Gość: Gorbi IP: *.stat.gov.pl 07.12.05, 09:11 Intuicja mi podpowiada, że wszystko rozstrzygnie się dzisiaj. Postaw stop loosa na 0,57zł PKC bo możesz płakać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario Re: MARIO - SANWIL IP: 217.153.198.* 07.12.05, 10:53 Dzięki Gorbi za dobre rady.Myślę,że jeszcze poczekam.Zwróć uwagę na ilość ofert po lewej stronie ,od tygodnia nie maleją .Nie ma oczywiście znacznego sygnału do szybkich zakupów.Jest natomiast mozolne zbieranie papierków z parkietu.Takie jest moje zdanie.Zwróć jeszcze uwagą ,że sytuacja polityczna od wczoraj uległa diametralnej zmianie i nie napawa to optymizmem inwestorów.Musi przyjść jakiś pozytywny sygnał od polityków,który to wszystko ruszy. Dzisiaj może powiać nudą.Takie jest moje zdanie .Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: MARIO - SANWIL IP: *.stat.gov.pl 07.12.05, 11:01 Zwróć uwagę na branżę meblową i wizytę szefa MON w USA. Czy coś Ci to mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: MARIO - SANWIL IP: 217.153.198.* 07.12.05, 11:12 Siedzę nad Mostostalem Zabrze od wczoraj i nie wiem ,czy już z niego wyskakiwac,czy też jeszcze poczekać.Kur....a nabawię sie tu większych wrzodów niż w dawnej robocie.Co do wizyty szefa MON w USA to mogę się coś tylko domyślać o co Tobie chodzi.Myślę jednak ,że to pozytywna informacja dla Sanwilu,jeżeli w ogóle ma jakieś znaczenie. Z ELX nie ma paniki mniej emocji więcej logiki.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: MARIO - SANWIL IP: *.stat.gov.pl 07.12.05, 12:18 No niestety na razie giełdę muszę traktować jako chobby bo nie mam czasu żeby się przez cały dzień wpatrywać. Nie analizuję zbyt wielkiej liczby spółek ale jak już w czymś jestem lub jestem zainteresowany wejściem to wtedy przyglądam się dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: MARIO - SANWIL IP: 217.153.198.* 07.12.05, 12:25 I mianowicie co z ta branżą meblaerską i Sikorskim? Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: MARIO - SANWIL IP: *.stat.gov.pl 07.12.05, 14:37 Dużo się wczoraj działo w SWARZĘDZU. Jak Sikorski da na wszystko zgodę to ruscy się wściekną i wstrzymają wszystko co się da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: MARIO - SANWIL IP: 217.153.198.* 07.12.05, 11:53 Może coś więcej? Mario Odpowiedz Link Zgłoś