Gość: juancruz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.10.05, 11:49 dlugoterminowka czy chwilowy wzrost? JC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marioooo brossss Re: PEKAES IP: 217.153.198.* 31.10.05, 15:31 myślę że długoterminowy bacząc na wejście kulczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juancruz Re: PEKAES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.10.05, 15:54 podobnie mysle, ale czekam takze na opinie innych dziekuje jc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: PEKAES IP: *.icpnet.pl 09.12.05, 18:41 A od kiedy to Kulczyk jest giełdowym guru? Jakby taki był to nie straciłby 1mld złotych sprzedając PKN Orlen tak tanio. Kulczyk bez znajomości jest nikim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufuś Re: PEKAES IP: *.icpnet.pl 31.10.05, 18:07 I jedno i drugie. Pekaes po dobrej informacji zawsze skacze, ale po kilku sesjach spada do poprzedniego poziomu. Jednak długoterminowo nie powinien rozczarować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhoex Re: PEKAES IP: *.kp.pl 05.12.05, 18:50 ciekawe kiedy p. Kulczyk coś dokupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endru Re: PEKAES IP: *.kp.pl 06.12.05, 18:12 dzisiaj lekka koretkta, więc można coś dokupić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juancruz Re: PEKAES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.05, 21:45 korekta??? dla mnie to caly czas leci w dol... powoli, ale leci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endru Re: PEKAES IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.12.05, 01:17 a ja myśle, ze spółka jest niedowartościowana, inwestor strategiczny wkrótce zacznie działać i już w średnim terminie bedzie spore odbicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juancruz Re: PEKAES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.05, 21:38 no to pocieszyliscie mnie przynajmniej troche dziekuje, mam nadzieje, ze nie wymiekne... JC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhoex Re: PEKAES IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.12.05, 22:59 proszę bardzo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhoex Re: PEKAES IP: *.kp.pl 09.12.05, 17:41 W nowym statucie pojawia się zapis: "2.Podejmując uchwałę o podziale zysku, walne zgromadzenie może zadecydować o wypłacie dywidendy w kwocie wyższej niż zysk, o którym mowa w ust. 1, ale nie większej niż kwota dozwolona odpowiednimi przepisami Kodeksu spółek handlowych." ............. Furtka do przejedzenia kapitału w postaci dywidendy? jakoś nie wygląda mi na to aby AKJ dążył do wzrostu wartości akcji a zajmnie się szybkim zyskiem. Z drugiej strony pracownicy AKJ, którzy wejdą do rady nadzorczej nie będą pobierać wynagrodzenia. Z czymś takim spotkałem sie ale w spółce angielskiej. mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=694393 czy ktos moż ejeszcze cos ciekawego wyczytał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juancruz Re: PEKAES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.05, 22:45 czy wlasnie nastal czas na wzrosty? czy to przez NWZ i dywidende? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endru Re: PEKAES IP: *.kp.pl 13.12.05, 17:42 przy obecnym poziomie mozna sie juz z tego wycofywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juancruz Re: PEKAES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 18:27 a co dzis myslicie o tej spolce? warto w nia wejsc? (mysle o dzialaniu dlugoterminowym) Dziekuje za Wasze opinie JC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franko Re: PEKAES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 11:13 jak bedzie dalej? pojdzie w gore w 2006 ponad 10 zł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juancruz Re: PEKAES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.01.06, 11:52 juz wypchnalem... niestety... za 8,9 zl, ale zawsze sie zdazy wskoczyc... Odpowiedz Link Zgłoś