Dodaj do ulubionych

PTC: krajobraz po bitwie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 02:32
Ta cała era i ten cały pingwin z afazją i ta cała heja z nieletnią nimfomanką
to taka koszmarna chała, bezguście i Mielniczuk (kiedy będzie w promocji
aktywacja+aparat+dwie rakietki pingpongowe?), że nawet do mamy nie chce sie
zadzwonić, żeby się poskarżyć.

I, jakby tego było mało, właścicielem jest Solorz.

LUDZIE, LITOŚCI !!!

BOHATERA PRĄDEM???!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Embrion PTC: krajobraz po bitwie - podsumowanie IP: *.sistbg.net 11.12.04, 09:40
      ELEKTRIM ma teraz asa w rękawie. Vivendi maproblemy finansowe więc będzie
      chciało się dogadać z ELKIEM. Jednak wyrok arbitrażu oznacza dodatkowe korzyści
      dla ELKA nie tylko w postaci większej kwoty za sprzedaż PTC Niemcom (mówi się
      o 1,5 mld) Dodatkową korzyścią będzie (może być) nowy podział tej sumy wobec
      VIV i ELE. I moim zdaniem będą rozmawiać o tym podziale. Realnie patrząc
      (czytaj. delkatnie licząc) ELEKTRIM powinien uzyskać po sprzedaży PTC około 750
      mln euro a to oznacza że w kasie po spłacie obligatariuszy zostanie około 300
      mln euro w gotówce!!! To kasa która umozliwia rozruch PAK bez konieczności
      wperwadzania branżowego i zaciągania kredytów. Myślę że rozpocznie sięteraz
      walka o udziały w ELE. Życzę udanych łowów :)
      • Gość: wyznanie to są jakieś wielkie interesy... IP: *.jjs.pl 11.12.04, 10:24
        a ja nie umiem zarabiać pieniędzy i więcej niż 3000 złotych nigdy nie widziałem.
        Ale wcale mnie to nie smuci.
        • Gość: malozaradny Re: to są jakieś wielkie interesy... IP: *.chello.pl 11.12.04, 11:36
          Ja tez ku..,ja tez(1200 netto)
    • Gość: Adomas Elektrim to złodziejska firma IP: *.crowley.pl 11.12.04, 11:53
      To jedni wielcy spekulanci, pracowałem w firmie którą kupił elektrim po czym
      doprowadził do ruiny i nie płacił przez wiele miesięcy pensji pracownikom, mam
      znajomego który skończył identycznie.
      Elektrim to specjalista od przejmowania firm i okradania pracownikow oraz
      niszczenia ich. Nie wierze ze jedna zlotowke zarobili uczciwie.
      • Gość: fritz Naprawde zlodziejem jest Deutsche Telekom. Chcial IP: *.adsl.solnet.ch 11.12.04, 15:02
        wlasnie ukrasc PTC, ale mu nie wyszlo. Mam malutka nadzieje, ze w tej nowej
        sytuacji Solarz uniknie sprzedazy Ery DT. Sytuacja finansowo jest tak
        interesujaca z powodu prosperujacej Ery, ze o ile udaloby sie znalezc inwestora
        z ok. 600 mln euro to Elektrim moglyby wyplacic akcjonariuszy i ostatecznie
        wyrzucic DT. To byoby wspaniale!
        • Gość: T-Mobile Re: Naprawde zlodziejem jest Deutsche Telekom. Ch IP: 212.65.27.* 12.12.04, 16:15
          kup z ojcem rydzykiem reszte udzialow od DT...lach...jestes marzycielem..
          • Gość: vito Facet ma rację DT chciało za bezcen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:33
            przejąć Erę wykorzystując do tego mocno naciąganą interpretację prawa
            no ale ta strategia zbankrutowała i teraz tylko pieniądze sie liczą
            1,5 mld euro to takie małe minimum
            realna cena 1,6 - 1,7 mld z tego połowa do ELe
            Elefanty! wreszcie się doczekalismy końca tej epopei negocjacji i targów
            Teraz przed nami liczenie zysków - lekko licząc 15 zetów na akcję
            Czas zacząć operację o kryptonimie Futro z Ocellota:)
            (zainteresowani wiedzą o co chodzi)
    • Gość: Welcome to Poland Elektrimowskie kolesiostwo + francuski management IP: *.spray.net.pl 11.12.04, 14:39
      ..wróżą "prosperity" dla Ery (w stylu Air Polonia).
    • Gość: saab 9-3 areo do redaktora Macieja Samcika IP: *.238.102.217.adsl.inetia.pl 11.12.04, 17:27
      Szanowny panie redaktorze Samcik. Artykuł w Pana stylu , pamietamy PKO BP i
      Pańskie wyliczenia ... DZisiaj podobnie a moze lepiej. Stwierdzenie .. teraz
      trzeba wyłożyć minimum 5.95 mozna jeszcze uznać za błąd stylistyczny , bo
      jeżeli teraz jest teraz , a nie zyjemy w Matrixie , to proszę umozliwić mi
      kupno!!! Dalej już tylko zupełny brak profesjonalizmu i ignorancja w czystej
      formie. A momentami kurs siegał nawet 6.25!!! ... pozostawię bez komentarza.
    • Gość: Bartek PTC to doskonala firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 01:17
      PTC to lider na rynku i wszyscy sie o nia bija. nie ma sie co dziwic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka