veronikka1 20.02.13, 13:06 Szukam stron o walutach - kursy, analizy itp. Potrzebuję źródeł do pracy. Sporo już wyszukałam w google ale może ktoś poda tutaj strony, których jeszcze nie znam. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blogradka Re: Szukam stron o walutach 20.02.13, 14:28 Powoli buduję: social-trading.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ulci-a34 Re: Szukam stron o walutach 07.01.14, 19:37 veronikka1 napisał(a): > Szukam stron o walutach - kursy, analizy itp. Potrzebuję źródeł do pracy. Sporo > już wyszukałam w google ale może ktoś poda tutaj strony, których jeszcze nie z > nam. Z góry dziękuję za pomoc. Witam,proponuje Ci ta strone fx-real.jimdo.com/ Jesli zawartosc strony bedzie zbyt mala,zawsze mozesz napisac do Tradera z pytaniem. Pozdrawiam Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
binariusz Re: Szukam stron o walutach 27.03.15, 17:08 Na www.binary24.pl znajdziesz sporo informacji na temat walut, kursów a także ich analiz. Odpowiedz Link Zgłoś
wladimirfx Re: Szukam stron o walutach 09.04.15, 22:20 Czołem! Ja śledzę analizy w serwisie Strefa Forex. Mają też fajny blog z ogromną ilością tematów edukacyjnych. strefaforex.pl/dzial/blog/ Odpowiedz Link Zgłoś
wladimirfx Re: Szukam stron o walutach 29.04.15, 08:49 Pojawil sie nowy artykul na temat wyboru brokera forex. warto przeczytac bo to wazna decyzja, szczegolnie pamietajac problemy brokerow po decyzji w szwajcarii czy ironfx... strefaforex.pl/jak-wybrac-brokera-forex/ Odpowiedz Link Zgłoś