kumana1 29.01.06, 18:38 co robicie w tym tygodniu dokupujecie jeszcze jakies akcyjki czy juz czekacie na głebszą korekte?? jakie macie typy na ten tydzien? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafio_1977 Re: kupujecie czy sprzedajecie:) 29.01.06, 18:42 i kupujemy i sprzedajemy Odpowiedz Link Zgłoś
kumana1 Re: rafio 1977 29.01.06, 19:51 a ty rafio co kupujesz?? ja mysle aby dokupic z tego co juz mam w portfelu tylko nie wiem na co dokładnie sie zdecydowac tzn. sanwil, bioton, muza i lubawa. Odpowiedz Link Zgłoś
rafio_1977 Re: rafio 1977 29.01.06, 20:00 nie siedze w takich spólkach za duzo spekulacji Odpowiedz Link Zgłoś
6an1 Re: rafio 1977 29.01.06, 20:30 Chciałbym zwrócić uwagę na Kopex. Kupiłem ją niedawno po 64,50, kierując się AT. Od tego czasu idzie systematycznie w górę. Zresztą dwukrotnie wówczas rozpoczynałem wątek, ale bez żadnej odpowiedzi. Bardzo to dziwne, że nikt tu się nią nie interesuje, tym bardziej, że były ostatnio nowe kontrakty. Chciałem tu podać link do bardzo ciekawego nowego info z soboty z 'Parkietu', ale nie mogłem znaleźć w internecie. Jest tam o połączeniu z ZZM, nowych kontraktach i współpracy z Karkosikiem. Już jedna z tych wiadomości powinna wystarczyć do wzrostu w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
vertical1 Re: kupujecie czy sprzedajecie:) 29.01.06, 20:17 Ja w piątek sprzedałem prawie wszystko co miałem, zostawiłem sobie tylko TOORE. To spólka która od dnia debiutu urosła nieznacznie to i w przypadku głębszejh korekty duzo nie spadnie. Nie wykluczam że jeszcze dokupie troche TOORY w poniedziałek po dobrej cenie np. 18.50zł Odpowiedz Link Zgłoś
vertical1 Re: powtarzasz sie vertical 29.01.06, 20:34 Wyraziłem swoja opinie podobnie jak Ty. Po to chyba jest te forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ffiill Re: kupujecie czy sprzedajecie:) 30.01.06, 10:14 ja sprzedaję i nastepnie to samo tego samego dnia kupuję taniej.. i tak właśnie się bawię ostatnimi dniami ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maniel Re: kupujecie czy sprzedajecie:) 30.01.06, 11:05 Bardzo ciekawa strategia. Nie wiem, czy sama jej nie zastosuję. ja też się zastanawiam nad sprzedażą wszystkiego i poczekaniem na głębszą korektę. Odpowiedz Link Zgłoś
brambory11 Re: kupujecie czy sprzedajecie:) 30.01.06, 17:24 ja jakoś nie mam sumienia sprzedawać mimo że znam zasade by sie nie przywiązywać do paprów...moze temu ze jestem nowy, pewnie jeszcze w łeb dostane...ale co mam sprzedać strzelca którego kupiłem za 0,72 a on mi sie tak ładnie odwdzięcza? Tym bardziej ze jutro pewnie kontynuacja programu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ffiill Re: kupujecie czy sprzedajecie:) 30.01.06, 18:24 ..pozwól rosnąć zyskom, tnij straty.. Odpowiedz Link Zgłoś
brambory11 Re: kupujecie czy sprzedajecie:) 30.01.06, 18:30 tak zrobie ,tylko wyczekam moment...a co sądzicie o prochniku wiem ze to smiec ale patrzac tylko i wylacznie na AT to ten trójkąt aż kole w oczy,,,i wygląda jakby rozwiązanie miało nastąpić w tym tygodniu, a moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś