Dodaj do ulubionych

Szef giełdowego Redanu zatrzymany

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:37
ta... "nieobecnosc" nie ma najmniejszego wplywu... wielka kompromitacja i
wstyd!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc ...drobna rzecz... aresztowano kolejnego oszusta.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:39
      ta... "nieobecnosc" nie ma najmniejszego wplywu... wielka kompromitacja i
      wstyd!!!
      • Gość: kazo Re: ...drobna rzecz... aresztowano kolejnego oszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 20:46
        Już była podobna z nazwy firma OCEAN. Teraz jest REDAN. W pierwszej nawalał
        szef, w drugiej też szef. Chyba mają coś wspólnego - handlowali szmatkami.
    • Gość: celnik Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:08
      Jestem celnikiem i krew mnie zalewa jak slysze o takich przypadkach! Jezeli to
      prawda, że brali lapówki to wyslac icj na Sibir i skonfiskować majątki. Pracuje
      10 lat i nigdy sienie zeszmacilem (latam na debetach :) i czasami wśród
      nieznajomych osób wstydze sie przyznac gdzie pracuje.
      • Gość: bbt Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:23
        Żeby tylko z tego poniewczasie jakaś nowa historia a'la Kluska nie wyszła...
        • Gość: adam Redan-firma powstala na lapowkach i przekretach? IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 13.12.04, 20:32
          czy w polsce celnicy to najwieksi zlodzieje?czy celnik zawsze musi byc
          skorumpowany?czy Redan -firma gieldowa,rozwijala sie dzieki lapowka i ukladom?
          wstyd,wstyd,wstyd...kazdy szanujacy sie fundusz zaangazowany w Redan jutro
          powinien szpedac akcje tej zlodziejsiej firmy.ale czytajac PULS BIZNESU
          dowiaduje sie coraz wiecej o ludziach z funduszy...cala nasza GPW to wielka M A
          F I A .mam to gleboku w dupie.
          • Gość: Zibi Re: A czemu się dziwisz? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.04, 21:05
            Popatrz na świat polityki. Korupcja jest bezpartyjna. W Sejmie, w Gminach i
            Powiatach nie ma ludzi, którzy chcieli by coś zrobić . Są ludzie, którzy
            staraja sie tylko coś wyrwać dla siebie. Kilka lat temu na jednym z forum
            powiedziano mi wprost " kto dzisu=iaj nie kradnie ten jest głupi". Te
            gigantyczne majątki, którebpowstały prawie z niczego musiały mieć jakieś źródła
            finansowania.
            A swoją droga to tyłek musisz mieć obszerny, żeby to całe błoto pomieścić.

