Gość: AAA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 14:15 Nadal , mimo zapowiedzi nie ma rankingu portfeli konkursowych ! Może ja gdzieś to przegapiłem ? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ra Re: Akcje w akcji !!! IP: *.tosa.pl 18.09.01, 20:49 Ja równierz chciałbym znaleźć ranking ale nigdzie go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Akcje w akcji !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 08:47 Nadal nie ma rankingu portfeli konkursowych. Mam takie wrażenie że osoba lub dział w "Gazecie Wyborczej", która zajmuje sie konkursem "Akcje w akcji" najzwyklej w swiecie lekcewazy swoich czytelników i uczestników gry !!! No cóz, największa gazeta w Polsce nie musi troszczyć się o swoich czytelników bo i po co !!! Odpowiedz Link Zgłoś
decha Re: Akcje w akcji !!! 21.09.01, 11:41 Co tu mówić o rankingu, jak nawet zniknął regulamin, pod adresem www.gazeta.pl/akcje na temat konkursu nic nie ma! (jest gospodarka) Czyżby koniec konkursu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Akcje w akcji !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 14:09 Dziwi mnie tylko niezmącony spokój redaktorów odpowiedzialnych za konkurs ! Może oni nie czytają internetowego wydania Gazety !!! Na to wygląda. Nie przejmują się naszymi uwagami !!! Może trzeba uderzyć do Pana Adama M. ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Akcje w akcji !!! IP: *.pool.mediaWays.net 21.09.01, 20:18 Wystarczy stwierdzenie "do Adama M." Odpowiedz Link Zgłoś