Gość: christoph.g IP: *.chello.pl 12.01.06, 00:01 ...nie powinienem czasami wrócić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: czy..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:10 jeśli nie będziesz tylko pieprzył a przedstawiać będziesz analizy i uzasadnienia swoich opinii - WRÓĆ jeśli zamierzasz zasilać rzeszę generatorów śmieciopostów - ZAPOMNIJ O TYM FORUM a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: czy..? IP: 217.153.198.* 12.01.06, 09:18 Jestem za a nawet przeciw.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio Re: czy..? IP: *.chello.pl 12.01.06, 09:31 Odezwał się marian, obaj powinniście sie wyprowadzić. Taki sam poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
kumana1 wiesio won ?? 12.01.06, 09:46 po twoich chamskich odpowiedziach na proste pytanie, jestem za zebys ty poszedł do diabła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola555 Re: czy..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:52 Wracaj, brakuje tu Ciebie.Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: czy..? IP: 217.153.198.* 12.01.06, 09:55 wiesio,miecio czy jakieś inne badziewie szkoda na to to męczyć palce przy pisaniu.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio Re: czy..? IP: *.chello.pl 12.01.06, 20:02 Żegnam pana raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kossak wieś o.... IP: *.siechutnik.pl / 80.48.144.* 12.01.06, 20:31 Dziwne jest abyś przeganiał z forum kogoś kto jest tu dłużej niż ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: wieś o.... IP: *.chello.pl 12.01.06, 20:47 dziekuję Polu i kossaku, sondaż powyższy jest dla mnie druzgoczący, więc znikam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: wieś o.... IP: *.aster.pl 12.01.06, 21:44 Zostań g. Wprawdzie nie chciałbym doczekać czasu, gdy wszystkie akcje kosztowałyby 3 gr. ale twoje posty sprawiały, że na forum było troche ciekawiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makler13 Re: czy..? IP: 213.77.80.* 12.01.06, 21:48 Ty nie znikniesz -będziesz teraz nazywał się inaczej ,ale twój styl pisania jest bardzo łatwy do rozpoznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: czy..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:03 My, klub młodych inwestorek przy Kole Gospodyń Wiejskich w Prabutach też jesteśmy za. ( 12 podpisów ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: czy..? IP: *.chello.pl 12.01.06, 22:19 roztkliwiliście mnie tymi postami, no chyba wrócę, bo brakuje mi moich własnych postow, bez ich pisania usycham na amen, już mnie tak niewiele jest, a niebawem zniknę zupełnie, ja bez gpw żyć już nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racheela Re: czy..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:45 byłam pewna ze bedziesz chcial wrócic. Niemal czułam twój oddech. Szkoda tylko ze jestem dla ciebie za mało inteligentna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: czy..? IP: 217.153.198.* 12.01.06, 22:51 Ludzie o odpowiednim IQ też czasami sie tu przydają.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: czy..? IP: *.chello.pl 12.01.06, 22:57 Rachelo, ubóstwiam cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racheela Re: czy..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:04 czy to oznacza ze wracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racheela Re: czy..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:12 mario, te usmiechy były dla Ciebie, wyjasniam zeby nie było nieporozumień. No to jeszcze raz :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna Re: czy..? IP: *.aster.pl 12.01.06, 23:06 g wracaj! :) mieciu-wiesiu idź sobie gdzieś! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: czy..? IP: *.chello.pl 12.01.06, 23:10 eh podoba mi sę ta gielda ostatnio, Alchemiku pamietasz jak wlailiśmy głową w mur i bredzili o Hutmenie, a tu tak pieknie, INK pieknie podskoczył, tras przed pół godzinka podał info o kolejnym kontrakcie... czas by się znowu na gpw porozglądać, choc troche straszno w naszym kraiku, a ja człowiek nie młody i nie trzymam sie już tak dobrze jak moje rowieśniczki ze świata filmu, eh.,..co tu robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iko Re: czy..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:09 Rozdwojenie jazni i marnosc. Nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: czy..? IP: *.it-net.pl 12.01.06, 23:09 Sam widzisz że nie jesteś mile widziany.I tak pewnie wrócisz pod innym nickiem jak bumerang,jak niechciana pora roku...i znowu będzież jak wrzód na d...ie. Rób jak chcesz ale od moich postów wara bo dla mnie jesteś mułem bagiennym i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: czy..? IP: *.it-net.pl 12.01.06, 23:11 Sam widzisz że nie jesteś mile widziany.I tak pewnie wrócisz pod innym nickiem jak bumerang,jak niechciana pora roku...i znowu będziesz jak wrzód na d...ie. Rób jak chcesz ale od moich postów wara bo dla mnie jesteś mułem bagiennym i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: czy..? IP: *.chello.pl 12.01.06, 23:18 Narobałeś się "konkretnie",że mi zaśmiecasz watek. Powtarzaj się na swoim, jeśli uważasz, że rzecz każdą należy powtarzać, bym zrozumiał czytelnik i ....ja sam. Racheela moją idolką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał zgadzam się! ale musisz nam płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:20 za czytanie twoich postów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: zgadzam się! ale musisz nam płacić IP: *.chello.pl 12.01.06, 23:28 jakbyś czytał moje posty, o hutmenie pisałem, o instalu krk i o trasie, to bys miał wymierną korzyść z czytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: zgadzam się! ale musisz nam płacić IP: 217.153.198.