Dodaj do ulubionych

Imieniny Honorci

22.12.05, 12:52
Z okazji dzisiejszych Imienin życze Ci Honorciu duzo sukcesów na giełdzie i
wszelkiej pomyślności. Fred.
Obserwuj wątek
    • Gość: woody Re: Imieniny Honorci IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.05, 13:59
      Dziewczyno życzę Ci więcej opanowania i spokoju , pij HOOP-a na zdrowie , aby
      na drodze nie zawiodła Cię Dębica i Orlen, w łóżku Unimil, jedz wyroby
      Wawelu ,Dudy, mieszkaj w mieszkaniu od GTC,niech grzeje Cię dobrze PGNiG a
      pieniądze ulokuj w dobrym banku.
      • hurtor Re: Imieniny Honorci 22.12.05, 15:35
        Fred i Woody, dziękuję Wam serdecznie, zaskoczyliście mnie :))))))) Skąd
        wiedzieliście, że dzisiaj mam imieninki? :) Jesteście kochani :) Dziękuję raz
        jeszcze! :)

Honorcia
        • Gość: mario Re: Imieniny Honorci IP: 217.153.198.* 22.12.05, 15:40
          Teraz to już mam pewność ,że dzisiaj to imieniny tej właśnie Honorci z naszych
          forów.Przyłączam się do życzeń.Mario
          • Gość: Luke Re: Imieniny Honorci IP: *.aster.pl 22.12.05, 18:39
            Jako początkujący forumowicz też przyłączam się do życzeń. Wszystkiego
            najlepszego i życzę Ci MostostalaPłock powyżej 30 zl.
            • kmani Re: Imieniny Honorci 22.12.05, 18:55
              No przykro mi że tak późno, ale równiez i Ja chciałbym sie przyłączyć do
              szczerych życzeń, wszystkiego najlepszego:)
              • hurtor Re: Imieniny Honorci 22.12.05, 19:38
                Dziękuję za pamięć :) To słodkie, macie tutaj buziaka wirtualnego :))))))) :*

Honorcia
                • fred300 Re: Imieniny Honorci 22.12.05, 22:08
                  Przepraszam za milczenie, ale byłem przez kilka godzin nieobecny na forum.
                  Poniewaz widzę, ze wywołałem małą sensację i całą gamę domysłów mym mailem z
                  życzeniami, wyjasniam, co nastepuje: nie jestem prywatnym detektywem i
                  bynajmniej Honorci nie sledziłem, nie jestem tez jasnowidzem, abym przewidział,
                  ze dzis są jej imieniny. Udało mi sie po prostu skojarzenie, gdy wszedłem na
                  strone Interii i oprócz daty znalazłem tam pare imion dzisiejszych
                  solenizantów, wśród nich naszej Damy Biznesu.W takiej sytuacji nie mogłem
                  zareagować inaczej, niz to uczyniłem. Jeszcze raz: dużo szczęścia dla Honorci!
                  Fred.
                  • Gość: liza Re: Imieniny Honorci IP: *.uci.agh.edu.pl 22.12.05, 22:32
                    Honorciu wszystkiego najlepszego, optymizmu,oby nasz Mikos nie musial nawiazywac blizszych kontaktow ze" slynna patelnia" abys miala ciekawsze zajecia jak sprowadzanie niektorych kamikadze polityki na ziemie.Sto lat na forum!!!!!!!!
                    • Gość: wektor Re: Imieniny Honorci IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.12.05, 22:48
                      Pozdrowienia dla małej kłamczuchy wektor. No powiedz wszyskim jak masz na imię
                      • Gość: g Re: Imieniny Honorci IP: *.chello.pl 22.12.05, 23:49
                        pseudo-honorka, zamieniam sie w mikołaja i wieszcz co nastepuję wszytskie akcje
                        będą kosztować po kika tysiecy za sztukę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka