Dodaj do ulubionych

ciekawe - GPW vs. FOREX

04.08.16, 22:13
Czy forex to rzeczywiście szersza oferta niż giełda papierów wartościowych w Warszawie? Zobacz jakie są podobieństwa, jakie różnice oraz sam zdecyduj, który segment rynku finansowego jest dla Ciebie odpowiedni. Zarabiaj handlując walutami – to banalnie proste! … czyżby?

fxparkiet.pl/education.php?page=3
Obserwuj wątek
    • maniakgieldowy92 Re: ciekawe - GPW vs. FOREX 10.08.16, 15:15
      Jeśli szukacie nowych sposobów inwestowania polecam zapoznać się ofertą brokera easyMarkets. Można zacząć u nich handel od kwoty 25$. Posiadają rozbudowaną ofertę instrumentów do handlu. Należy też pamiętać, że easyMarkets zapewnia darmowy dostęp do gwarantowanego stop loss, który ochroni przed negatywnym bilansem konta oraz praktyczne konto demo, co pomoże początkującym w rozwiązaniu wielu problemów.
      www.easymarkets.com/eu/pl/

I podrzucam jeszcze osobom zainteresowanym inwestowaniem w opcje waniliowe:
      www.easymarkets.com/eu/pl/trade/vanilla-options/
    • protrader Re: ciekawe - GPW vs. FOREX 16.08.16, 03:34
      GPW czy Forex? A może i jedno i drugie? Oferta owszem jest szersza, bo zazwyczaj brokerzy forex ( ja korzystam z brokera Fxpro www.forexcashback.pl/fxpro/ ) oferują także CFD na indeksy giełdowe, akcje, złoto, srebro, ropę naftową itd. Sam handel jest już jednak trochę inny, ze względu m.in na lewar, opłaty, egzekucję zleceń. Warto chyba zapoznać się z różnymi rynkami i korzystać z nadarzających się okazji.
    • inwestorfx171 Re: ciekawe - GPW vs. FOREX 18.08.16, 13:36
      Ja również korzystam z FxProi polecam każdemu. Na prawdę warto. Mam konto założone przez Consilium Invest dzięki czemu mam gratis sygnały forex jak idodatkową pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka