Dodaj do ulubionych

Amatorska Liga Piłki Nożnej

IP: *.smstv.pl 14.06.07, 07:38
Od 6 do 30 czerwca trwają zapisy do sosnowieckiej Amatorskiej Ligi Piłki Nożnej.

ALPN będzie rozgrywać mecze na bocznym boisku w Klimontowie - 2 x 40 min, po
11 osób z możliwością zmian hokejowych. Prawdopodobnie będzie dwóch sędziów.

Zgłaszać mogą się wszyscy zainteresowani bez względu na wiek i miejsce
zamieszkania. Cała procedurę zgłoszeniową określa regulamin dostępny na
stronie alpn.sosnowiec.pl w dziale dokumenty. W tym miejscu przeczytacie też o
wymaganiach stawianych zgłaszanym drużynom (par. 6). Najprawdopodobniej poza
kosztem wpisowego będzie pobierana także kaucja dyscyplinarna (100 zł). O jej
celu i przeznaczeniu mówi paragraf 29.

Liga posiadać będzie dostępne tylko dla zgłoszonych zawodników imienne forum.
Zapraszamy.

Czy jest ktoś chętny bo miałbym ochotę zmontować drużynę?
Obserwuj wątek
    • Gość: bart_sc Re: Amatorska Liga Piłki Nożnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 12:50
      Hej, podoba mi się taka inicjatywa, chętnie dołącze do drużyny nie moge jednak
      powiedziec jaki jest stan moich umiejętności na dzień dzisiejszy bo dawno nie
      kopałem. Kontakt do mnie: bartku@o2.pl. Pozdrawiam
      • Gość: amator Re: Amatorska Liga Piłki Nożnej IP: *.smstv.pl 14.06.07, 14:54
        Tutaj nie chodzi o jakieś wyczynowe uprawianie piłki, ale żeby w przyjemnej
        sportowej atmosferze miło spędzić czas.

Na razie jest nas 3, popytajcie znajomych dobrze by było znaleźć przynajmniej 15
        osób, zawsze komuś może coś wypaść.
        Ja coś to moje gg: 6266639
    • Gość: przemo Re: Amatorska Liga Piłki Nożnej IP: 85.14.94.* 14.06.07, 13:28
      Hej!

Też bym chętnie się dołączył, a niestety mam problem ze skompletowaniem 11.
      Może wspónie coś stworzymy? Jak coś to piszcie lee20@interia.pl Pozdrawiam
    • Gość: amator Re: Amatorska Liga Piłki Nożnej IP: *.smstv.pl 14.06.07, 15:12
      znalazłem jeszcze jedną osobę - już 4
    • Gość: amator Re: Amatorska Liga Piłki Nożnej IP: *.smstv.pl 14.06.07, 19:26
      wszystkich chętnych zapraszam na www.alpn.mojeforum.net
      • Gość: MrX Re: Amatorska Liga Piłki Nożnej IP: 193.151.50.* 20.06.07, 20:09
        To ja się pisałbym też, tylko że z tego co słyszałem to już jest komplet drużyn.
        • Gość: przemek Re: Amatorska Liga Piłki Nożnej IP: 85.14.94.* 20.06.07, 21:50
          To pisz na lee20@interia.pl warto jeszcze spróbować skompletować ekipe.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka