IP: 81.219.117.* 11.12.04, 14:16
Zastanawiam się nad inwestycją na rynku walutowym. Niestety niespecjanie
czuję się na siłach zrobić to samodzielnie, dlatego wyszukałem w necie oferty
zarządzania portfelem proponowane przez Intermarket Service
(www.intermarketservice.com)i Warszawską Grupę Inwestycyjną (www.wgi.pl). W
zwiąku z tym chciałem zapytać, czu ktoś z Was może korzystał z tych ofert i
mógłby napisać słówko o tych produktach.
Dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: stanchev Re: Forex... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.05, 12:30
      Jestem brokerem wprowadzającym easy-forex. To co nas wyróżnia to 100%
      gwarantowany stop loss i zamrożenie ratu czyli gwarancja transakcji po cenie
      którą Pan widzi. (sa to punkty umowy)
      Nasza platforma działa ze strony internetowej ( nie trzeba nic ściągać)Srodki
      sa na rachunku w BPH a gwarantowane są przez UBS. Naszym audytorem jest KPMG.
      Jesteśmy monopolistą w Izraelu i działamy na prawie całym świecie.
      W przypadku zainteresowania prosze o kontakt na stanchev@gazeta.pl
      • lawidd Re: Forex... 08.04.14, 17:15
        o jaaaaaa, jaki stary port. A dajcie spokoj, z Wami startowalem, i o malo co nie polecialem z tego interesu. No chyba ze ja bylem jakis nieumiejetny. na co moglem min. narzekac to wlasnie na platforme.
        • szabatow Re: Forex... 09.04.14, 12:55
          no to platforma MT4, dla mnie idealna! inwestuje na xm, podobaja mi sie waskie spready bo juz od 1 pipsa i to na wszystkie pary walutowe, no i bez wzgledu jakie masz konto takie sam e masz te spready, ja jakis cxzas temu mialem dwa rozne, u xm maja bardzo optymalny kurs. nigdzie sie narazie nie wybieram, bo jest bardzo ok.
          • lawidd Re: Forex... 10.04.14, 11:02
            uuuu, no to niezle stary. I odpowiada Ci ich polityka? musze sie zorientować i troche rozejrzec jesli chodzi o nich. Widze ze przy koncie standard nie maja minimalnego depozytu poczatkowego, najs.A mt 4 no to wiadomo, dla mnie nic innego ;)
            • szabatow Re: Forex... 18.04.14, 13:54
              Odpowiada mi. Zalezy tez na czym ci zależy, bo dla mnie brak rekwotowań, to że sa uregulowani, no i szybkośc wypłat to kwestie, których u żadnego brokera bym nieprzepuścił.
              • lawidd Re: Forex... 23.04.14, 13:49
                Zobaczyłem czy są warci mojego zainteresowania. Zaskoczyłem się bardzo pozytywnie. Nie dziwię się Twojego entuzjazmu względem nich. Pistaram się w miarę możliwośći szybko pozyskać od nich więcej niezbędnych informacji, by móc rozpocząć współpracę.
                • knecki168 Re: Forex... 18.05.14, 08:45
                  XM nie zwleka z wypłatami, a do tego ma wąski spread, i całkiem nieźle można zarobic. Na razie nie mogę narzekac na współpracę, przy tym leci konkretna komunikacja
                  • aniol0101 Re: Forex... 29.05.14, 00:49
                    A jaką macie tam różnicę pomiędzy kupnem a sprzedażą na ja na euro mam 1,5gr na fx w banku prowadzenie 3 kont PLN EUR USD do tego 55 zł/mc w BGŻ i bardzo sobie chwalę jak to wychodzi u Was?
                    Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka