Dodaj do ulubionych

metody doboru spolek

IP: *.wsb-nlu.edu.pl 05.01.06, 16:14
na jakiej podstawie kupujecie spolki???? AT, AF czy intuicyjnie czy moze
jeszcze inaczej i jakiee sa efekty???
Obserwuj wątek
    • Gość: christoph.g Re: metody doboru spolek IP: *.chello.pl 05.01.06, 16:24
      ja rzucam kostką trzy razy i wychodzi mi na przyklad 126 i wtedy licze od góry
      /po alfabetycnzie ułożonej liscie/ spólkę z nr 126 - ot wszytsko prościzna.
      • Gość: ziom Re: metody doboru spolek IP: *.wsb-nlu.edu.pl 05.01.06, 16:46
        kristof twoja metoda jest kiepska odpada ci wiele spolek ale pewnie nie wiesz
        dlaczego
    • Gość: JS Re: metody doboru spolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 16:32
      jak jaskółki nisko latają kupuję spólki informatyczne
      • Gość: student Re: metody doboru spolek IP: *.wsb-nlu.edu.pl 05.01.06, 16:44
        łał ale jestescie blyskotliwi pewnie sami nie wiecie dlaczego to robicie podro
    • Gość: gość Re: metody doboru spolek IP: 194.242.62.* 05.01.06, 17:35
      Analiza techniczna - świece japońskie, duże obroty - łatwo wyjść, duże wahania
      kursu w czasie sesji - daytrading, duże spadki na sesji - licząc na odbicie 2-
      3%, plus intuicja, spółki modne (patrz Bioton, Getin), spółki w dołkach
      cenowych,
      • Gość: christoph.g Re: metody doboru spolek IP: *.chello.pl 05.01.06, 17:47
        Ja używam świec zapachowych /no owocowych, a dokładnie to tych o zapachu
        truskawkowym/, biorę notowania z Rzeczpospolitej przykładam ową świecę do wykazu
        spółek i przesuwam i do ktorej lgnie płomien - tę /lub te/ nabywam.
        Sprzedaje te od ktorych płomień ucieka.
        • Gość: student Re: metody doboru spolek IP: *.wsb-nlu.edu.pl 05.01.06, 18:35
          christof masz chyba najbardziej niekonwencjonalne metody na tym forum
          • Gość: krakus Re: metody doboru spolek IP: *.76.classcom.pl 05.01.06, 22:47
            Widziałem ostatnio taki nagłówek w gazecie - Kupuj nazwiska .
            Wskazówka jasna sprawdz akcjonariat - od niego tez duzo zależy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka