Gość: miecio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:47 Dajcie sobie spokój z tym cieniasem. To stary dziad i juz ma dość - te jego typy sie nadają wiecei gdzie. Wyszedł z Piasta (tak, z Piasta a nie z piesta cieniasie) -a to dopiero początek jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:49 A po drugie jak mozna czytać faceta który mysli tylko o chwaleniu się - przecież to kompletna żenada - zachowuje sie jak małe dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: Mario to cienias 05.01.06, 12:51 Masz spore doświadczenie w tym, co napisałeś... Wzorowane na własnym życiu? Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Mario to cienias IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 05.01.06, 13:21 Wolę jednak czytać Mario niż Twoje wypociny. Jeśli myślisz, że jesteś taki super, to jesteś w błędzie. Pozdrawiam i życzę więcej samokrytycyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Mario to cienias IP: *.it-net.pl 05.01.06, 13:22 Ciebie mieciu to ja tu pierwszy raz widzę a kozaczysz. Jak jesteś taki ura bura inwestor to może przedstaw swoje propozycje zakupu. Chetnie się pośmiejemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarKs Re: Mario to cienias IP: 83.168.106.* 05.01.06, 13:26 Miecio idz zobacz czy Cie nie ma na budowie a nie zaczynasz jakies bezsensowne watki! Wlasnie... przedstaw swoje propozycje i nie kozacz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:36 Wam palma już odbija bo nie potraficie odróżnic ziarna od plew. Macie , matołki , swojego guru i wierzycie w niego ślepo. Wasza sprawa. Róbcie to dalej...wasza kasa. Moje typy: Piast (wciąż trzymać) i Stalexport. Rynek pokaże, kto miał racje. Jak nie ja to się zmyję z tegp forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: Mario to cienias 05.01.06, 13:44 Mario nie jest moim guru, ale szanuje go, nie zrobił mi nic złego. A opinie na temat spółek to warto poznać każdego, nawet Twoje. Pozdrawiam. Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:39 I kolejny typ: PEP - właśnie wybił się z flagi. Tylko nie kupujcie - to nie dla was. Patrzcie i wkurzajcie się jak ucieka wam kaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: Mario to cienias IP: *.chello.pl 05.01.06, 13:47 Miecio, z ciebie naganiacz, nic więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:51 Toż piszę - nie kupujcie tylko popatrzcie. Broń Boże nie kupujcie. A co do mnie to nie naganiacz bo np. Stalexportu nie mam a mam mało Piasta i sporo PEP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racheela Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:51 Mario! jeden Cie napadł a czworo od razu broni. Masz coś w sobie.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:53 Miał - użyj czasu przeszłego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racheela Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:56 nie wiadomo, kobiety widzą troche inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:56 Stalexport też kiedyś polecał. tylko, cienias, zrobił to znacznie za wcześnie. Ale do przestrzału się nie przyznał bo lepiej ślinić się swoimi postami jaki to ja super mądry jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:03 A po drugie matołki - spójrzcie na trzeźwo co idzie w górę. To nie czas na gó..ane spółeczki i kolesi typu mario - blue chipy trzeba brać bo to kuopiuje spekula zagraniczna. Jak ktoś nie szuka ryzykownych szybkoobrotowych spółek niech pomysli o dużych spółkach. Ale na krótko - max miesiąc. I nie będę odkrywczy: KGHM PKN Lotos - wiem, powiecie jaki głąb to już tyle wzrosło. I perwnie jeszcze wzrośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racheela Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:16 o PKN radzilabym Ci troche poczytac, a z tymi matołkami to wyskakuj moze u siebie w piaskownicy. Kazdy ma tutaj prawo do swoich przemyslen, a mario wypowiadajac sie o spolkach, nie kaze nikomu zaraz ich kupowac albo sprzedawac. Ze wszystkich spolek, o jakich pisal, zainteresowalam sie jedną. Sanwilem. Poki co nie zaluje, jestem zarobiona i mysle ze jeszcze zarobie. Dzieki mario, zreszta, wskoczylam w odpowiednim momencie. I wlasnie tak traktuje to forum. Wypowiedzi innych sa min. potrzebne, abym zwrocila uwage np. na spolki ktorych sama nie zauwazylam. I mysle ze wielu forumowiczow tak wlasnie traktuje to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:27 A co mam o PKN poczytać ? Słucham, może mi cos zasugerujesz bo ja, przygłupiasty jestem i nie wiem co mam czytać. I gratuluje ci podejścia. Szukasz na forum typów. Ha, ha. Tylko kjwestia czasu jak sie przejedziesz. A ja nie sugeruje nikomu kupowania lub sprzedsawania. Piszę na które spolki zwsrócic uwage i już. Matołki to celowe prowokacyjne sformułowanie. Ludzie nie lubia takich zdrobniałych określeń. Tylu nowych tu jest. To sa matołki które na koniec stracą. Bo będą myslweli, że to korekta i będą trzymali ten badziew a to bedzie spadało i spadało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racheela Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:42 Widze ze masz problemy z rozumieniem tekstu, napisalam > Wypowiedzi innych sa min. potrzebne, abym zwrocila uwage np. na spolki ktorych sama nie zauwazylam.< Jezeli nadal nie rozumiesz to wyjasniam, nie szukam typow a przyglądam sie uwazniej niektorycm spolkom. Nie zawsze mam czas na gruntowne analizowanie wszystkich spolek, zresztą jest to po prostu niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Mario to cienias IP: 217.153.198.* 05.01.06, 14:39 Dzięki wszystkim za zabranie głosu.To jest właśnie jaskrawy przykład Idiotyzu jaki tu ostatnimi czasy zawitał.Ostatni sort przed spadkami.Tylko ich szkoda, bo lawina stycznia zmiecie ich z tymi pustymi głowami i rachunkami na minusie.Nie taki cienki 100 kg Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:56 Już nie pluj grubasku. I naucz się czytać ze zrozumieniem innych ludzi. Ja tez uważam, że matołki zostaną zmiecione. Stąd mój nick. Ale zachwilę, jeszcze nie dzisiaj. A te twoje spóeczki to zostaną zmiecione najszybciej. Wiem, że głupi nie jesteś i raczej uda ci się wyjść z tefgo badizewia. Ale matołki niestety stracą ciułane papierowe zyski. jak top pisał niejaki g za jakiś czas to bedzie puste forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:01 Mieciu, kurdę jaki ty jesteś mądry, coś niebywałego, objawienie ty nasze. Wszędzie Cię pełno, odpuść trochę, daj wypowiedzieć się innym. Wiem, że jesteś najmądrzejszy i jaki przewidujący, niczym Nostradamus, nie zapominaj jednak, że monopol na jedynie słuszną prawdę ma w Polsce "ojciec" Grzybek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Mario to cienias IP: *.chello.pl 05.01.06, 23:51 a ja tam bardzo lubie mario i chetnie czytam jego posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:36 miecio, więcej spokoju, mniej agresji i podpisuje się pod Twoim postem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:37 Dzięki wezmę to pod uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumana1 Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 22:00 dla mnie to ty tym swoim postem jestes cienias. jak masz poruszac takie tematy to lepiej napij sie browara moze strzelec wtedy podskoczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:01 Jest pewien problem. Nie ma juz postów bolka. Bo on zmęczył się. Zresztą mu się nie dziwię. Ile można nieść brzemię odpowiedzialności za tłum matołków które tylko albo pieją z zachwytu jaki to on mądry albo zarzucają człoweika pytaniami czy kupic to czy tamto. Zacznijcie mysleć sami i dajcie spokój zmęczonemu człowiekowi. A co do mojego stosunku mdo niego - szkoda mi go. Lubię go. To fajny gościu tyle, że przegiął pałę ze swoją nieomylnością i bezkrytycznym podejściem do samego siebie. Należy mu się odpoczynek. Tylko co z wami matołki będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś