dudrob 17.11.05, 16:50 2.00 już blisko, a co wy myślicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: PRÓCHNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 18:16 co u myslec tu trzeba kupowac!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamyślony Re: PRÓCHNIK IP: *.icpnet.pl 17.11.05, 22:34 Nie wiem czy jeszcze kupować warto. Ja kupiłem w sierpniu po 0,67zł i momentalnie zaczął spadać. Jako,że nie jestem starym wyjadaczem to spękałem i sprzedałem za 0,62 zł :-))))))))) Jakbym poczekał to bym nieźle zarobił. Ale cóż, człowiek się na błędach uczy. Myślę ,żeby jutro rano kupić Próchno tak na dwie sesje , bo może być korekta i potem wziąć ganta, bo akurat będzie już po korekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkognito Re: PRÓCHNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 17:05 hmmm... jeśli chodzi o próchnika to jaksne kupuj, ale jeśli chodzi o ganta, to Twoja sprawa, ale zobaczysz zrobisz wielki błąd, może trochę zarobisz, ale duża szansa ze dużo stracisz, kurs jest sztucznie pompowany a i tak już impet słabnie i pewnie sie lada dzeń załamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav_b Re: PRÓCHNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:11 Próchnik przynajmniej jeszcze przez kilka sesji będzie szedł na północ. Po prezyznaniu prawa poboru do nowych akcji spadnie, ale spółka stoi już na tyle mocno, że spokojnie można ją potraktować jako średnio lub długoterminową inwestycję. Dobrą inwestycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igo Re: PRÓCHNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 14:12 a kiedys za papiery próchnika wołano po 110zł :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: PRÓCHNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 14:25 rok, dwa i beda po 210 zł, tylko troche cierpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś