lajtova 12.09.20, 21:37 Wy też w sobotni wieczór leżycie w łóżku, trzeźwe, w piżamie i czytacie forum, skrolujecie fejsbunia lub/i oglądacie telewizję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilia-anna Re: Wy też? 12.09.20, 21:45 Hm. Wróciłam z jednodniowej wycieczki, siedzę na kanapie, trzeźwość 100% i tak już zostanie (piję herbatę z cytryną), w piżamie, czytam forum, FB nie mam, telewizor wyłączony. Ale nie wiem: to dobrze czy źle? Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: Wy też? 12.09.20, 21:50 Nie mam fb, siedzę w rowerowych gatkach, po jednym kieliszku prosecco. Przejechalam 40 km, opalalam sie, spotkalam znajomych. Teraz będą seksy. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Wy też? 12.09.20, 22:00 Właśnie wyszłam spod prysznica, gdzie wygoliłam sobie łono, co jest niezbitym dowodem na to, że obudziłam się z letargu i zgodnie ze swoim znakiem zodiaku udaję się na łowy Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Wy też? 12.09.20, 22:36 Robisz się na 40letnią lolitkę, myśląc że murzyn nie rozpozna milfa? leanne_paul_piper napisała: > Właśnie wyszłam spod prysznica, gdzie wygoliłam sobie łono, co jest niezbitym d > owodem na to, że obudziłam się z letargu i zgodnie ze swoim znakiem zodiaku uda > ję się na łowy > Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Wy też? 13.09.20, 09:39 co robisz żeby włoski nie wrastały w skórę???? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Wy też? 12.09.20, 22:21 Ja właśnie zaczynam pogadanki z siostrą jak zwykle na 15 min oczywiście skończy się za godzinkę albo później. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Wy też? 12.09.20, 22:33 Leze u corki i czekam az zasnie. Trzezwa tak do konca nie jestem, bo alko bylo robione do kolacji. Marzy mi sie kima, ale musze jeszcze kilka rzeczy dzis zrobic, wiec czytam co tu ematki naprodukowaly dzis i staram sie nie zasnac... Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Wy też? 12.09.20, 22:34 Nie mam piżamy, nie mam fejsbunia, nie mam telewizora i nie cierpię leżeć w łóżku, gdy nie śpię. Aaaa, trzeżwa, owszem jestem, zawsze, niezależnie od pory i miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Wy też? 12.09.20, 22:36 Nie do końca. Wlasnie wyjęłam ciasto, za ktore wzięłam się spontanicznie ok. 21. Sobotni wieczór w domu nie robi mi krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1212 Re: Wy też? 13.09.20, 00:11 Taaaaa ale z małym wyjątkiem trzeźwa to ja nie jestem😂 Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: Wy też? 13.09.20, 00:24 na trzeźwo akurat to za bardzo żyć się nie da jedni piją, a inni biorą psychotropy, jak większość ematek chyba lepiej wychylić w sobotni wieczór, niż się codziennie szprycować chemią ale jak, kto woli... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Wy też? 13.09.20, 00:29 Nic z tych rzeczy. Tzn trzezwa to i owszem, ale fejsbunia nie skroluje, na forum mialam tylko kilka minut a teraz musze isc umyc kota Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Wy też? 13.09.20, 00:29 nie w lozku, wypilam troche winka ale jestem trzezwa, zrobilam sobie herbate, rodzinka oglada tv a ja przegladam forum i net. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszykot Re: Wy też? 13.09.20, 00:37 Pizama się zgadza ale kończę winiaczka film przynudza to podczytuje ematke Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Wy też? 13.09.20, 00:52 Pije wino zajadam chipsami i skroluje ematke. Pozniej obejrze cos na netflixie. Dzis pomalowalam cala szope i mam dosc roboty na dzis. Na pizame i lozko jeszcze za wczesnie, a jak pojde spac to trzezwa raczej nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Wy też? 13.09.20, 09:41 sobota nie sobota, ja zawsze trzeźwa bo po alko mam worki pod oczami, fejsa nie mam, telewizję oglądam tyłem, więc tylko dźwięk ale starczy, skroluję ematkę, do łóżka mam ebooka, na sobie mam legginsy i tunikę, voila wiem że już niedziela, ale tak było wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Wy też? 13.09.20, 09:49 Nie, tym razem było dokładnie odwrotnie Miałam bardzo fajny sobotni wieczór. Żadnego internetu, ani ematki, ani fejsbunia, był alkohol (symbolicznie, ale jednak), a do łóżka, i w ogóle w piżamkę poszłam późno w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś