byczysko1 04.02.06, 00:01 Ja nie rysuje , nie maluję ,tylko pokazuje. www.bankier.pl/wiadomosci/article.html?article_id=1396741 Z parkietowym pozdro.Byczysko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byczysko1 Re: BIOTON 04.02.06, 00:11 www.bankier.pl/wiadomosci/article.html?article_id=1396951 Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia81 Re: BIOTON 04.02.06, 10:19 Byczysko to bardzo ciekawe co nam tu prezentujesz. Chyba w tej chwili trudno jest cokolwiek o tej spółce powiedzieć. Wydaje mi się, że ci którzy mieli trzymać akcje tej spółki przez krótki okres czasu - już je sprzedali. Pozostali tylko dzienni spekulanci i ci którzy chcą się z tą spółką związać na dłużej. Mam nadzieję że już niedługo się zazieleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: BIOTON 04.02.06, 13:11 Oczywiście na Biotonie mogą jeszcze wystąpić jakieś nerwowe ruchy "góra,dół".Są spadki na całej giełdzie , ale to wcale nie oznacza, że nadeszła bessa.Moim zdaniem to tylko korekta.Ja na spadkach ciągle dokupuję ten papier.Bioton często działa wbrew indeksom.Jeżeli ktoś kupił drogo i pisze, że stracił to nie prawda.Straciły tylko na wartości jego akcje.Oczywiście jeżeli jeszcze ich nie sprzedał.Za pare tygodni będzie mógł powiedzieć, że zarobił.Tyle co mam do powiedzenia. Z parkietowym pozdrowieniem-Byczysko Odpowiedz Link Zgłoś
belfego Re: BIOTON 04.02.06, 13:39 Ciekawe info - potwierdzenie, że mamy przed sobą rozwojową spółkę działającą w równie rozwojowej branży i duzych inwestorów, też rozwojowych. Odpowiedz Link Zgłoś