* 12.01.06, 23:33 Przypomnij mi .Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: zgadzam się! ale musisz nam płacić IP: 217.153.198.* 12.01.06, 23:54 Kiedy to było? Czekam.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: zgadzam się! ale musisz nam płacić IP: 217.153.198.* 13.01.06, 00:06 Gość portalu: christoph.g napisał(a): > jakbyś czytał moje posty, o hutmenie pisałem, o instalu krk i o trasie, to bys > miał wymierną korzyść z czytania... Kiedy to było? Przypomnij mi.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: czy..? IP: *.it-net.pl 12.01.06, 23:34 Tak tylko ja w przeciwieństwie do ciebie jestem na tyle światły że poprawiam swoje błędy językowe jeśli żle nacisnąłem klawisz bo znam zasady pisowni - przeczytaj sobie jeszcze raz. A tak a propo nawet niewiem gdzie stoi ta budka z piwem bo niejestem z Warszawy a konkretnie to ty masz narąbane - po sufitem. Przyznaj się że byłeś w szkole maruderem bo twoje myśli nie maja się gdzie kłębić tylko wiatr szaleje po kopułą. Nauczyciele - twoi oprawcy z lat szkolnych prześladują cię do dziś w koszmarach sennych, a ty swoje traumy odzwierciedlasz na tym forum. Pozdrawiam wszystkich którzy tak samo jak ja nienawidzą ze szczerego serca tego "g"łąba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: czy..? IP: *.chello.pl 12.01.06, 23:59 Nie tylko poprawiaj błedy, ale zanim coś wyślesz to przeczytaj. Nie imptuj mi także jakichś traum okrutnych, jaktez nie sil sie na jkąś analize pesudo-psychologiczną, bo uważam psychologię za dziedzine równię smieszna jak wyurzenia doradcow inwestycyjnych. Poki co amen. A co do przypomnienia, w wielu postach pisałem co sobie zostawiłem w portfelu, po moim wycofaniu w X05, natomiast o hutmenie pamietam dyskutowalismy z Alchemikiem jako ostatniej opierającej -wzrostom - spółce. Zresztą tak sobie gadaliśmy, nie przywiązuje wagi do analiz, przypuszczeń, swiec i inych głupot. Giełda niewiele odbiega od wyścigow konnych czy totalizatora spotowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola555 Re: czy..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:05 Grześ,ponieważ Twoje pozdrowienia mnie nie dotyczą ,pozwole sobie zwrócić uwagę,że Twój post akurat też niczego nie wynosi i jest w dodatku obrażliwy.Jeśli chodzi o szkołę to mniemam że z polskiego nie byłeś prymusem.Ponadto brakuje Ci zwykłej kindersztuby.Cenię g bo w przeciwieństwie do wielu osób posiada duże doświadczenie giełdowe i wielostronną wiedzę w różnych innych dziedzinach.Troche się z nami droczy i cóż z tego.Dziwię się że napisałeś o nienawiści do kogoś kogo znasz z kilku postów.Mam nadzieję że w realu udaje Ci się panować nad emocjami.Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: czy..? IP: 217.153.198.* 13.01.06, 00:08 Robimy za takich nocnych moderatorów.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: czy..? IP: *.chello.pl 13.01.06, 00:10 oh Pola, chyba założe ci fan clubna tym forum za tych kilka miłych słow, chyba mnie trochę jednak przeceniasz, i'am człek ani nazbyt inteligentny, ani zbyt biegły w sprawach giełdowych, trochę złośliwy, nic więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: czy..? IP: 217.153.198.* 13.01.06, 00:14 Gość portalu: christoph.g napisał(a): > jakbyś czytał moje posty, o hutmenie pisałem, o instalu krk i o trasie, to bys > miał wymierną korzyść z czytania... Odpowiedz.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola 555 Re: czy..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:21 Czy znacie to ludową mądrość ,że ludzie którzy póżno chodzą spać nie są bogaci.Karierę robią tylko Ci co wstaja skoro świt.Coś w tym jest.Więc może warto zmienić obyczaje i odwrócić los.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: czy..? IP: *.chello.pl 13.01.06, 00:22 Kolorowych snów Poleczko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: czy..? IP: 217.153.198.* 13.01.06, 00:30 Gość portalu: christoph.g napisał(a): > jakbyś czytał moje posty, o hutmenie pisałem, o instalu krk i o trasie, to bys > miał wymierną korzyść z czytania... Gdzie te twoje posty.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: czy..? IP: 217.153.198.* 13.01.06, 00:32 Pola słonko,czy to jest późno? Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio Re: czy..? IP: *.chello.pl 13.01.06, 11:31 Zdaje się że pożegnałem cię kolego. Po co zawracasz ludziom głowę. tras nikogo nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: czy..? IP: *.chello.pl 13.01.06, 21:13 od dziś pisze tylko wieczorem; i naznaczam teksty "gombrowiczowską" interpunkcją - by się odróżnić od swojego cienia, trzeba przyznać kolego, że coraz bardziej ci idzie produkcja słowno-stylistycznych podróbek; amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racheela Re: czy..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 21:24 przekonaj mnie jakoś namacalnie ze nie jestes tez mieciem, bo czuję sie przez ciebie rozdarta wewnętrznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: czy..? IP: *.chello.pl 13.01.06, 22:41 a ja się czuję potrójnie rozdarty przez innych forumowiczów, pisze tylko wieczorem /bo znowu jestem etatowcem, skonczyly sie pólroczne wakacje/, rzadko uzywam dużych liter i duzo niepotrzebne inerpunkcji, a co do miecia to on nigdy nie pisał z chello.pl tylko z tpnet jesli pamietam... zasełam ukłony - jakby powiedział wieszcz gombro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racheela Re: czy..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 22:47 pomylilam się, chodziło mi o wiesia mozna dostać tu zawrotów głowy pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś