madziuka 05.08.09, 11:00 Witajcie, czy może mi ktoś udzielić informacji jak z dworca kolejowego w Sosnowcu głównym dojść na ulicę Długosza? Czy to daleko od dworca PKP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anet Re: ulica Długosza IP: *.cable.smsnet.pl 05.08.09, 11:14 Ulica Długosza znajduje sie w dzielnicy Sosnowca - Zagórze. Aby tam dojechac z centrum Sosnowca musisz przejsc na drugą stonę ulicy niz dworzec PKP. wsiadasz do autobusu 811, 808 lub przewoz D i wysiadasz na przystanku Zagórze centrum z tego przestanku masz 1 minutkę na piechotę na ulice Długosza. jesli bedziesz jechała 811 wysiadasz na 4 przystanku jesli 808 to na 6 Mam nadzieje ze pomogłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziuka Re: ulica Długosza IP: *.cpe.marton.net.pl 05.08.09, 12:04 tak, dziękuję Ci :) a mam takie jeszcze pytanko, czy w takim razie jednak na Zagórze i na tę ulicę nie będzie bliżej z Dąbrowy Górniczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziuka Re: ulica Długosza IP: *.cpe.marton.net.pl 05.08.09, 12:31 czy to jest przypadkiem w stronę śląskiego urzędu skarbowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ulica Długosza IP: *.softpro2.pl 05.08.09, 18:31 Z Centrum Dąbrowy Górniczej jedzie się troszkę krócej autobusem niż z Sosnowca. Też 808, albo 811 i trzeba wysiąść na drugim przystanku. Jest to faktycznie MNIEJ WIĘCEJ w kierunku Śląskiego Urzędu Skarbowego, jadąc od Dąbrowy to za Urzędem, a od Sosnowca to przed. Polecam przydatne stronki - www.zumi.pl/ rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=rozklady Odpowiedz Link Zgłoś