dorota751 02.02.06, 11:07 Strasznie naganiacie na Bioton, który ma raczej tendencję spadkową, czy aż tak Wam zalega ten papier? To samo zresztą dotyczy chyba Sanwilu. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zen_ek Re: nagonka na bioton? 02.02.06, 12:51 na to wygląda - kolega czarnybruder nakupił tego po 18.40 i teraz musi zadziałać żeby to jakoś spylić :D. Jak widać nie jest sam, bo nie tylko on nagania. pozdr, Z. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesio2 Re: nagonka na bioton? 02.02.06, 15:17 MAcie rację, naganiacze ciągle naganiają na te papierki. Choć nie tylko należy wspomnieć o rafie koralowej co o Wilbo gada jak najęta. Weszli na górce i chą odbić straty. Marzyciele. Odpowiedz Link Zgłoś
kurwiki_w_oczach Re: nagonka na bioton? 02.02.06, 15:33 na bio nie ma potrzeby naganiac. wszedlem po 3.74 i nie naganiam!!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
zen_ek Re: nagonka na bioton? 02.02.06, 17:59 nie no oczywiście, że każdy zrobi to co uważa - sam swojego czasu mniałem ten walor, niemniej jednak trochę denerwuje jak co trzeci wątek zawiera odgrzane newsy i zachęty, że to suuper papier. Czuję się jakby mnei ktoś spamował. Z. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy2005 Re: nagonka na bioton? 02.02.06, 15:55 Nikt nie nagania na Bioton, przecież nie zmusi sie nikogo, żeby te akcje kupował. Ja wiem tylko, że dzięki paru madrym facetom z tego forum kupiłam Bioton po 4,20, a potem po 11,30. I pamietam, co wtedy mówił pan Wiesio: " ten papier jest wart grosze..." . A dzis jest 17, 30. Ja zarobiłam i pewnie jeszcze zarobię, bo to bardzo dobra spółka, a ci co narzekają,niech narzekają, też mają do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto771 Re: nagonka na bioton? 02.02.06, 17:57 Zastanów się proszę najpierw nad tytułem, bo zupelnie nie oddaje tego co masz na myśli tylko coś wprost przeciwnego. Nagonka to słowo o brzmieniu negatywnym, sugeujące że ktoś najczęściej niesłusznie wyraża o kimś lub o czymś złe zdanie, jest to fala negatywnych opinii.Patrząc tylko na tytuł możnaby przypuszczać że widzisz jakąś wielka falę przeciwników biotonu którzy starają sie zburzyć dobre imie tej spółki, tymczasem piszesz z wyrzutem że wszyscy Cie nakłaniają do kupna akcji tej spółki.No chyba że to ja mam kłopoty z poprawnym rozumieniem słowa "nagonka"? Odpowiedz Link Zgłoś