Gość: ekolog IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.03, 21:11 Domyslam sie, ze poruszam newralgiczny watek, ale chcialbym sie dowiedziec jak wyglada segregacja smieci w Sosnowcu, jakie sa ku tem warunki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ekolog Re: segregacja smieci IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.03, 19:43 czemu nikt nie chce odpowiedziec na ten post....????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X.X. Re: segregacja smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.03, 22:44 Z tego co ja wiem to segregacja śmieci w Sosnowcu w ogóle nie wygląda. Jedyni, którzy próbują segregować śmieci to śmieciarze poszukujący butelek, puszek itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: segregacja smieci IP: 80.48.246.* 06.10.03, 21:02 segregacja nie istnieje, ale czy ktokolwiek zrobił cokolwiek żeby zaistniała ? czy władze tego miasta coś robią a jeśli nie to dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: segregacja smieci IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.03, 01:37 Trzeba by wyslac co trzeciego gorola na ksiezyc to moze by sie poruszyla sprawa powolnego segregowania smieci,bo jak ktos jest w syfie wychowany to i w syfie umrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: segregacja smieci IP: 213.227.89.* 21.10.03, 10:41 Szczerze powiedziawszy ja bym chetnie segregowała śmieci ale jest kilka problemów. Nie widziałam u siebie na osiedlu pojemników do segregacji co z tego ze w domu sobie podziele smieci jak potem nie mam gdzie ich powrzucac a jak mam jeszcze jechac do skupu a nawet nie wiem gdzie taki jest to sory ale mnie krew zalewa. I wszystko laduje we wspolnym smietniku. Napewno znalazło by sie duzo osób które by segregowały smieci gdyby tylko byla szansa na wrzucenie ich do wlasciwych pojemników. Moze kiedyś. Pozyjemy zobaczymy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: segregacja smieci IP: 80.48.246.* 31.10.03, 19:18 Może kiedys ale pewnie nie prędko, czy wszędzie jest tak samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
rupintojelis Re: segregacja smieci 26.11.03, 21:34 Polecam zajrzeć na stronę UM Sosnowca. Tam jest do pobrania ankieta dotycząca segregacji. Wnioskuję, że miasto się do tego przymierza. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: segregacja smieci 25.02.05, 22:43 Kilka kolorowych pojemników które staneły tu i ówdzie chyba sprawy nie załatwia. Jakie są nowe pomysły ? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: segregacja smieci 11.11.05, 12:00 Nowych pomysłów nie ma, ale co nie zostało posprzątene śnieg niedługo przykryje... z tym, że tylko do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś