morak1 17.09.06, 13:06 witam,mam pytanie,gdzie moge kupić te np. Leasca,Sanwile,Biotony,czy inne? no i które polecacie,pozdro,dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vertical1 Re: gdzie kupić? 17.09.06, 14:08 Najtaniej chyba kupisz na allegro! Tylko musisz znaleć pewnego sprzedawce, bo tam sporo oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
morak1 Re: gdzie kupić? 17.09.06, 14:38 dzieki stary,wiesz, nie chodzi o to zeby najtaniej, ale zeby to była w miare perspektywiczna spółka,jestem świerzak, także kazda Wasza opinia mile widziana.raz czytam, ze u maklera,raz ,ze w banku,takze zgłupiałem.A co byś polecał? Odpowiedz Link Zgłoś
i_n_v_e_s_t_o_r Zdecydowanie Allegro ! 17.09.06, 20:12 Zdecydowanie Allegro. U dobrego sprzedawcy kupisz Bioton nawet po 1,50zł. Widziałem także Leasco w super cenie 0,01zł, ale gość miał sporo negatywów i zrezygnowałem z zakupu. --------------------------------------------------- Wybacz stary, ale najpierw polecam Empik i naukę... Odpowiedz Link Zgłoś
cobalt7x Re: Zdecydowanie Allegro ! 18.09.06, 00:22 :)))))))))))) Czytam Was czasami, ale ta odpowiedź (vertical1-także) spowodowała, że chyba zacznę zaglądać tu codziennie:)))) A odnośnie konkurecji dla bazaru to jeszcze proponuję super- i hipermarkety, tam podobno też jest zawsze dużo i taniutko:) Z drugiej strony może są jeszcze ludzie, którzy słyszeli, że na akcjach się zarabia, ale nie mają zielonego pojęcia jak się do tego zabrać. Proponuję "przyszpilić" jakiś wątek typu "3 kroki do GPW". Nie będzie takich pytań, a może będzie więcej graczy. Więcej graczy-więcej gotówki- więcej gotówki-ceny w górę:) Mam nadzieję, że jako "najmłodszy" na tym forum (na tę chwilę) nie zostanę za to przez Was "objechany":) Odpowiedz Link Zgłoś
i_n_v_e_s_t_o_r Re: Zdecydowanie Allegro ! 18.09.06, 09:26 "3 kroki do GPW" i nie będzie takich pytań??? Stary, na tym forum było już dosłownie wszystko: polecana literatura, wypowiedzi na temat biur maklerskich, porady, opinie, niepodpisane rekomendacje;-) , dyskusje na temat prowizji, cen, i... i... i... wciąż są takie pytania. Wszelkie wątpliwości może rozwiać przejrzenie archiwum tego forum. ------------------------------------------- 3 kroki do GPW - 300 mil do nieba Odpowiedz Link Zgłoś