Dodaj do ulubionych

wyprowadzam się stąd

IP: *.chello.pl 08.01.06, 23:04
wróce jak wszystko wróci doi normy, choc takiej normy PZN nie ma, amen
Obserwuj wątek
    • Gość: donna Re: wyprowadzam się stąd IP: *.aster.pl 08.01.06, 23:21
      ale kto będzie sprowadzał ceny akcji na poziom gdzie ich miejsce - 3 gr?! ;D
      • Gość: Janek Re: wyprowadzam się stąd IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.06, 23:33
        ... nareście lamusie ... przesiądź się na Auto-Moto i pisz tam, że mercedesy to
        najgorsze samochody i wszystkim poodpadają koła. Prawdę mówiąc nie wierzę, że
        opóścisz to forum ... pewnie będziesz zatruwał je pod innym nickem;
    • Gość: iko Re: wyprowadzam się stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 00:01
      Juz dawno nie powinno Cie tu byc. Nie bede za Toba plakal. "3 grosze" taki
      wklad i tyle.
      Ostatnio Cie nawet polubilem za dawke humoru. Jednak zakladajac taki
      watek "wyprowadzam się stąd" przesadziles.
      Zeganaj.
      Nie bedziemy tesknic.

Pozdrowienia

ps. zrob cos raz a dobrze, nie pisz wiecej

ps2. wszystko mozna, ale jezeli osoba z takim doswiadczeniem(podobno) pisze
      taki tekst... marnosc
      • Gość: christoph.g Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 09.01.06, 00:10
        Marność nad marnościami
        źle się zacząłem tu czuć
        • Gość: Janek. Re: wyprowadzam się stąd IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.06, 00:15
          ...zacznij się leczyć lamusie ... to poczujesz się lepiej; pykałeś, pykałeś, aż
          się zesrałeś...ha,ha.
          • Gość: christoph.g Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 09.01.06, 00:18
            twój post - tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że to forum zeszło na psy, by
            nie powiedzieć, że trafiło do, albo sięgnęlo bruku...
            • Gość: Janek. Re: wyprowadzam się stąd IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.06, 00:36
              ...głównie przez twoją pasożytniczą obecność i twoje złośliwe, infantylne
              komentarze. Ciekawe, czy w towarzystwie też, tak rżniesz głupa;
              • Gość: christoph.g Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 09.01.06, 00:39
                Jak bym chcial owego wygłupa rznać - to ciebie zaprosiłbym na występy gościnne.
                • Gość: Janek. Re: wyprowadzam się stąd IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.06, 01:10
                  ... mam nadzieję, że twoja zapowiedź odejścia z tego forum jest spowodowana
                  zbliżającym się odcięciem internetu za niepłacone rachunki. Tak, jak pisało
                  wielu forumowiczów, prawdopodobnie przewaliłeś wszystkie oszczędności na
                  giełdzie podczas trwającej od 3 lat hossy i nie mając środków zacząłeś rżnąć
                  głupa.
    • hurtor Re: wyprowadzam się stąd 09.01.06, 01:32
      Hmm. Bardzo brzydko się odnosicie tutaj do g. Przestańcie proszę, był, jaki był
      i jest, jaki jest. Nie musicie być tacy sami.

A Ty g sam się teraz wpakowałeś z tym tematem, ponieważ musisz odejść, chyba, że
      robisz z buzi cholewę - z tą sprawą okaże się, jaki naprawdę jesteś.

Jak odchodzisz, to chciałam powiedzieć, bo pewnie od nikogo tutaj tego nie
      usłyszysz/przeczytasz - żegnam Cię cieple, byłeś, jaki byłeś, jakby ludzie byli
      tacy sami, to byłoby nudno. Powodzenia na GPW, jak będziesz wciąż grał i w życiu
      osobistym, jak i zawodowym - pa pa.

Honorcia
      • Gość: JS Re: wyprowadzam się stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 09:13
        ............a ja mam nadzieję że odchodzisz tylko na chwilę, inaczej stosunek
        głupoty do zdrowego rozsądku wykończy to forum....
        Pozdrawiam !
        • Gość: Janek Re: wyprowadzam się stąd IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.06, 09:27
          ... aleś mundry JS ... niech to kura kopnie;
          • Gość: mario Re: wyprowadzam się stąd IP: 217.153.198.* 09.01.06, 09:33
            Janek szkoda prądu i gazu na to frajerstwo.Piszą dla pisanie i to jeszcze w
            każdym poście pod innym nickiem.Ten któremu odpowiedziałeś pisze pod
            czterema.Mario
            • Gość: JS Re: wyprowadzam się stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 09:53
              ............od pewnego czasu tak mi się porobiło, gadam do siebie, piję do
              lustra, ale do pisania postów sam do siebie jeszcze nie doszedłem.
              Może to tylko kwestia czasu ???
              • Gość: mario Re: wyprowadzam się stąd IP: 217.153.198.* 09.01.06, 09:55
                To już twój problem a.Mario
                • Gość: racheela Re: wyprowadzam się stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 10:06
                  zauwazyles ze jak na forum jest g to wtedy nie ma miecia, i odwrotnie... ?
                • Gość: ch Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 09.01.06, 10:06
                  dziekuje js, pisze pod jednym nickiem - gwoli ścisłości..
                  • Gość: mario Re: wyprowadzam się stąd IP: 217.153.198.* 09.01.06, 10:13
                    To są ci o których pisałem.Niech sobie piszą bzdury o bessie.Czeka frajerstwo
                    na nią ,bo nic innego nie potrafi zrobić.Ja właśnie zarobiłem SWZ i mam ich
                    głęboko w d..ie.Innym radzę to samo.Mario
                    • Gość: JS Re: wyprowadzam się stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 10:20
                      .............z Twojego postu jasno wynika że głęboko w d..ie masz : właśnie
                      zarobiony SWZ.
                      Nie masz dla niego lepszego miejsca ?
                    • Gość: christoph.g Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 09.01.06, 10:21
                      Tak "błyskotliwa" rachelo, ja piszę z chello, miecio z tpnet.pl - jak przystało
                      na rekina gieldy, mam 10 alternatywnych połączeń z internetem, "tak na zdrowy
                      rozsadek".
                      • Gość: liza Re: wyprowadzam się stąd IP: *.uci.agh.edu.pl 10.01.06, 23:01
                        Zaluje, ze odchodzisz.Moze kilka glebszych oddechow chwila relaksu i znowu sie pojawisz .Pozdrawiam i do zobaczenia jednak moze.
                        • Gość: wiesio Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 10.01.06, 23:11
                          Dobrze, że ten baran się wyniósł, był nie do strawienia.
                          • Gość: kossak Re: wyprowadzam się stąd IP: *.siechutnik.pl / 80.48.144.* 10.01.06, 23:23
                            Czego odchodzisz - masz fajne poczucie humoru zawsze można sie pośmiać !!!!
                            Niektórym puszczają nerwy jak widzą twoje komentarze, ale masz rację korekta
                            przyjdzie kiedyś tylko nie wiesz kiedy. I tu masz problem może nie trafiłeś z
                            prognozami w czas.

Jak każdemu należy sie pożegnanie.
                            • Gość: wiesio Re: wyprowadzam się stąd IP: *.chello.pl 10.01.06, 23:36
                              Niech znika facio, był denerwujący, ode mnie ma kopa na drogę. I oby nie wrócił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka