rafio_1977 24.01.06, 11:19 do konca miesiaca firma wilbo ogłosi co stanie sie z pomieszczeniami po sieciach pesca bar-w gre wchodzi sprzedaz lub wynajem -sadze ze to korzystnie powinno wpłynac zarówno na kurs spólki jak i wyniki finansowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukaszenko_77 Re: wilbo -plany 24.01.06, 21:08 Mam nadzieję rafio że masz racje, też na to liczę. Po części za twoją rekomendacją wszedłem w tą spółkę i liczę na wzrosty. Jak na razie nic się nie dzieje ale też mam nadzieję że odbije w górę. Acha i kupujemy tylko mrożone ryby wilbo i konserwy neptuna jemy. Odpowiedz Link Zgłoś
rafio_1977 Re: wilbo -plany 25.01.06, 17:41 Wilbo patrzac po dzisiejszej sesji technicznie wyglada jak by sie odbił od dolnej linii kanału wzrostowego wiec jutro powinnien byc kontynuowany wzrost z dzisiejszej sesji Odpowiedz Link Zgłoś
draganov Re: wilbo -plany 25.01.06, 20:42 firma wilbo podała takie ceny za swoje bary,że chyba z nimi zostanie do nastepnej wiosny................ Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekrak Re: wilbo -plany 25.01.06, 21:10 Wykresowo wygląda obiecująco,drażni jednak mała płynność.Dla cierpliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
jumbala Re: wilbo -plany 25.01.06, 23:28 Z AT wyglada naprawde ciekawie... co do plynnosci...proponuje obejrzec hbd z wczoraj:) Zreszta ja dziwna jestem bo uciekam od spolek typu TPSA KGHM czy bioton.... ale moze jak troche poleca (bessa) to sie do nich przekonam na razie w pelni zaspokajaja mnie te mniejsze spolki:P Odpowiedz Link Zgłoś