• Gość: turaj1 Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:15
        brawo Panie celniku, ale czy mozna ot tak sobie postraszyc goscia ktory ma
        jakiekolwiek kontakty, czy mozna tak ot dawaj radek kase bo cie zalatwimy.
        jakies to dziwne,
    • Gość: wader szkoda takie spolki ale bedzie miala klopoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:12
      za chwile ich tak przeczesza, ale pewnie straczy im kasy na kary, ale istnienie
      spolki jest pod znakiem zapytania, tak sie wykancza konkurencje w UE, mysle ze
      sprawca tej zadymy jest H&M, zazdroszcza ze Redan sprowadzil towar z Chin przed
      wejsciem do UE na zapas, pewnie wtedy nie zaplacili odpowiednich oplat celnych
      • Gość: celnik Re: szkoda takie spolki ale bedzie miala klopoty IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:20
        nie wiem jak sie wykańcza firmy w UE, ale wiem, że wejście Polski do Europy
        otworzyło (a będzie od 1 stycznia bedzie jeszcze gorzej) dopiero na szeroko
        drzwi dla towarów z Chin. Pozdrawiam
        • Gość: modi Re: szkoda takie spolki ale bedzie miala klopoty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 21:55
          No proszę cała górna półka dowódstwa celnego. A ten najwyższy podpisywał
          porozumienia z abwerą z Łodzi i uruchamiał telefon atykorupcyjny. WSTYD!!!
      • Gość: turaj1 Re: szkoda takie spolki ale bedzie miala klopoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:19
        kolego wader.
        a co z lpp, jak z big starem, co o kan,itd itp.
        dlaczego jak raz tylko h&m
    • Gość: qmaty Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 22:18
      a dlaczego sprawę prowadzi cbś a nie koledzy pana dyr. z abwery? Przecież
      sprawa dotyczy korupcji i to znacznej wartości i to właśnie oni powinni się tym
      zająć. No tak oni są zajęci celniczynami z W-wy, ale tymi szeregowymi.
    • Gość: M Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: 62.233.181.* 14.12.04, 09:54
      To pomowienie...
    • Gość: omega Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.12.04, 12:28
      Plakac mi sie chce, jak czytam te glupoty na temat Redanu. Nie czytaliscie, ze
      ten czlowiek fundowal rodzinne domy dziecka? I czy slyszeliscie kiedykolwiek o
      tym, ze jak sie nie zaplaci celnikom, to oni potrafia udupic firme zatrzymujac
      towar? Ja wierze, ze ten facet jest uczciwy.
      • Gość: turaj1 Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:25
        rodzinne domy dziecka zatrudniaja rodzicow na umowe o prace, nie tak to jest
        jak myslisz.celnik moze cholernie utrudnic zycie, czy rozwalic firme tego nie
        wiem.
        fundacja happy kids to fajna sprawa bylem z tymi dziecmi na imprezie, jak
        chcesz pogadac to daj znak
    • Gość: x Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.mofnet.gov.pl 14.12.04, 13:25
      Coz akurat ten facet (Slawomir K) byl wyznaczonym przez SLD ostatnim zastepca
      generalnego inspektora celnego (czyli skasowanej w ramach zemsty politycznej
      policji celnej)....
    • Gość: akcjonariusz Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.12.04, 14:18
      a co innego mają mówić , zwłąszcza v-ce prezes Rodanu.Sam nie zdążył sprzedać
      akcji to mówi że aresztowanie prezesa w niczym nie zmieni sytuacji.Śmiechu
      warte i kłamliwe.Tak samo mówli właśiciele np.JTT . Rodan właśnie rozpoczyna
      drogę ku bankuctwu !!! Ten kto kupuje teraz jego akcje to naiwniak który straci
      pieniądze.Pomyślcie ludzie i zastanówcie się - kupując akcje sam na własne
      życzenie zmierzasz do straty pieniędzy.Nie wierzysz - to załóż się !!! Na
      pochybel oszystowm typu prezes Rodana - niech zgnije w więzieniu łapówkarz
      • Gość: Cobra Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: 62.111.226.* 14.12.04, 15:51
        Baranie naucz się czytać najpierw! REdan a nie ROdan Ty akcjonariuszu za dychę !!!
        • Gość: turaj1 Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:33
          brawo kobra
      • Gość: gracz Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: 62.233.181.* 14.12.04, 16:30
        Właśnie, Redan a nie Rodan. To po pierwsze. Po drugie po co chcesz się
        zakładać ? Masz pieniądze? Wątpię, bo z Twojej pisaniny wynika , że nie masz
        zielonego pojęcia o temacie.
      • Gość: elek Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 18:24
        >Rodan właśnie rozpoczyna
        drogę ku bankuctwu !!! Ten kto kupuje teraz jego akcje to naiwniak który straci
        pieniądze<

Mniejsza już o ten RODAN! Ja kupiłem dzisiaj parę tysięcy akcji po 10,25
        i sprzedałem po 11,80. Wcale nie czuję się bankrutem.
        Za chwilę strzeli szampan.

Wiwat Redan!
        • Gość: turaj1 Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:35
          a ja kupilem po 1zl,a sprzedalem po 13,35 tez zarobilem co
      • Gość: kompetentny Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: 62.233.181.* 15.12.04, 09:59
        ...człowieku troche dystansu do spraw nagłasnianych przez media!! po za tym nie
        znasz nawet poprwanej nazwy spółki a doradzasz ludziom czy kupowac akcje czy
        nie. może jesteś zwykłym spekulantem i jatrzycielem!!!
      • Gość: turaj1 Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:32
        cos kolego zawisc przez ciebie przemawia,nie sprzedales papierow po 19,5 i
        teraz cie zlosc bierze.
        co do zmiany sytuacji to ''kula'' ma racje,sytuacji to nie zmieni chyba ze
        jakis bank wypowie kredyt i zajdzie efekt domina.
        teraz do polski redan ciagnie jakies 300 kontenerow z chin, jak to sprzedadza
        to wystarczy na dlugo,
        chetnie sie zaloze tylko jak ?
    • Gość: elek Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:30
      Na takich pogłoskach czy wiadomościach zarabia sie najszybciej i najwięcej.
      Choć oczywiście wymaga to żelaznych nerwów i opanowania. Redan miał okres
      zastoju. Dzisiaj został chociaż przegoniony w dół i w górę. Zwłaszcza to
      ostatnie było wyjątkowo smakowite i zyskowne.

Inwestycje z podstawami fundamentalnymi są dobre w Nowym Jorku, ale nie na
      parkiecie warszawskim.
    • Gość: kompetentny Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 23:47
      DZIWNY ZBIEG OKOLICZNOŚCI !!!
      1) CAŁA TA AFERA MA MIEJSCE W CZASIE KIEDY REDAN ZACZĄŁ STAWAĆ SIĘ FIRMĄ
      BEZKONKURENCYJNĄ DLA WSZYSTKICH POZOSTAŁYCH??
      2)DOSŁOWNIE KILKA DNI PO URUCHOMIENIU PRZEZ REDAN NAJMOCNIEJSZEJ NA RYNKU
      PROMOCJI!!!
      3) COŚ MI SIĘ WYDAJE , IŻ TO ŻE JEST TO ROZDMUCHIWANE PRZEZ OSOBY Z WA-WY I
      KRAKÓWKA (SIEDZIBY ARTMAN SA I REPORTER SP ZOO, KTÓRE NAJBARDZIEJ MOGŁY ODCZUĆ
      POZYTYWNE ZMIANY W REDANIE A ICH KONDYCJA FINANSOWA POZOSTAWIA WIELE DO
      ŻYCZENIA!!!)
      PS NIE ŁADNIE TAK TRUDNO ZNALEŻĆ INNE SPOSOBY NIŻ TE PO NIŻEJ PASA?? :-(
      ZBYT ŁATWO CBŚ OSADZA LUDZI W WIĘZIENIACH (PATRZ P. KLUSKA) I NIESTETY MAM
      WRAŻENIE ,ŻE PO JAKIMŚ CZASIE OKARZE SIĘ ŻE ZNOWU TRZEBA BĘDZIE PRZEPRASZAĆ!!!!
      • Gość: łodzianin Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.media / *.media-saturn.com 16.12.04, 09:15
        no cóż, łatwo jest kogoś pomówić, jeszcze łatwiej dokopać leżącemu.Czyjś sukces
        razi wiele osób.Poczekajmy na rozwój wypadków. Ludzie trochę umiaru i zdrowego
        rozsądku.Jak widać z dzisiejszej prasy sytuacja zmienia sie dość szybko.Życzę
        sobie i wszystkim wiecej pręznie działających rodzimych firm, dajacych ludziom
        zatrudnienie.
        ps. patrz bezrobocie w Łodzi
      • Gość: turaj1 Re: Szef giełdowego Redanu zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:37
        jeszcze lpp,kan,big star i inni potencjalni konkurenci to jest spiskowa teoria
        dziejow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka