Dodaj do ulubionych

nagonka na bioton?

02.02.06, 11:07
Strasznie naganiacie na Bioton, który ma raczej tendencję spadkową, czy aż
tak Wam zalega ten papier? To samo zresztą dotyczy chyba Sanwilu.
Dorota
Obserwuj wątek
    • zen_ek Re: nagonka na bioton? 02.02.06, 12:51
      na to wygląda - kolega czarnybruder nakupił tego po 18.40 i teraz musi
      zadziałać żeby to jakoś spylić :D.
      Jak widać nie jest sam, bo nie tylko on nagania.
      pozdr,
      Z.
      • wiesio2 Re: nagonka na bioton? 02.02.06, 15:17
        MAcie rację, naganiacze ciągle naganiają na te papierki. Choć nie tylko należy
        wspomnieć o rafie koralowej co o Wilbo gada jak najęta. Weszli na górce i chą
        odbić straty. Marzyciele.
    • kurwiki_w_oczach Re: nagonka na bioton? 02.02.06, 15:33
      na bio nie ma potrzeby naganiac. wszedlem po 3.74 i nie naganiam!!!:P
      • zen_ek Re: nagonka na bioton? 02.02.06, 17:59
        nie no oczywiście, że każdy zrobi to co uważa - sam swojego czasu mniałem ten
        walor, niemniej jednak trochę denerwuje jak co trzeci wątek zawiera odgrzane
        newsy i zachęty, że to suuper papier. Czuję się jakby mnei ktoś spamował.
        Z.
    • daisy2005 Re: nagonka na bioton? 02.02.06, 15:55
      Nikt nie nagania na Bioton, przecież nie zmusi sie nikogo, żeby te akcje
      kupował. Ja wiem tylko, że dzięki paru madrym facetom z tego forum kupiłam
      Bioton po 4,20, a potem po 11,30. I pamietam, co wtedy mówił pan Wiesio: " ten
      papier jest wart grosze..." . A dzis jest 17, 30. Ja zarobiłam i pewnie jeszcze
      zarobię, bo to bardzo dobra spółka, a ci co narzekają,niech narzekają, też mają
      do tego prawo.
    • roberto771 Re: nagonka na bioton? 02.02.06, 17:57
      Zastanów się proszę najpierw nad tytułem, bo zupelnie nie oddaje tego co masz
      na myśli tylko coś wprost przeciwnego. Nagonka to słowo o brzmieniu negatywnym,
      sugeujące że ktoś najczęściej niesłusznie wyraża o kimś lub o czymś złe zdanie,
      jest to fala negatywnych opinii.Patrząc tylko na tytuł możnaby przypuszczać że
      widzisz jakąś wielka falę przeciwników biotonu którzy starają sie zburzyć dobre
      imie tej spółki, tymczasem piszesz z wyrzutem że wszyscy Cie nakłaniają do
      kupna akcji tej spółki.No chyba że to ja mam kłopoty z poprawnym rozumieniem
      słowa "nagonka"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka