Gość: Dresiasz IP: 83.16.16.* 08.12.07, 17:40 Jakie macie opinie o siłowni w Kanie? Czy dużo dresów i.t.p czy spoko atmosferka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siłacz Re: Siłownia Kana Czy warto ? IP: *.chello.pl 07.12.08, 22:58 warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Siłownia Kana Czy warto ? IP: *.telpol.net.pl 08.12.08, 14:53 chodziłam tam kilka miesięcy i jest zadowolona:) atmosfera ok, szatnie prysznic, spokój i można coś do picia kupić bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter jaki sprzet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 11:35 jaki sprzet czy tylko raczej w wiekrzosci dla kobiet czy mezczyzni tez moga cos pocwiczyc bo na fotkach widze same rowerki i bierznie a co z klata itp bo szukam czegos normalnego bez koksow w tle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexandraaa Re: jaki sprzet IP: 83.238.169.* 07.05.09, 13:11 Ogolnie wydaje mi sie ze bardziej dla kobiet. ile razy tam bylam to praktycznie same kobiety. raz bylam z chlopakiem to narzekał ze nie ma dla niego urządzeń. w sumie jest "atlas" - chyba tak to sie nazywa, na barki, ramiona itd. ale tak to kilka rowerkow, bieznia itd.:) Jesli chcesz cos lepszego to polecam silownie na Ciasnej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: jaki sprzet IP: *.cus.pl 07.05.09, 15:26 Mozna tam pogadać z fanymi ciziami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter jaki sprzet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 15:56 widze ze nie zabardzo mi pomoglas bo nie wiem jaki tam sprzet jest hehe zalezy mi na jakis hantlach z powazna ilosia kg i jakies laweczki ze sztanga na klatke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexandr Re: jaki sprzet IP: 83.238.169.* 18.05.09, 11:17 Nie znam się na takich typowych maszynkach do cwiczeń dla facetów. Mogę powiedzieć tyle, że mój chłopak się tam nudził, bo mówił, że to babskie przyrządy a nie ma takiego cieższego sprzetu dla niego.(W kanie) www.kana.sosnowiec.pl/propozycje/silownia.html mozesz sobie zobaczyc pojedyncze zdjecia albo isc i sie przkeonac. www.powerfit.pl/index.php?action=silownia a tu masz silownie na ciasnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: jaki sprzet IP: *.cus.pl 18.05.09, 20:20 Chcesz ćwiczenie na klate to nie potrzebujesz siłowni zobacz jak to sie robi z siostrą www.youtube.com/watch?v=a-ZwIC5PKdo Odpowiedz Link Zgłoś