Dodaj do ulubionych

Cosnowieckie centra handlowe - ranking!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 21:39
Głosujcie,proszę ! Które centrum handlowe w Sosnowcu jest Waszym zdaniem
najlepsze?

ankieta na stronie www.plaza.sosnowiec.pl

Uwaga! Każdy może oddać tylko JEDEN głos!
Obserwuj wątek
    • cover_wielki Re: Cosnowieckie centra handlowe - ranking! 10.05.07, 23:33
      bzdurne, co to niby ma być ?
    • Gość: tom Re: Cosnowieckie centra handlowe - ranking! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 23:39
      A ja oddałem przed chwilą dwa głosy - możesz sobie sprawdzić, na ten na "A".
      Od strony informatycznej zaś dopowiem, że nie widzę przeszkód oddać i 20, albo
      i 200 głosów. Nawet na ten pierwszy od góry (jak się podkręca ankiety chyba
      najlepiej wiedzą na sosnowiecfakty.pl - ale tam przynajmniej prosto się
      głosuje: wystarczy wiedzieć, na jaką opcję był oddany pierwszy głos, i tak też
      dana ankieta musi się zakończyć).
      Po co więc to czcze pisanie?
    • Gość: rhy Re: Cosnowieckie centra handlowe - ranking! IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.07, 01:32
      znowu to dziecko neostrady... wymyślne masz te sposoby na próbę sprzedaży swoich
      cienkich domen, aż mnie ciekawi czy coś upchniesz
    • Gość: Zdziwiony Auchan tak wysoko????? IP: *.saint-gobain.com 11.05.07, 16:01
      Mowiac szczerze podziwiam tych wszsytkich bywalcow Auchana.
      Przeciez tam zawsze jest tlok i dlugie kolejki do kasy, i trudno cokolwiek
      znalezc.
      W dawnym Geancie przynjemniej sie nie stoi tyle. Czy wy nie cenicie wlasnego
      czasu?
      Nie wiem skad ta popularnosc Auchana.
      • Gość: ewenement Re: Auchan tak wysoko????? IP: *.smstv.pl 11.05.07, 17:11
        Słusznie wtedy nazwano go Auchaułomem:))
        • Gość: nika Re: Auchan tak wysoko????? IP: *.sosnowiec.kom.pl 12.05.07, 00:00
          zgadzam sie, Auchan to najwiekszy syf, w kolejce stoi sie po godzinie, ostatnio
          jak tam bylam to zwatpilam zostawilam koszyk i wyszlam. w ogole panuje tam
          ogolny balagan, jezeli cos sie potlucze moze to tam tak lezec przez caly dzien,
          hmmm przepraszam, nie lezy to tam tylko roznosi sie po calej hali....
          • Gość: Zdziwiony Re: Auchan tak wysoko????? IP: *.telpol.net.pl 12.05.07, 11:03
            Jak widac u nas duzo masochow najgorszego wyboru.
            Przynajecie sie .. kto z tad zawsze robi zakupy w auchanie? Posmiejemy sie.
            Ja tylko okazyjnie a to i tak za duzo.
    • Gość: Olka Re: Cosnowieckie centra handlowe - ranking! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 11:28
      Galeria najlepsza jest w Plejadzie - sporo butików i niezłe promocje.
      W realu (d Geant) brakuje galerii i restauracji.
      W plazie jest za duzo "chlopców z miasta"- sama boje się tam chodzić
    • Gość: Alik Re: Cosnowieckie centra handlowe - ranking! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 23:00
      Mój głos ma Plejada.... Tylko po co tam druga stacja (100 m od Neste)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka