Dodaj do ulubionych

Mario to cienias

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:47
Dajcie sobie spokój z tym cieniasem. To stary dziad i juz ma dość - te jego
typy sie nadają wiecei gdzie.
Wyszedł z Piasta (tak, z Piasta a nie z piesta cieniasie) -a to dopiero
początek jazdy.
Obserwuj wątek
    • Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:49
      A po drugie jak mozna czytać faceta który mysli tylko o chwaleniu się -
      przecież to kompletna żenada - zachowuje sie jak małe dziecko
      • hurtor Re: Mario to cienias 05.01.06, 12:51
        Masz spore doświadczenie w tym, co napisałeś...
        Wzorowane na własnym życiu?

Honorcia
      • Gość: Greg Re: Mario to cienias IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 05.01.06, 13:21
        Wolę jednak czytać Mario niż Twoje wypociny. Jeśli myślisz, że jesteś taki
        super, to jesteś w błędzie. Pozdrawiam i życzę więcej samokrytycyzmu.
    • Gość: Grześ Re: Mario to cienias IP: *.it-net.pl 05.01.06, 13:22
      Ciebie mieciu to ja tu pierwszy raz widzę a kozaczysz. Jak jesteś taki ura bura inwestor to może przedstaw swoje propozycje zakupu. Chetnie się pośmiejemy:)
    • Gość: MarKs Re: Mario to cienias IP: 83.168.106.* 05.01.06, 13:26
      Miecio idz zobacz czy Cie nie ma na budowie a nie zaczynasz jakies bezsensowne
      watki! Wlasnie... przedstaw swoje propozycje i nie kozacz!
    • Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:36
      Wam palma już odbija bo nie potraficie odróżnic ziarna od plew. Macie ,
      matołki , swojego guru i wierzycie w niego ślepo. Wasza sprawa. Róbcie to
      dalej...wasza kasa.
      Moje typy: Piast (wciąż trzymać) i Stalexport.
      Rynek pokaże, kto miał racje. Jak nie ja to się zmyję z tegp forum.
      • hurtor Re: Mario to cienias 05.01.06, 13:44
        Mario nie jest moim guru, ale szanuje go, nie zrobił mi nic złego. A opinie na
        temat spółek to warto poznać każdego, nawet Twoje. Pozdrawiam.

Honorcia
    • Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:39
      I kolejny typ: PEP - właśnie wybił się z flagi.
      Tylko nie kupujcie - to nie dla was. Patrzcie i wkurzajcie się jak ucieka wam
      kaska.
      • Gość: christoph.g Re: Mario to cienias IP: *.chello.pl 05.01.06, 13:47
        Miecio, z ciebie naganiacz, nic więcej...
        • Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:51
          Toż piszę - nie kupujcie tylko popatrzcie. Broń Boże nie kupujcie.
          A co do mnie to nie naganiacz bo np. Stalexportu nie mam a mam mało Piasta i
          sporo PEP.
    • Gość: racheela Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:51
      Mario! jeden Cie napadł a czworo od razu broni. Masz coś w sobie.... :)
      • Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:53
        Miał - użyj czasu przeszłego.
        • Gość: racheela Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:56
          nie wiadomo, kobiety widzą troche inaczej :)
    • Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:56
      Stalexport też kiedyś polecał. tylko, cienias, zrobił to znacznie za wcześnie.
      Ale do przestrzału się nie przyznał bo lepiej ślinić się swoimi postami jaki
      to ja super mądry jestem.
    • Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:03
      A po drugie matołki - spójrzcie na trzeźwo co idzie w górę. To nie czas na
      gó..ane spółeczki i kolesi typu mario - blue chipy trzeba brać bo to kuopiuje
      spekula zagraniczna. Jak ktoś nie szuka ryzykownych szybkoobrotowych spółek
      niech pomysli o dużych spółkach. Ale na krótko - max miesiąc. I nie będę
      odkrywczy: KGHM PKN Lotos - wiem, powiecie jaki głąb to już tyle wzrosło. I
      perwnie jeszcze wzrośnie
      • Gość: racheela Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:16
        o PKN radzilabym Ci troche poczytac, a z tymi matołkami to wyskakuj moze u
        siebie w piaskownicy. Kazdy ma tutaj prawo do swoich przemyslen, a mario
        wypowiadajac sie o spolkach, nie kaze nikomu zaraz ich kupowac albo sprzedawac.
        Ze wszystkich spolek, o jakich pisal, zainteresowalam sie jedną. Sanwilem. Poki
        co nie zaluje, jestem zarobiona i mysle ze jeszcze zarobie. Dzieki mario,
        zreszta, wskoczylam w odpowiednim momencie.
        I wlasnie tak traktuje to forum. Wypowiedzi innych sa min. potrzebne, abym
        zwrocila uwage np. na spolki ktorych sama nie zauwazylam. I mysle ze wielu
        forumowiczow tak wlasnie traktuje to forum.
        • Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:27
          A co mam o PKN poczytać ? Słucham, może mi cos zasugerujesz bo ja,
          przygłupiasty jestem i nie wiem co mam czytać.
          I gratuluje ci podejścia. Szukasz na forum typów. Ha, ha. Tylko kjwestia czasu
          jak sie przejedziesz.
          A ja nie sugeruje nikomu kupowania lub sprzedsawania. Piszę na które spolki
          zwsrócic uwage i już.
          Matołki to celowe prowokacyjne sformułowanie. Ludzie nie lubia takich
          zdrobniałych określeń. Tylu nowych tu jest. To sa matołki które na koniec
          stracą. Bo będą myslweli, że to korekta i będą trzymali ten badziew a to bedzie
          spadało i spadało.
          • Gość: racheela Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:42
            Widze ze masz problemy z rozumieniem tekstu, napisalam > Wypowiedzi innych sa
            min. potrzebne, abym zwrocila uwage np. na spolki ktorych sama nie zauwazylam.<
            Jezeli nadal nie rozumiesz to wyjasniam, nie szukam typow a przyglądam sie
            uwazniej niektorycm spolkom. Nie zawsze mam czas na gruntowne analizowanie
            wszystkich spolek, zresztą jest to po prostu niemozliwe.
        • Gość: mario Re: Mario to cienias IP: 217.153.198.* 05.01.06, 14:39
          Dzięki wszystkim za zabranie głosu.To jest właśnie jaskrawy przykład Idiotyzu
          jaki tu ostatnimi czasy zawitał.Ostatni sort przed spadkami.Tylko ich szkoda,
          bo lawina stycznia zmiecie ich z tymi pustymi głowami i rachunkami na
          minusie.Nie taki cienki 100 kg Mario
          • Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:56
            Już nie pluj grubasku. I naucz się czytać ze zrozumieniem innych ludzi. Ja tez
            uważam, że matołki zostaną zmiecione. Stąd mój nick. Ale zachwilę, jeszcze nie
            dzisiaj. A te twoje spóeczki to zostaną zmiecione najszybciej. Wiem, że głupi
            nie jesteś i raczej uda ci się wyjść z tefgo badizewia. Ale matołki niestety
            stracą ciułane papierowe zyski.
            jak top pisał niejaki g za jakiś czas to bedzie puste forum.
            • Gość: Greg Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:01
              Mieciu, kurdę jaki ty jesteś mądry, coś niebywałego, objawienie ty nasze.
              Wszędzie Cię pełno, odpuść trochę, daj wypowiedzieć się innym. Wiem, że jesteś
              najmądrzejszy i jaki przewidujący, niczym Nostradamus, nie zapominaj jednak, że
              monopol na jedynie słuszną prawdę ma w Polsce "ojciec" Grzybek.
              • Gość: robert Re: Mario to cienias IP: *.chello.pl 05.01.06, 23:51
                a ja tam bardzo lubie mario i chetnie czytam jego posty
    • Gość: JS Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:36
      miecio, więcej spokoju, mniej agresji i podpisuje się pod Twoim postem
      • Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:37
        Dzięki wezmę to pod uwagę
    • Gość: kumana1 Re: Mario to cienias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 22:00
      dla mnie to ty tym swoim postem jestes cienias. jak masz poruszac takie tematy
      to lepiej napij sie browara moze strzelec wtedy podskoczy :)
    • Gość: miecio Re: Mario to cienias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:01
      Jest pewien problem. Nie ma juz postów bolka. Bo on zmęczył się. Zresztą mu się
      nie dziwię. Ile można nieść brzemię odpowiedzialności za tłum matołków które
      tylko albo pieją z zachwytu jaki to on mądry albo zarzucają człoweika pytaniami
      czy kupic to czy tamto.
      Zacznijcie mysleć sami i dajcie spokój zmęczonemu człowiekowi.
      A co do mojego stosunku mdo niego - szkoda mi go. Lubię go. To fajny gościu
      tyle, że przegiął pałę ze swoją nieomylnością i bezkrytycznym podejściem do
      samego siebie.
      Należy mu się odpoczynek.
      Tylko co z wami matołki będzie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka