jerry21 Re: Matka wmówiła dziecku, że było molestowane 28.04.08, 10:44 nie sadze by prokuratura byla tym zainteresowana ? Odpowiedz Link Zgłoś
berdyczow Matka wmówiła dziecku, że było molestowane 28.04.08, 10:56 "Śledczy wycofali zarzuty wtedy, jak biegli uznali, że to matka wmówiła chłopcu, że był wykorzystywany seksualnie." Winno być "gdy biegli uznali" lub "kiedy biegli uznali". Doprawdy uwłaczająca est ta pauperyzacja języka. W tv to już norma, ale w portalach i papierowych wydaniach zdałaby się rozgarnięta korekta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK czy dziecko zostanie odebrane tej esesmance ? IP: *.chello.pl 28.04.08, 11:01 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 11:06 To niech teraz matka płaci odszkodowanie ludziom których oskarżała. Dlaczego mam płacić ja z moich podatków he??????? Dla takich ludzi powinna byc praca przymusowa zeby choc czesciowo odpracowali kase która przez nich niepotrzebnie placi społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnie też oskarżyła Re: Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.gprs.plus.pl 03.05.08, 22:28 ścierwo oskarżyło mnie o molestowanie a przez to dała zatrudnienie policjantom, prokuratorom i sędziom....wszyscy pracowali dlatego gdyż moja była znalazła sposób na pozbycie się mnie na koszt społeczeństwa. Mnie uniewinnili a jej i jej matce nikt nie powiedział złego słowa!!! Wszyscy zapłaciliśmy za wymyślone oszczerstwo a koszty pokrył skarb państwa!!!Dlaczego nikt nie karze takich suk? Te koszty powinny zapłacić takie ścierwa lub prokuratorzy oraz sędziowie którzy nie widzą nic złego w takich bzdurnych oskarżeniach! K..wa co za kraj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: much Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 11:12 "Na własnej skórze przekonaliśmy się, że w tym kraju można wszystkich oskarżyć o wszystko" - jak mnie denerewuje takie gadanie. A w innych krajach niby nie można??!! Co do tego ma kraj??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalb Matka wmówiła dziecku, że było molestowane 28.04.08, 11:18 Ktoś kiedyś powiedział, ze nie ma niebezpieczniejszego człowieka niż odrzucona kobieta. Jeśli jest tak jak to opismaczyli, to zemsta była okrutna i krótkowzroczna. Pozostaje mieć nadzieję ze sprawiedliwosci stanie sie zadość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata.pl Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.parp.gov.pl 28.04.08, 11:28 To chyba "mamusia" i panie sedzie, ktore jej wierzyly dostana odpowiednia nagrode? www.prawaojca.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.chello.pl 28.04.08, 11:47 Nie dam Ci nadziei - pani tej nie spotka żadna kara, a jeśli eksmąż zdecyduje się wytoczyć jej proces o zniesławienie, to pewnie mamuśka wykpi się depresją albo inną psychiczną niedyspozycją. Porzucone baby są jak piranie - żądne krwi. Swego czasu mieszkałam koło sądu i przechodziłam często tą "strefą". Widziałam jedną akcję: rodzice po rozwodzie, ojciec chce przytulić dziecko (na pożegnanie), daje mu misia, a mamuśka wydziera mu siłą chłopczyka, wyrywa mu zabawkę, ciską ją o ziemię i wyzywa swojego eks od najgorszych. Baba nakręcona, z "bazarem" rozkręconym na full, ludzie się patrzą, część kiwa z politowaniem głowami, inni się śmieją, cyrk. Do wysłuchania smutnych opowieści o batalii sądowej z byłymi małżonkami zapraszam do baru "Paragraf" przy warszawskich sądach. Sytuacja się powtarza, to taki schemacik: baba dostaje opiekę nad dzieckiem, ogranicza mu "widzenia" z ojcem, facet walczy, ale w końcu daje spokój, a kiedy już udaje mu się ułożyć sobie na nowo życie z inną kobietą, eksmałżonka "dobrze poinformowania" przystępuje do następnego ataku, oczywiście standardowo zarzuca wtedy ojcu, że nie interesował się dzieckiem i już sobie zmontował nową rodzinę. Następuje pranie mózgu, a im dziecko jest mniejsze, tym bardziej podatne na tego typu zabiegi, aż w końcu wierzy, że ojciec jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Molestowanie to już naprawdę problem społeczny! IP: *.chello.pl 28.04.08, 11:37 Ale nie dlatego, że wzrasta ilość przypadków, tylko z powodu możliwości wykorzystania tego zjawiska jako argument podczas rozwodu, czy też jako zwykłą zemstę. Przecież w ten sposób, czyli oskarżając dowolnie wybraną osobę, można się odegrać na byłym narzeczonym, mężu, ojcu, sąsiedzie. Czasem ludzie też po prostu mają "fiksum-dyrdum" i wyobrażają sobie sytuacje, które nie miały miejsca. Moja koleżanka rozpowiadała dyrdymały o ginekologu, który rzekomo ją molestował. Fakt molestowania "odkryła", kiedy ów lekarz pomagał jej zejść z fotela ginekologicznego i dotknął ją w kolano. Gdybym nie była pacjentką tego samego lekarza, pewnie bym uwierzyła, że lubi macać pacjentki, ale to normalny człowiek, bez zwichnięć, a pacjentki walą do niego drzwiami i oknami, bo jest świetnym specjalistą, na dodatek nawet nie jest przystojny, wątpię zatem, żeby jego powodzenie było uwarunkowane czarem osobistym. Niestety zakompleksione, samotne stare panny lub porzucone i "skrzywdzone" rozwódki są jak bomba z opóźnionym zapłonem, zawsze coś im się uroi. Mam w rodzinie przypadek takiej "święto..ej", która ciągle jest molestowana, obrażana, wszyscy robią jej przykrość, a świat to samo zło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozwielita Re: Molestowanie to już naprawdę problem społeczn IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.08, 12:15 Przecież postępowanie "matki" bylo podsycane przez ten blizej nieokreslony "instytut" oraz tego "psychologa" - od tego wszystko się zaczyna. Gdyby tam, od razu potraktowano by ją odpowiednio a nie prowadzono "badania" tak by popierały tok rozumowania "klientki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Zamknąc krowę na wiele lat do więzienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:18 to za szmata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw a dyspozycyjna psycholozka niech siedzi razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:19 z nia, najlepiej w tej samej celi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:58 Czy aby na pewno Redaktorze opisał Pan wszystkie fakty? Radzę zastanowić się nad etyką!!!!!W moim domu mówiono,o nieetycznych dziennikarzach PISMAKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: 212.160.236.* 28.04.08, 13:06 Ojciec powinien wałczyć nie tylko o przywrócenie mu praw rodzicielskich, ale także o przyznanie mu opieki nad synem i odebranie praw matce. A tę idiotkę powinni posadzić do więzienia na ładnych kilka lat. Takie czarownice zasługują na publiczną chłostę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leni Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 13:06 Z POWODU JEDNEJ, JEDYNEJ OPINII PSYCHOLOGA OJCIEC MA TAKIE KŁOPOTY? A CO NA TO INNI BIEGLI PRZEZ DWA LATA CHYBA COŚ MUSIELI ZROBIĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 Oczywiscie, Sad Rodzinny, sfeminizowana... IP: *.lutn.cable.ntl.com 28.04.08, 13:10 do granic mozliwosci instytucja, przed ktorym ojciec nie ma zadnych szans dlatego tylko ze jest ojcem! Matka dziecka, jako niewydolny rodzic wywiarajacy przemoc psychiczna na dziecku oraz otoczeniu, powinna miec ograniczone prawa rodzicielskie a syn trafic do taty. Ponadto za falszywe oskarzenie, lapowke oraz wszelki kolopoty z tym zwiazane, matka powinna odpowiadac przed sadem - scenariusz fajny i logiczny lecz nie w polsce, bo polskie prawo rodzinne wszelkie spory rozstrzyga na kozysc matki, bo jest kobieta! Co za kraj, co za prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.08, 13:10 sa rowniez, matki co udaja ze nic nie wiedza, ojciec sypia z corka 5 letnia, a Matka jezdzi pieknym MERCEDESEM co jest bardzo wazne dla glupiej, Rowniez kolezanka ma narzeczonego (BOGATY) ktory sypia z synem 11 letnim,i wszyscy sa szczesliwi mama i syn ,poniewaz pieniadze dostaja, a babcia i dziadek szczesliwi bo corka ma bogatego narzeczonego z Anglii lub Francij.Co za wielka milosc. I kazdy udaje ze nic niewie i niewidzi, Ludzie widza tylko pieniadz, Szczegolnie, choroba ta opanowala mlodych i glupich ludzi(stary takze) (zazdrosc o bogactwo)Wykorzystanie nieletniego czlowieka a pozniej chorego psychicznie, to wszystko jedno,Ale Dzieki Bogu EUROPA robi porzadek z glupim Rzadem (Prawo i sprawiedliwosc) Konczy sie kariera gangsterska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 13:21 a czy tej pani postawiono już zarzut popełnienia przestępstwa w trybie art 234 KK? Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.kwsa.pl 28.04.08, 16:49 Winna temu prokuratura.Golym okiem widać,że popełniła szereg błędów.Jak można się opierać na prywatnej opinii biegłej?przecież wiadomo,że za taką opinię się płaci.Za pieniądze można mieć wszystko (może prawie wszystko).Nasuwa się więc pytanie czy nie jest to "zmowa" lub też ciche" przyzwolenie" na takie praktyki.Nie dopuszczam mysli,że nasz wymiar sprawiedliwości bierze w tym udział.Chyba ,że się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opinia Informacja Zasadnicza Gdzie ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.08, 18:47 Czy mamy szanse poznać nazwę i adres tego INSTYTUTU i nazwiska jej znakomitego Psychologa - DLACZEGO to jest tajemnicą ? Czy to aby nie jacyś przykościelni nietykalni specjaliści, którzy mają patent na dobroć i dlatego taka ochrona danych ? A jak znowu wydadzą jakąś jedynie słuszną opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwiedziona Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.chello.pl 28.04.08, 19:44 czy ktokolwiek zastanowił się nad dramatem tego biednego chłopca? któremu matka wmawiała takie okropne rzeczy???? kobiety po rozstaniu z mężami dopuszczają się strasznych rzeczy byleby nie dopuścić do kontaktów dziecka z ojcem. sama jestem rozwódką, mam synka. mój były mąż nie jest wzorem cnót, ale na litość boską sama za niego wyszłam, sama go wybrałam i jest ojcem mojego synka, który jest moim njwiększym szczęścim. pozbawianie dziecka kontaktów z ojcem jest czystym egoizmem. wiem, że boli, ale kobiety myślcie.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uniewinniony Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.piekary.net 28.04.08, 20:46 Ja również byłem oskarżony o molestowanie córki. Również ta sama biegła wydała matce prywatną opinię o rzekomym molestowaniu córki. Na szczęście prawdziwy biegły sądowy wykazał że to pomysł matki by pozbawić córkę ojca, stwierdzono syndrom PAS. Trudno sobie wyobrazić to piekło, jeżeli ktoś sam przez to nie przeszedł. Nie wie jak człowiek z tym się czuje, jak stawia sobie pytania, dlaczego matka to wymyśliła. A jej co grozi...?? Powinno grozić to samo 20 lat za fałszywe oskarżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły Re: Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.kwsa.pl 28.04.08, 21:49 Teoretycznie grozi.W praktyce zaś nic.Dlaczego?Prokurator pani,sędzia pani,biegła pani.Odpowiedż już znasz. Dlatego też walcz jeden z drugim z tymi paniami a wtedy może coś się zmieni. Zyczę wytrwałości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uniewinniony Re: Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.piekary.net 28.04.08, 21:53 żebyś wiedział ile potrzeba jest wytrwałości, cierpliwości. wytrzymałości i siiiiłłłłłłł. To jest koszmar, to jest jazda którą się pamięta cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boa Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.centertel.pl 28.04.08, 23:52 Toksyczne matki znęcają się nad dziećmi ,ograniczajac kontakty z ojcem i jego rodziną na tysiące róznych perfidnych sposobów . Zmiany w przepisach prawa rodzinnego i karnego dokonane zostały w ostatnich latach w wyniku presji zideologizowanych,sfeminizowanych ośrodków przeciwdziałania przemocy w rodzinie. Ogromnym błędem i krzywdą dla dzieci jest to że wiele instytucji latami stoją po stronie złośliwej matki kierujacej sie tylko i wyłącznie pobudkami egoistycznymi ! Nowe przepisy stworzyły system, który przyczynia się w znacznym stopniu do narastania problemu fałszywych oskarżeń przez kobiety o stosowanie przemocy fizycznej i psychicznej, a także onadużycia seksualne względem własnych dzieci. Separacja dzieci od ojca jest potrzebna zdemoralizowanej matce i jej rodzinie dla uzasadnienia instytucji alimentacji. Wygląda na to, że w kwestii opieki nad dziećmi kobiety są dla sądów świętymi krowami . Możemy się pienić bez końca na , nie pracujące nyguski,pazerne,zachłanne na alimenty.Zapiekłe w nienawisci ,podłe i bezwzgledne dla których samotne wychowanie dziecka jest sposobem na życie a separacja dzieci od ojca jest potrzebna dla uzasadnienia alimentacji.Ale w kwestii opieki nad dziećmi te zdemoralizowane kobiety są dla sądów świętymi krowami. Wynika to z lewicowego przyznania kobiecie większych praw niż mężczyznie. Zawsze rozstrzygają na korzyść samotnej matki , nie kierując się interesem dziecka a jedynie stereotypami , przekonaniem że dziecko jest własnością matki . W efekcie półsieroctwo dzieci posiadających ojców staje się faktem usankcjonowanym prawem Państwo legalizuje patologię zamiast walczyć z jej przejawami . A przecież państwo nie powinno zastępować mężczyzn w podejmowaniu odpowiedzialności za losy swoich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jago Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 10:17 To jakaś bzdura. Czy ktoś się nad tym zastanowił??Mohery pomyślćie czy tak można zrobić? A może to szajkla pedofilska ruszyła do ataku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławomir M. Mam podobną sprawę IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.08, 14:24 Mam podobną sytuację. W toku sprawy o władzę rodzicielską matka oskarzyła mnie o rzekome znęcanie się i bicie. Nie było dokumentacji loeczenia, obdukcji, wezwań policji, świadków itd., nie ustalono gdzie i kiedy miałbym bić żonę - a mimo to Prokuratura Rejonowa w Jaworznie "ustaliła" że biłem zonę rękami i nogami po całym ciele. Kiedy przyjechałem prosto po wyjściu ze szpitala, z nogą w gipsie i o kulach (!) - po 4 miesiącach niewidzenia Barnaby - matka spreparowała incydent rzekomej napaści na nią po to żeby uzyskać dowody do prokuratury. Dziecko - czteroletni chłopiec siedział wystraszony i zapłakany w pokoju, kiedy matka szarpała się ze mną przy drzwiach wejściowych krzycząc że ją rzekomo duszę! Potem wmówiła synowi, że był świadkiem incydentu. Nie zostałem za to skazany, ani nawet nie stawałem przed sądem o rzekomą napaść. Mimo, że nie byłem nigdy karany, nie stawałem przed sądem w sprawie karnej - tym bardziej w za przestępstwa przeciwko rodzinie, Sąd Rejonowy