Gość: christoph.g IP: *.chello.pl 08.01.06, 23:04 wróce jak wszystko wróci doi normy, choc takiej normy PZN nie ma, amen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: donna Re: wyprowadzam się stąd IP: *.aster.pl 08.01.06, 23:21 ale kto będzie sprowadzał ceny akcji na poziom gdzie ich miejsce - 3 gr?! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: wyprowadzam się stąd IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.06, 23:33 ... nareście lamusie ... przesiądź się na Auto-Moto i pisz tam, że mercedesy to najgorsze samochody i wszystkim poodpadają koła. Prawdę mówiąc nie wierzę, że opóścisz to forum ... pewnie będziesz zatruwał je pod innym nickem; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iko Re: wyprowadzam się stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 00:01 Juz dawno nie powinno Cie tu byc. Nie bede za Toba plakal. "3 grosze" taki wklad i tyle. Ostatnio Cie nawet polubilem za dawke humoru. Jednak zakladajac taki watek "wyprowadzam się stąd" przesadziles. Zeganaj. Nie bedziemy tesknic. Pozdrowienia ps. zrob cos raz a dobrze, nie pisz wiecej ps2. wszystko mozna, ale jezeli osoba z takim doswiadczeniem(podobno) pisze taki tekst... marnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 09.01.06, 00:10 Marność nad marnościami źle się zacząłem tu czuć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek. Re: wyprowadzam się stąd IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.06, 00:15 ...zacznij się leczyć lamusie ... to poczujesz się lepiej; pykałeś, pykałeś, aż się zesrałeś...ha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 09.01.06, 00:18 twój post - tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że to forum zeszło na psy, by nie powiedzieć, że trafiło do, albo sięgnęlo bruku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek. Re: wyprowadzam się stąd IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.06, 00:36 ...głównie przez twoją pasożytniczą obecność i twoje złośliwe, infantylne komentarze. Ciekawe, czy w towarzystwie też, tak rżniesz głupa; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 09.01.06, 00:39 Jak bym chcial owego wygłupa rznać - to ciebie zaprosiłbym na występy gościnne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek. Re: wyprowadzam się stąd IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.06, 01:10 ... mam nadzieję, że twoja zapowiedź odejścia z tego forum jest spowodowana zbliżającym się odcięciem internetu za niepłacone rachunki. Tak, jak pisało wielu forumowiczów, prawdopodobnie przewaliłeś wszystkie oszczędności na giełdzie podczas trwającej od 3 lat hossy i nie mając środków zacząłeś rżnąć głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: wyprowadzam się stąd 09.01.06, 01:32 Hmm. Bardzo brzydko się odnosicie tutaj do g. Przestańcie proszę, był, jaki był i jest, jaki jest. Nie musicie być tacy sami. A Ty g sam się teraz wpakowałeś z tym tematem, ponieważ musisz odejść, chyba, że robisz z buzi cholewę - z tą sprawą okaże się, jaki naprawdę jesteś. Jak odchodzisz, to chciałam powiedzieć, bo pewnie od nikogo tutaj tego nie usłyszysz/przeczytasz - żegnam Cię cieple, byłeś, jaki byłeś, jakby ludzie byli tacy sami, to byłoby nudno. Powodzenia na GPW, jak będziesz wciąż grał i w życiu osobistym, jak i zawodowym - pa pa. Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: wyprowadzam się stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 09:13 ............a ja mam nadzieję że odchodzisz tylko na chwilę, inaczej stosunek głupoty do zdrowego rozsądku wykończy to forum.... Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: wyprowadzam się stąd IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.06, 09:27 ... aleś mundry JS ... niech to kura kopnie; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: wyprowadzam się stąd IP: 217.153.198.* 09.01.06, 09:33 Janek szkoda prądu i gazu na to frajerstwo.Piszą dla pisanie i to jeszcze w każdym poście pod innym nickiem.Ten któremu odpowiedziałeś pisze pod czterema.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: wyprowadzam się stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 09:53 ............od pewnego czasu tak mi się porobiło, gadam do siebie, piję do lustra, ale do pisania postów sam do siebie jeszcze nie doszedłem. Może to tylko kwestia czasu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: wyprowadzam się stąd IP: 217.153.198.* 09.01.06, 09:55 To już twój problem a.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racheela Re: wyprowadzam się stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 10:06 zauwazyles ze jak na forum jest g to wtedy nie ma miecia, i odwrotnie... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 09.01.06, 10:06 dziekuje js, pisze pod jednym nickiem - gwoli ścisłości.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: wyprowadzam się stąd IP: 217.153.198.* 09.01.06, 10:13 To są ci o których pisałem.Niech sobie piszą bzdury o bessie.Czeka frajerstwo na nią ,bo nic innego nie potrafi zrobić.Ja właśnie zarobiłem SWZ i mam ich głęboko w d..ie.Innym radzę to samo.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: wyprowadzam się stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 10:20 .............z Twojego postu jasno wynika że głęboko w d..ie masz : właśnie zarobiony SWZ. Nie masz dla niego lepszego miejsca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 09.01.06, 10:21 Tak "błyskotliwa" rachelo, ja piszę z chello, miecio z tpnet.pl - jak przystało na rekina gieldy, mam 10 alternatywnych połączeń z internetem, "tak na zdrowy rozsadek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: wyprowadzam się stąd IP: *.uci.agh.edu.pl 10.01.06, 23:01 Zaluje, ze odchodzisz.Moze kilka glebszych oddechow chwila relaksu i znowu sie pojawisz .Pozdrawiam i do zobaczenia jednak moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 10.01.06, 23:11 Dobrze, że ten baran się wyniósł, był nie do strawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kossak Re: wyprowadzam się stąd IP: *.siechutnik.pl / 80.48.144.* 10.01.06, 23:23 Czego odchodzisz - masz fajne poczucie humoru zawsze można sie pośmiać !!!! Niektórym puszczają nerwy jak widzą twoje komentarze, ale masz rację korekta przyjdzie kiedyś tylko nie wiesz kiedy. I tu masz problem może nie trafiłeś z prognozami w czas. Jak każdemu należy sie pożegnanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 10.01.06, 23:36 Niech znika facio, był denerwujący, ode mnie ma kopa na drogę. I oby nie wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś