hurtor 03.01.06, 12:14 Wsiadacie? :) Pociąg niebawem odjeżdża, są jeszcze puste przedziały w kategorii 0,91! :) Kurs docelowy >1,00 :) Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: christoph Re: Pociąg SWZ - SWARZEDZ IP: *.chello.pl 03.01.06, 14:45 spoważniej honorka! Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: Pociąg SWZ - SWARZEDZ 03.01.06, 14:52 Myślę podobnie jak Honorka, obserwuje swarzedz od dłuższego czasu i jedno widać... niżej nie spadnie. Warto jednak zmierzyć się z nim, nie sądze by była możliwość straty, a z tego co widać to swarzędz nie lubi stać w miejscu, droga jest jedna... Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: Pociąg SWZ - SWARZEDZ 03.01.06, 14:53 Jestem poważna... :) Jeszcze wspomnisz moje słowa z SWZ. Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph Re: Pociąg SWZ - SWARZEDZ IP: *.chello.pl 03.01.06, 14:55 marzy wam się swarzędz w okolicach 1,0 2,00 złotych, to nie te czasy, a ponoć kolejna emisja w perspektywie, dalsze rozwodnienie kapitał. może byc tylko gorzej, a natraktami będą okazjonalne spekuły... Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: Pociąg SWZ - SWARZEDZ 03.01.06, 14:58 Tak słyszałam już o 0,50, potem o 0,75 zł za SWZ, szkoda, że nigdy tyle nie było (sic!). SWZ świetnie przygotowuje spółkę na wejście inwestora, chodzą słuchy, że ma być nim PAGED, czas pokaże, kto miał racje. Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiL Re: Pociąg SWZ - SWARZEDZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 15:05 wydaje mi się ze wchodzenie teraz w SWZ to czysta ruletka.. nic nie wskazuje na wzrosty.. a tak po za tym to jest to post czysto w stylu naganiaczy z Forum Parkietu, którzy pragna pozbyć się swoich papierów na rzecz jakiś nowicjuszy podejmujących swoje decyzje inwestycyjne tylko i wyłacznie w oparciu o naganiaczy - czasami się udaje.. ale myślę że nie na SWZ Odpowiedz Link Zgłoś