w Jaworznie odebrał mi prawa rodzicielskie i zakazał styczności. Sprawa jest jeszcze o tyle kuriozalna, że w czasie trwania sprawy o władzę rodzicielską to matka oraz mąż jej siostry zostali skazani za popełnienie przestępstw (sąd odstąpił od wymierzenia kary "ze względu na mała szkodliwość społeczną czynu - chodziło o usiłowanie przejechania samochodem!). Rodzinny Ośrodek Diagnostyczno-Konsultacyjny w Sosnowcu wydał dyspozycyjną inspirowaną przez Sąd opinię o mnie - w której zrobiono ze mnie psychopatę i potwora! Oczywiście apelację przegrałem, a prawa do kasacji pozbawiono mnie w drodze oszustwa. Tu mogę tylko podać namiar na dokumenty - które są jednoznacznym dowodem na matactwa: bezprawie.blogspot.com. Nie będę tu podawał swoich namiarów - ale łatwo mnie znaleźć, jeśli autor artykułu łatwo mnie odszuka - podałem wystarczające informacje (imiona!). Bardzo by mi zależało na kontakcie z autorem artykułu, panem M. Pietraszewskim - może by zajął się tą sprawą. Udostępnię mu dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.08, 22:29 a moze to media w taki a nie inny sposob kreują wizerunek tego mężczyzny ...czyniąc z niego ofiare a nie sprawce?... nie oszukujmy sie! ile bylo juz takich przypadkow? poza tym sąd nie opiera sie nigdy na jednej jedynej opini! nie wpadajmy w paranoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyz Re: Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: 213.135.35.* 06.05.08, 14:41 "TEKLA: Myślę, że nie ma tu nad czym deliberować. Już nasze prababki wskazały nam dawno temu cel i drogę po której pewnie i szczęśliwie kroczymy. Nie dopuścimy do tego, by powróciła sytuacja, w której kobieta byłaby znowu kelnerką na bankiecie życia, przy którym ucztuje samiec. KOBIETY (RAZEM): Nigdy więcej! Precz z samcami! Chańba! Samiec twój wróg!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.gprs.plus.pl 01.05.08, 09:22 Mnie również moja była posądziła o molestowanie córki! Wpierw znalazła sobie kochanka a potem szukała sposobu na szybkie i skuteczne pozbycie się mnie. Jako pierwsze było oskarżenie o znęcanie psychicze. Kiedy to się nie udało, jej matka wzięła się do roboty i zafundowała mi molestowanie! Po uniewinnieniu przez sąd nikt jednak nie ma najmniejszego zamiaru ukarać mojej byłej żony a także jej matki. Pomimo napisania dziesiątków listów żadających od 5 lat ukarania winnych zmowy matki z córką i pomówienia o molestowanie Kętrzyńskie organa ścigania uważają że sprawy nie ma!!! Można komuś zniszczyć życie, ciągać go po psychiatrach-sexuologach a także zafundować rok procesu i nikt za to nawet nie pogrozi palcem!!! TO JEST POLSKA SPRAWIEDLIWOŚĆ!!! TEN KRAJ ZGINIE PRZEZ TAKICH "ŚCIGACZY" PRZESTĘPCÓW!!! Takie kobiety powinny być karane z całą mocą prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabić tą babę! Matka wmówiła dziecku, że było molestowane IP: *.gprs.plus.pl 01.05.08, 17:31 I tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allat Molestowanie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.03.09, 13:02 Ludzie kochani, proszę Was, zauważcie, że "molestować" można niekoniecznie seksualnie!!! Zwłaszcza dziennikarze powinni mieć pojęcie o języku, prawda??? A tymczasem słowo "molestowanie" od pewnego czasu jest używane jako synonim "molestowania seksualnego". Banda matołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalendarz Kalendarz Wam ukradli ???? IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.09, 15:02 Te dwie madrale ktore odswieżyły temat powinny czasami popatrzeć na kalendarz i datę założenia tematu. Chyba że ktoś się strasznie nudzi np jakies dziecko neostrady.... Odpowiedz Link Zgłoś