Gość: cieniaszek01 IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.08, 11:50 Kto jeszcze uszkodził samochód na podziemnym parkingu w Sosnowiec Plaza?Proszę o kontakt.Bardzo pilna sprawa.Mój email: cieniaszek01@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Uszkodzone samochody na parkingu Sosnowiec 12.08.08, 21:24 a mozesz cos wiecej napisac w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieniaszek01 Re: Uszkodzone samochody na parkingu Sosnowiec IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.08, 08:45 Jest jeszcze druga moja wiadomość w tej samej sprawie.Tam jest mój email.Jeśli chcesz wiecej wiedzieć to odezwij się na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uszkodzone samochody na parkingu Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 07:18 wystarczy sie nauczyc parkowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uszkodzone samochody na parkingu Sosnowiec IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 19:37 Ja też uszkodziłem auto.Więcej w mailu.Dobrze że temat został poruszony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW Re: Uszkodzone samochody na parkingu Sosnowiec IP: *.chello.pl 07.09.08, 21:41 to jak wy k*** jeździcie? Ja tez tam jeżdżę i samochód mam cały! Śmiać mi sie tylko chcę jak widzę różne kolory lakierów na ścianach parkingu:) pozdrowienia dla wszystkich fajtłap za kółkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Uszkodzone samochody na parkingu Sosnowiec IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 13:44 To sobie spróbój wjechac i wyjechać od szklarnianej,ha, ha Powodzenia, orle. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Uszkodzone samochody na parkingu Sosnowiec 08.09.08, 14:22 Masz na myśli ten sam wjazd, którym wjeżdża się jadąc od Sienkiewicza Warszawską (czyli ten za małym rondkiem)? Da się tam wjechać/wyjechać bez szlifowania blachy, tyle, że czasem powolutku (gorzej, jak coś jedzie z przeciwka). Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_zielarka Re: Uszkodzone samochody na parkingu Sosnowiec 08.09.08, 17:45 tak się dzieje jak samochód wyprowadza się z garażu raz na tydzień na niedzielne zakupy. pozdrowienia dla niedzielnych kierowców Odpowiedz Link Zgłoś