Dodaj do ulubionych

ELX Elektromontaż-Export ELX

IP: 193.110.228.* 17.11.05, 12:28
Od wczorajszej sesji był pierwszym dniem wzrostów na elx , to już koniec
spadków.
Już dziś mamy wyższe ceny (napewno dziś 1.50 zł) i ładne obroty.
2 zł będzie na mur beton w 100 % w tym m-cu listopadzie.
A więć więcej uśmiechu.
Obserwuj wątek
    • Gość: soros Re: ELX Elektromontaż-Export ELX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 12:44
      Na mur beton to umrzemy.
    • Gość: mario Re: ELX Elektromontaż-Export ELX IP: 217.153.198.* 17.11.05, 13:00
      Classix od dawna czytam twoje wypowiedzi i jestem daleki od ich krytyki ale nie
      bardzo je rozumiem.Zarobisz jeszcze na tych walorach ale na pewno nie zachecając
      tu ludzi tu nikt się za nie nie weżmie dopóki nie ruszy ich spekulacja.Miałem je
      sprzedałem zarobiłem i znów na pewno je kupię i znów zarobię.Lecz wiem że nie
      nadszedł na to czas,a obiecuję Ci jak nadejdzie to powiem Ci dwa dni
      przed.Trzymaj się.Miłego dnia
      • Gość: classix tajne do mario o elx IP: 193.110.228.* 17.11.05, 13:22
        Niewiem czy kupisz,jak zobaczysz cene 1.70 to będziesz bał się.
        Spekulacja już skubie od wczoraj akcje coraz powyższej cenie.
        Uważam ze trzeba teraz mieć elx
        • Gość: mario Re: tajne do mario o elx IP: 217.153.198.* 17.11.05, 13:36
          Kupię je nawet drożej jak będę widział że jeszcze tego samego dnia sprzedam je z
          zyskiem.Może i to niezbyt popularne podejście do giełdy na tym forum ale mnie
          ono nie często zawodzi.Sprój kiedyś zobaczysz że skutkuje.
          • Gość: Eisenhower11 Re: tajne do mario o elx IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 17.11.05, 14:27
            Skutkuje:pod warunkiem zenie ma kosztow transakcyjnych,nieistnieje podatek
            gieldowy i niemasz zamiaru po kilkunastu latach spekulowania leczyc powaznej
            psychozy maniakalno depresyjnej.
    • Gość: kossak Re: ELX Elektromontaż-Export ELX IP: *.siechutnik.pl / 80.48.144.* 17.11.05, 16:46
      Ta spółka to jedna wielki znak zapytania. Faktem jest to, ze tylko spekulacja
      może ja ruszyć. Jednak nachalne wrzaski ze elx wzrośnie na 100 % w ciągu kilku
      dni to durza przesada. Już od dawna widze jak autor tego posta ciągle pisze o
      jednym. Ja osobiście obserwuję tą spółkę od kilku miesięcy - bywały takie dni,
      że kurs podniągała lub zaniżała transakcja na 10 akcji. Myślę, że niektórzy mogą
      sie rozczarować.
      Osobiście uważam, że mamy do czynienia z kanałem 1,2 - 1-5 zł. Pozatym miały być
      podobno jakieś rewelacyjne dane za III kw. i gdzie one są?
      • Gość: mario Re: ELX Elektromontaż-Export ELX IP: 217.153.198.* 18.11.05, 09:23
        Zgadzam sie z Kossakiem.Spółkę może ruszyć tylko spekulacja.Stanie się to na
        pewno w dniu 05.12.i to jest dzień w którym będzie można na niej sporo
        zarobić.Choć może i niepozbawione sensu jest jej kupowanie już teraz,choć
        obawiam sie jednak spadku jeszcze przed 05.Czas pokaże i oceni kto miał rację.Ja
        jescze raz powtarzam warto wchodzić w Fortunę.Za duże spadki nie wynikające z
        racjonalnych przesłanek.
        • Gość: lucky Re: ELX Elektromontaż-Export ELX IP: 217.153.198.* 18.11.05, 10:41
          Gościu co z elex.Lipa cyba co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka