fred300 22.12.05, 12:52 Z okazji dzisiejszych Imienin życze Ci Honorciu duzo sukcesów na giełdzie i wszelkiej pomyślności. Fred. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: woody Re: Imieniny Honorci IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.05, 13:59 Dziewczyno życzę Ci więcej opanowania i spokoju , pij HOOP-a na zdrowie , aby na drodze nie zawiodła Cię Dębica i Orlen, w łóżku Unimil, jedz wyroby Wawelu ,Dudy, mieszkaj w mieszkaniu od GTC,niech grzeje Cię dobrze PGNiG a pieniądze ulokuj w dobrym banku. Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: Imieniny Honorci 22.12.05, 15:35 Fred i Woody, dziękuję Wam serdecznie, zaskoczyliście mnie :))))))) Skąd wiedzieliście, że dzisiaj mam imieninki? :) Jesteście kochani :) Dziękuję raz jeszcze! :) Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Imieniny Honorci IP: 217.153.198.* 22.12.05, 15:40 Teraz to już mam pewność ,że dzisiaj to imieniny tej właśnie Honorci z naszych forów.Przyłączam się do życzeń.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Imieniny Honorci IP: *.aster.pl 22.12.05, 18:39 Jako początkujący forumowicz też przyłączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego i życzę Ci MostostalaPłock powyżej 30 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
kmani Re: Imieniny Honorci 22.12.05, 18:55 No przykro mi że tak późno, ale równiez i Ja chciałbym sie przyłączyć do szczerych życzeń, wszystkiego najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: Imieniny Honorci 22.12.05, 19:38 Dziękuję za pamięć :) To słodkie, macie tutaj buziaka wirtualnego :))))))) :* Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
fred300 Re: Imieniny Honorci 22.12.05, 22:08 Przepraszam za milczenie, ale byłem przez kilka godzin nieobecny na forum. Poniewaz widzę, ze wywołałem małą sensację i całą gamę domysłów mym mailem z życzeniami, wyjasniam, co nastepuje: nie jestem prywatnym detektywem i bynajmniej Honorci nie sledziłem, nie jestem tez jasnowidzem, abym przewidział, ze dzis są jej imieniny. Udało mi sie po prostu skojarzenie, gdy wszedłem na strone Interii i oprócz daty znalazłem tam pare imion dzisiejszych solenizantów, wśród nich naszej Damy Biznesu.W takiej sytuacji nie mogłem zareagować inaczej, niz to uczyniłem. Jeszcze raz: dużo szczęścia dla Honorci! Fred. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Imieniny Honorci IP: *.uci.agh.edu.pl 22.12.05, 22:32 Honorciu wszystkiego najlepszego, optymizmu,oby nasz Mikos nie musial nawiazywac blizszych kontaktow ze" slynna patelnia" abys miala ciekawsze zajecia jak sprowadzanie niektorych kamikadze polityki na ziemie.Sto lat na forum!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wektor Re: Imieniny Honorci IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.12.05, 22:48 Pozdrowienia dla małej kłamczuchy wektor. No powiedz wszyskim jak masz na imię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Imieniny Honorci IP: *.chello.pl 22.12.05, 23:49 pseudo-honorka, zamieniam sie w mikołaja i wieszcz co nastepuję wszytskie akcje będą kosztować po kika tysiecy za sztukę Odpowiedz Link Zgłoś