie przynjemniej sie nie stoi tyle. Czy wy nie cenicie wlasnego czasu? Nie wiem skad ta popularnosc Auchana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewenement Re: Auchan tak wysoko????? IP: *.smstv.pl 11.05.07, 17:11 Słusznie wtedy nazwano go Auchaułomem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Auchan tak wysoko????? IP: *.sosnowiec.kom.pl 12.05.07, 00:00 zgadzam sie, Auchan to najwiekszy syf, w kolejce stoi sie po godzinie, ostatnio jak tam bylam to zwatpilam zostawilam koszyk i wyszlam. w ogole panuje tam ogolny balagan, jezeli cos sie potlucze moze to tam tak lezec przez caly dzien, hmmm przepraszam, nie lezy to tam tylko roznosi sie po calej hali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Auchan tak wysoko????? IP: *.telpol.net.pl 12.05.07, 11:03 Jak widac u nas duzo masochow najgorszego wyboru. Przynajecie sie .. kto z tad zawsze robi zakupy w auchanie? Posmiejemy sie. Ja tylko okazyjnie a to i tak za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Cosnowieckie centra handlowe - ranking! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 11:28 Galeria najlepsza jest w Plejadzie - sporo butików i niezłe promocje. W realu (d Geant) brakuje galerii i restauracji. W plazie jest za duzo "chlopców z miasta"- sama boje się tam chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Re: Cosnowieckie centra handlowe - ranking! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 23:00 Mój głos ma Plejada.... Tylko po co tam druga stacja (100 m od Neste)? Odpowiedz Link Zgłoś