Dodaj do ulubionych

DGA - uśpiona perełka

25.04.07, 09:46
... na dnie oceanu
Obecnie wiele sie dzieje w spółce: dobre wyniki, prognozy, rekomendacje na 33
zł, przejecia, planowana emisja w tym roku, wejście do miedzynarodowej grupy
kapitalowej - i co najwazniejsze korzystać bedzie z funduszy UE oraz EURO
2012 jak mało która firma konsultingowa i inzynieryjno-informatyczna.
Teraz czas aby wypłynęła na powierzchnie - pomożecie ją rozbujać ? :)))
Obserwuj wątek
    • tut666 Re: DGA - uśpiona perełka 25.04.07, 10:45
      ja ci nie pomoge bo moim zdaniem ma słaby zarząd za dużą administrację i źle
      prowadzoną politykę informacyjną, już nie wspomne o braku reklamy, a to co
      miało być nadzieją (pomoc w środkach z UE) jakoś nie wpłynęło na jej przychody,
      a przeciez to 70mld do rozdzielenia ;]
      • cichaj Re: DGA - uśpiona perełka 25.04.07, 11:06
        Zgadzam się z Tobą ale spółka jest w trakcie restrukturyzacji i zmienił sie
        ostatnio jej PR. Ja wierzę w jej potencjał /choć wyniki Q wcale mnie nie
        powaliły/. Jak pojawi sie fundusz to wtedy napewno warto dobrać. Ja zkupiłem
        skromny pakiecik i poczekam do końca 2007 roku /sprawdzę ich zapowiedzi przejeć
        i emisji/
        • tut666 Re: DGA - uśpiona perełka 25.04.07, 11:45
          napewno spółka jest godna uwagi.. mam ją narazie w 'obserwowanych'

pozdr
          • cichaj Re: DGA - uśpiona perełka 25.04.07, 12:58
            Jak trwale przebije 25 zł przy większym wolumenie - polecam brać. Ponizej 22 zł
            nie powinna spaść nawet przy większej korekcie. Na wzrosty 20-30 % w jednej
            sesji tez bym nie liczył ale powoli, powoli do góry /"wynurzenie" poziom 30-
            40zł/
    • ojciec_dyktator DGA...pomożecie? Pomożemy. Ustawa o Publicznym 25.04.07, 13:28
      Obrocie....zabrania "pomagać" cenie!!!
      A jesli to całe DGA tak funcjonuje, jak wprowadzało system ISO w mojej firmie,
      to wyrazy współczucia dla nabywców akcji.
      • frolama Re: DGA...pomożecie? Pomożemy. Ustawa o Publiczny 25.04.07, 14:16
        DGA sobie daruj.
    • radiotrwam Re: DGA - uśpiona perełka 25.04.07, 16:31

www.dga.pl/pl/showpage.php?pageID=33891&idgtxe1=812&gID=812
    • cichaj Re: DGA - uśpiona perełka 25.04.07, 18:01
      Dziękuje za wszelkie "rzeczowe" argumenty na nie. Każdy zrobi jak uważa - ja
      znam kilka osób z tej firmy i wiem, że to prężny zespół a spółka cały czas się
      rozwija. Kończę temat i życzę wszystkim pokaźnych zysków na weekend majowy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka