Dodaj do ulubionych

Robot forex - co mysliecie?

12.01.14, 16:05
polecam milion10.com
Dla mnie OK

oczywiście mozna sobie robota kupić / lub sciągnąc o innych tylko że :

AKURAT TYLKO milion10.com daje VPS a to akurat b wazna

Dobra rzecz musi kosztować

wiec przygladając się to:
1) podane kwoty to cena za jeden kwartał - więc to nie taka "taniocha" bo sa na Rynku systemy po 99$ a tu kwoty podane trzeba przemnozyć razy 4
2) mozna łatwo zauwazyc iz firma jest brokerem wprowadzajacym dla IronX czyli tez ma z tego kase

reasumujac wyglada spojnie i logicznie
co mysliecie?

Obserwuj wątek
    • tapatik Myślimy, że spamujesz 27.01.14, 21:06
      Jesteś na wielu forach, gdzie zachwalasz ten system. I tylko to robisz.
      Nie znalazłem natomiast żadnej opinii tradera zajmującego się EA.
      Są tylko Twoje.

Poza tym nie masz racji pisząc, że tylko milion10 daje VPS. HotForex też daje VPS, oczywiście przy odpowiedniej wpłacie.
      • ignacyma2 Myślimy że......... 31.01.14, 12:12

Wyrażam swoje mysli bo po to jest Formu , na którym zamieszczane są przeróżne opinie dot Robotów
        Akurat w polsce jest tak że jak się pisze żle to jest ok nawet bardzo dobrze że jeden opluwa drugiego
        Ale jak akurat ktoś zamieści pozytywna wypowiedź na ti już Źle a nawet b zle

Co do VPS być moze jeszcze ktos daje - ale sam piszesz że trzeba odpowiednio wplacić - czyli w dorozumieniu dużo , (rzecz względna) ale dla niektórych to istotne
        Dlatego uważam iż milion.10 jest przyzwoitym rozwiązaniem

tapatik napisał:

> Jesteś na wielu forach, gdzie zachwalasz ten system. I tylko to robisz.
        > Nie znalazłem natomiast żadnej opinii tradera zajmującego się EA.
        > Są tylko Twoje.
        >
        > Poza tym nie masz racji pisząc, że tylko milion10 daje VPS. HotForex też daje V
        > PS, oczywiście przy odpowiedniej wpłacie.
        • tapatik Re: Myślimy że......... 15.02.14, 08:29
          gnacyma2 napisał(a):

> Wyrażam swoje mysli bo po to jest Formu , na którym zamieszczane są przeróżne
          > opinie dot Robotów

Opinie czy reklamy? To co robisz, to jest reklama.

> Akurat w polsce jest tak że jak się pisze żle to jest ok nawet bardzo dobrze że
          > jeden opluwa drugiego

Pomiędzy opluwaniem a dyskusja jest pewna różnica.

> Ale jak akurat ktoś zamieści pozytywna wypowiedź na ti już Źle a nawet b zle

Jak wyżej - jest różnica pomiędzy kryptoreklamą, a zamieszczeniem opinii.

> Co do VPS być moze jeszcze ktos daje - ale sam piszesz że trzeba odpowiednio
          > wplacić - czyli w dorozumieniu dużo , (rzecz względna) ale dla niektórych to istotne
          > Dlatego uważam iż milion.10 jest przyzwoitym rozwiązaniem

Twoje wypowiedzi nie są zgodne z prawdą.
          W milion10.com VPS otrzymujesz dopiero w opcji Blue lub Gold, co kosztuje 528 zł na 60 dni, czyli około 3168zł rocznie. VPS w HotForex kosztuje 360$ rocznie czyli około 1000zł.

Jeśli ten robot jest tak dobry, to pokaż statystyki z handlu.
          • milionerzwyboru Re: Myślimy że......... 17.03.14, 11:21
            Teraz w opcji blue i gold płacisz o wiele mniej i tez dostajesz VPS więc sprawdz a zobaczysz ze sie oplaca.
    • pa-my Re: Robot forex - co mysliecie? 08.03.15, 15:18
      Omijajcie go z daleka, najgorsza rzecz jaka może spotkać tradera. Ten ich robot popełnia podstawowe błędy, jakby był napisny przez jakiś uczniaków, nie zabezpiecza pozycji, łamie ustalenia z klienten. Zero profesjonalizmu, obskurne traktowanie klientów. Wwssszelkie moje uwagi były bagatelizowane. I skończyło się na tym, że ten ich robot stracił ponad 15.000 zł moich pieniędzy.A oni nawet nie raczyli wysłać maila z tym faktem, że ich program stracił wszystkie moje pieniądze, nawet nie przeprosili. Skandal. A traz nie mogę się doczekać na zwrot moich pienniędzy . Zgłaszam sprawę do prokuratury jako przestępstwo internetowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka