Dodaj do ulubionych

MARIO - SANWIL

IP: *.stat.gov.pl 07.12.05, 09:11
Intuicja mi podpowiada, że wszystko rozstrzygnie się dzisiaj. Postaw stop
loosa na 0,57zł PKC bo możesz płakać.
Obserwuj wątek
    • Gość: mario Re: MARIO - SANWIL IP: 217.153.198.* 07.12.05, 10:53
      Dzięki Gorbi za dobre rady.Myślę,że jeszcze poczekam.Zwróć uwagę na ilość ofert
      po lewej stronie ,od tygodnia nie maleją .Nie ma oczywiście znacznego sygnału do
      szybkich zakupów.Jest natomiast mozolne zbieranie papierków z parkietu.Takie
      jest moje zdanie.Zwróć jeszcze uwagą ,że sytuacja polityczna od wczoraj uległa
      diametralnej zmianie i nie napawa to optymizmem inwestorów.Musi przyjść jakiś
      pozytywny sygnał od polityków,który to wszystko ruszy. Dzisiaj może powiać
      nudą.Takie jest moje zdanie .Mario
      • Gość: Gorbi Re: MARIO - SANWIL IP: *.stat.gov.pl 07.12.05, 11:01
        Zwróć uwagę na branżę meblową i wizytę szefa MON w USA. Czy coś Ci to mówi?
        • Gość: mario Re: MARIO - SANWIL IP: 217.153.198.* 07.12.05, 11:12
          Siedzę nad Mostostalem Zabrze od wczoraj i nie wiem ,czy już z niego
          wyskakiwac,czy też jeszcze poczekać.Kur....a nabawię sie tu większych wrzodów
          niż w dawnej robocie.Co do wizyty szefa MON w USA to mogę się coś tylko
          domyślać o co Tobie chodzi.Myślę jednak ,że to pozytywna informacja dla
          Sanwilu,jeżeli w ogóle ma jakieś znaczenie. Z ELX nie ma paniki mniej emocji
          więcej logiki.Mario
          • Gość: Gorbi Re: MARIO - SANWIL IP: *.stat.gov.pl 07.12.05, 12:18
            No niestety na razie giełdę muszę traktować jako chobby bo nie mam czasu żeby
            się przez cały dzień wpatrywać. Nie analizuję zbyt wielkiej liczby spółek ale
            jak już w czymś jestem lub jestem zainteresowany wejściem to wtedy przyglądam
            się dokładnie.
            • Gość: mario Re: MARIO - SANWIL IP: 217.153.198.* 07.12.05, 12:25
              I mianowicie co z ta branżą meblaerską i Sikorskim? Mario

• Gość: Gorbi Re: MARIO - SANWIL IP: *.stat.gov.pl 07.12.05, 14:37
                Dużo się wczoraj działo w SWARZĘDZU.
                Jak Sikorski da na wszystko zgodę to ruscy się wściekną i wstrzymają wszystko
                co się da.
        • Gość: mario Re: MARIO - SANWIL IP: 217.153.198.* 07.12.05, 11:53
          Może coś więcej? Mario
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka