alexgielda 20.02.06, 17:07 Witam . Obroty spore w piątek diś też na poziomie ale kurs wychamował jak to się dalej potoczy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biall Re: SWISSMED (SWD) 20.02.06, 17:31 sadze ze bedzie dobrze napewno przed pp beda dobre infa aby objecie pp bylo jak najbardziej atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
rafio_1977 Re: SWISSMED (SWD) 20.02.06, 18:56 sytuacja wyglada tak- że teraz dla wszystkich małych posiadaczy i takze sredniaków kurs akcji przed PP powinien byc jak najwyzszy i oni o tym dobrze wiedzą, wiec bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
meylec Re: SWISSMED (SWD) 20.02.06, 19:34 I trzeba też pamiętać, że tu jest zupełnie inny parytet przydziału nowych akcji, niż w przypadku większości innych spółek z nową emisją. O wiele bardziej bezpieczny dla kursu starych akcji już bez PP. Odpowiedz Link Zgłoś
biall Re: SWISSMED (SWD) 20.02.06, 19:48 dlaczego uwazasz ze bardziej bezpieczny ???? Odpowiedz Link Zgłoś
graczysko007 Re: SWISSMED (SWD) 20.02.06, 20:00 ja dzisiaj kupiłem po 10,20. dobrze czy źle. jak bedzie szedł w górę to chyba dokupie. Grunt to dobrze sprzedać ale do jakiego pułapu dojedzie? jakie są wasze przewidywania? Odpowiedz Link Zgłoś
biall Re: SWISSMED (SWD) 20.02.06, 20:08 ciezko mowic o cenie jaka bedzie, napewno jest wieksza szansa ze wzrosnie niz spadnie. Ja osobiscie licze na duzy zysk ale nie chce mowic o cenie bo az mi wstyd z powodu mojej zachlannosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
meylec Re: SWISSMED (SWD) 20.02.06, 20:22 biall napisał: > dlaczego uwazasz ze bardziej bezpieczny ???? Dlatego że 4 nowe akcje można kupić za 3 dotychczas posiadane, a nie za 1-dną. Będzie mniej PP, no i oczywiście później też nowych akcji. Wiem że spółka spółce nierówna, ale im mniejsza podaż nowych akcji, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś