Gość: obserwator IP: *.torun.mm.pl 15.03.04, 23:18 patrzcie Koledzy ile to instytucji wykiwał genialny Inwestor Giełdowy.Sąd to pewnie będzie zwracał im pieniądze za niesłuszne zatrzymanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OLAWA Re: BORYSZEW: -znow mnie oszukuje:-( IP: *.osowo.pl 26.03.04, 22:15 Najpierw udawal,ze chce mnie kupic Oglosil niby wezwanie,ale zgubil cyferke z przodu i chyba nikt nie zdazyl mu tego wytlumaczyc Pewno sam zrozumial, bo wstydzi sie przyznac ze wszyscy czekaja na naprawe tej pomylki(,a on w zaparte) i chyba nikt nie odpowiedzial na taka "oferte" To pomyslal,ze ci z Elany moze nie skumaja i za mniej niz 10 procent wartosci akcji objal tzw nowa emisje (a to raczej Elana moglaby objac Boryszewa) "placac" po 4 zlote- smiechu byloby warte,gdyby nie oszukiwal tym samym mnie-OLAWY Jeszcze bezczelnie twierdzi,ze ja OLAWA nie moglam objac tej emisji a przeciez tak chcialam- tylko mnie nawet za drzwi nie wpuszczono Rozmawialam z Elana-ona wcale nie chciala tego Boryga,ale jacys (z aresztu czy cos takiego) podobno kazali i straszyli jakims "inwestorem" ktorego boja sie wszyscy woK.olo A i ja OLAWA i ELANA moglysmy troche sprzedac tego Boryszewa , na ktorego zakupy musialysmy brac kredyty i mialybysmy kasy "po szyje" (albo i wiecej) To czy ktos mi pomoze?? Czy bede tak molestowana i wykorzystywana?? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś