naganiatch Re: Re Fular! 22.05.06, 15:42 w Indiach : money.cnn.com/2006/05/22/news/international/india.reut/index.htm hehe Odpowiedz Link Zgłoś
naganiatch Re: Re Fular! 22.05.06, 15:45 FUlar poszedl z psem na spacer, kompa wylaczyl i wlaczy go jak dotkniemy dna.. a moze to byc realne do konca tygodnia ;) ;) No ta zlotowka jest mocna hehe ;) no mocna jest - nie ma ch... we wsi.. Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Re Fular! 22.05.06, 15:48 Dla Ciebie może nie ,a dla mnie dzisiaj przy takim rynku jest mocna. Odpowiedz Link Zgłoś
naganiatch Re: Re Fular! 22.05.06, 15:52 no to mowie, ze jest mocna przeciez, pisze, ze mocna jest , no a ze piszę w stylu Koterskiego, to jest wina tego , ze jak tatus dziubek zrobi to nie ma ch we wsi ;) A zlotowka jest mocna fakt i powiem, jesli to faktycznie z rynkowych ruchów wynika, to ci co dzis uciekaja, jeszcze sie z zalu zesr... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Re Fular! 22.05.06, 16:00 Kurcze tylko kto kupi te nasze akcje,nie ma chętnych - gdzie jast arka, i inne fundusze. A co mi tam kiedyś zaczną kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
elamigo1 Re: Re Fular! 22.05.06, 16:02 Złotówka jest mocna - ktoś ewidentnie sypie dewizami. Osobiście, jak zwykle, moja uwaga skierowana jest na naszych miłościwie nam panujących. Kapitału zagranicznego nie posądzam albowiem szans na istotne umocnienie złotówki w najbliższym czasie nie ma a zagraniczni inwestorzy nie przepadają na inwestowaniem w kraje taki jak nasz jak są zawirowania na rynkach. Zresztą utrzymanie złotówki musi być dzisiaj celem rządu - jeśli by tego nie zrobił wywołana by została lawina konwersji do funduszy zagranicznych co wiadomo czym mogło by się skończyć. Więc to doskonały moment by zepchnąć parę euro z dopłat i jeszcze pare z kredytu. Ponadto nbp właśnie od tego jest by dokonywać interwencji stabilizujących. Odpowiedz Link Zgłoś
naganiatch Re: Re Fular! 22.05.06, 16:05 dlatego wlasnie wstrzymalem sie z oceną - bo nie wiadomo jakie sa podstawy do tego umocnienia, ale.. na Wegrzech jest podobnie... inna sprawa, ze stopy zostawili na 6% i obecnie USD/HUF ok -0,7% Odpowiedz Link Zgłoś
rrj Re: Re Fular! 22.05.06, 16:10 Fular pilnuje kolejki w TFI aby jutro umorzyć to co mu zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Re Fular! 22.05.06, 16:20 No no tak tanio to dawno nie było.Strach ,a tak nawiasem ciekawe ile osób ochroniło dzisiaj kapitał. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowsze123 Re: Re Fular! 22.05.06, 16:24 > a tak nawiasem ciekawe ile osób > ochroniło dzisiaj kapitał. Np ja Bo na gieldo dopiero bede wchodzil Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Re Fular! 22.05.06, 16:26 Do poczytania www.parkiet.com/futures/index.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
elamigo1 Re: Re Fular! 22.05.06, 16:37 Czytając ten artykuł ciśnie mnie by ..... ale tego nie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Re Fular! 22.05.06, 20:40 nie bylo mnie w domu. spokojnie. chyba czas na kontrakty a z akcjami dac sobie spokoj. ale odbicie bedzie, nie tak duze, ale to bedzie chyba ostatnia szansa dobrego wyjscia z f. akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
merlin27 Re: Re Fular! 22.05.06, 20:51 fular mam pytanie do ciebie, mozna gdzies wirtualnie zagrac na kontraktach?? Odpowiedz Link Zgłoś