corregidor 31.01.06, 15:19 Aż boli od patrzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salos1 Re: Sypnęła się giełda dziś 31.01.06, 15:22 no to mamy promocje na wiekszosc akcji, kupowac puki mozna bo pozniej bedzie za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
kurwiki_w_oczach Re: Sypnęła się giełda dziś 31.01.06, 15:22 atmosfery nerwowa. wszyscy sie spodziewaja najgorszego, a przy takiej jezdzie bez trzymanki mozna zarobic. no chyba, ze jutro..:P Odpowiedz Link Zgłoś
macgregor-72 Re: Sypnęła się giełda dziś 31.01.06, 17:46 > atmosfery nerwowa. wszyscy sie spodziewaja najgorszego, a przy takiej jezdzie > bez trzymanki mozna zarobic. no chyba, ze jutro..:P właśnie dzisiaj zarobiłem ...na krótkich na Wig20 cieplej się zrobiło i chyba niedźwiadki budzą się z zimowego snu Odpowiedz Link Zgłoś
inko111 Re: Sypnęła się giełda dziś 31.01.06, 20:45 Smutne bo dziś nie wszyscy zdążyli uciec, szkoda mi tych ludzi którzy zostali na tym naszym tonącym okręcie - gpw Odpowiedz Link Zgłoś
macgregor-72 Re: Sypnęła się giełda dziś 31.01.06, 21:06 Dla jasności: mam też i akcje PGNiG, Drozapol, Emcinsmed oraz niewielką ilość BMPAG i Skyeurope ale ogólnie dzisiaj jestem na minimalnym plusie głównie właśnie za sprawą krótkich na Wig20. Odpowiedz Link Zgłoś
corregidor Re: Sypnęła się giełda dziś 01.02.06, 10:46 Przepraszam za pytanie dyletanckie, ale co to znaczy krótkie i czym sie różnią od długich Sorki, ale nigdy na kontraktach nie grałem Proszę nie rzucać we mnie epitetami- nie jest zbrodnią nie wiedzieć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś