aloha11 20.09.07, 10:34 Czyżby powrót byczków i nowe szczyty w najbliższym czasie? Mario Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefekmaly Re: IBS .....cdn 20.09.07, 13:23 Poważny inwestor tak by napisał: Opór na 1,60 zł. Jak go pokonamy to otwiera się szansa na poważniejsze wzrosty. A ty walisz coś o jakichś szczytach. A czemu ? Bo nie masz pojęcia o inwestowaniu. Opierasz sie tylko na tupaniu, zaklinaniu i pobożnym życzeniu. Po prostu stare dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: stefek-papkin 20.09.07, 14:24 ponad 5% akcji sie dzisiaj przemieliło. Ktoś dobrze poinformowany chce szybko zrobić zakupy. Ja stawiam na BBI. "Raz ku.., zawsze ku.." - George Orwell Mario Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: alosza prostolinijny 20.09.07, 16:24 ponad 5% akcji sie dzisiaj przemieliło. Ktoś dobrze poinformowany > chce szybko sprzedać. > Ja stawiam na BBI. Może być i taka wersja. "Patrz ku... dobrze a coś może ku... zobaczysz" stefek Odpowiedz Link Zgłoś
kris9940 Re: IBS .....cdn 20.09.07, 19:50 Mam taką nadzieję. Może czas sprawdzić obecność? Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: IBS .....cdn 20.09.07, 21:12 Sygnał kupna to był w marcu na poziomie 08/09 - potwierdzony przez macd (wejście w dodatnia strefę ) i średnie kroczące.Następnie była szybka jazda do 2,20 i korekta do 1,50 (pozdrowienia dla krajka):).W tym momencie mozna juz było wyrysować prostą od 0,8 i 1,50.Prosta ta padła w lipcu na poziomie 2,25 i od tego momentu mamy średnioterminowy trend spadkowy potwierdzony macd i średnimi kroczącymi.Dzisiejszy wyskok nie jest sygnałem kupna - linia trendu spadkowego nie przebita,srednie kroczące w kierunku na południa,a macd w strefie ujemnej. Dodam tylko,że poziom 1,60 długo był sufitem ( kilkukrotne odbicie ),natomiast podłogą był bardzo krótko i teraz znowu jest sufitem. Trzeba również zauważyć i to jest mały plus dla byków,iz spadek od szczytu odbywał sie na dużo mniejszych obrotach,ale z drugiej strony ktoś z tymi papierkami został i sporo dostał po łapkach.Jak to są mocne ręce,to ok,ale jak słabe,to tylko czekają na wywalenie. To tyla -pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: IBS .....cdn 21.09.07, 07:45 aloha11 napisał: > Teraz jest znów dobry okres na zwrócenie uwagi na groszówki, od > których spodziewałbym się jakiś dobrych newsów w celu jeszcze > większego wywindowanie kursów. Mario A nie mówiłem, w dniu wczorajszym pokazały sie na kilku małych spółkach pozytywne informacje :) a teraz coś do poczytania przy porannej kawie i ciachu...... Coraz blizej do polaczenia gieldowego I&B Systemu ze spolka oferujaca systemy nawigacji satelitarnej. Przejecie 20 proc. udzialow w firmie Media Service przez BBI Capital NFI spowodowalo ze juz na poczatku wczorajszej sesji akcje I&B Systemu Zdrozaly o ponad 10%. Ostatecznie kurs wyniosl 1.55 zl po wzroscie o 7.64 proc; obroty siegnely ponad 11.5 mln zl. Gdzie dwoch sie laczy Dlaczego transakcja pomiedzy dwoma spolkami doprowadzila do wzrostu wartosci trzeciej? To potwierdzenie wczesniejszych zapowiedzi dotyczacych fuzji Media Service z I&B System i zmiany profilu dzialalnosci przez tego ostatniego. I&B System prowadzi dzialalnosc uslugowo-handlowa na rynku informatycznym i techniki biurowej oraz zajmuje sie projektowaniem, wdrazaniem i instalacja rozwiazan IT. W ubieglym roku mial 19.5 mln zl przychodow i tylko 0.5 mln zl zysku netto. Z kolei Media Service sa dostawca artykulow multimedialnych, elektroniki uzytkowej i rozwiazan lokalizacyjnych opartych na technologi GPS (nawigacja satelitarna). Do tycvh dwoch firm ma byc przylaczony jeszcze Phonesat, ktory zajmuje sie e-marketingiem. Phonesat i Media Service maja w tym roku osiagnac ponad 50 mln ze sprzedazy i okolo 8 mln zysku. Grunt to pomysl. Polaczenie ma sie odbyc poprzez emsjekc I&B System dla wlascicieli Media Service i prawdopodobnie Ponesatu w zamian za aktywa tych firm. Wciaz jednak nie wiadomo ile tych akcji bedzie. Nie ma jednak watpliwosci, ze ci ktorzy je obejma, stana sie najwiekszymi akcjoonariuszami I&B Systemu. Caly proces laczenia to pomysl BBI Capital, ktore od jakiegos czasu jest drugim co do wielkosci akcjonariuszem I&B Systemu (ma nieco ponizej 5 proc. glosow). Fundusz wszedl tu glownie po to, by uzyskac "wehikul" do wprowadzenia dwoch pozostalych firm na gielde. Dawid Sukacz, szef BBI Capital, zapewnia ze wybor nie byl przypadkowy, bo oferty biznesowe wszystkich firm sie uzupelniaja. Obejmujac pakiet akcji Media Service, gieldowy fiundusz dokapitalizowal przedsiebiorstow kwota 4 mln zl. - Ostatecznie te pieniadze trafia do polaczonych firm - mowi D. Sukacz. Pozatym srodki na rozwoj znajda sie w samych spolkach. Zarowno Media Service, jak i I&B System maja nieruchomosci ktore mozna sprzedac. Druga z tych spolek co prawda rozpoczela wlasne projekty deweloperskie, ale nie jest przesadzone, czy doprowadzi je do konca. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: IBS .....cdn 21.09.07, 11:00 Wydarzenie jak wydarzenie. Każda spółka na coś liczy. Ten projekt może ma sens a może nie ma. Jedno jest pewne bo to widać. Znaleźli się tacy co kupują te akcje. A dzisiaj zanosi się na to, że pęknie opór na 1,60 zł. I to jest istotne. Jak tak się stanie to można te akcje kupić. A te twoje wypociny, różowa przyszłość - nie ośmieszaj się. To działa na dzieci a nie na poważnych inwestorów. Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: IBS .....cdn 21.09.07, 12:47 melduję się :) może jeszcze znajdą się tacy co nie wymiękli... mimo wszystko linie trendu etc. da się prościej, a nawet banalnie wytłumaczyć. Gdy wszystko leci w dół, co jasne najbardziej lecą spółeczki spekulacyjne, a IBS niewątpliwie do takich należy. Przy powrocie trendu wzrostowego na gpw odbudowa zaufania do spółek- śmieci :)... trwa z pewnością sporo dłużej niż do tych z wig20, co chyba również jest oczywiste. Dodatkowo więc wzrost na takich jak ibs lub sanwilek świadczy o wyraźnym powrocie zaufania do giełdy i pewnie o dużych obrotach i szybkich zwrotach "akcji" na ww. wymienionych i przy wyraźnych wzrostach... znów można się zatem bawić w dt :) co cieszy. Dobra kondycja ibs też o czymś świadczy. Opory, jak pisaliście, na 1.60 jak widać nie były aż tak silne... Wszystko zatem wskazuje, że większe zanczenie mają tu czynniki psychologiczne i społeczne niż racjonala analiza... . Tyle co miałem do dodania, pozdrawiam głupich albo genialnych co grają w ibs ;) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: IBS .....cdn 21.09.07, 16:07 Wygląda na to, że to żadne silne ręce. Mamy szpilkę na dużym obrocie a opór chyba jednak nie pękł. Tych dzieci kupujących te super info było dużo ale grubasy byli, jak zawsze, silniejsi. Nakarmili tłumy aloszy tymi super akcjami, chłe, chłe. No, chyba, że coś tam zmajstrują na zamknięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: IBS .....cdn 21.09.07, 16:24 widzisz papkin i znów wychodzisz z za muru po wszystkim. "Raz ku.., zawsze ku.." - George Orwell ....i do tego głupia Mario Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: IBS .....cdn 21.09.07, 16:31 No widzisz dzieciaku. Wsparcie nie padło. Pitu, pitu nic nie dało. Ale co tam. Przecież spółka skazana jest na sukces bo tak uważa alosza super macho z drewnianym komputerem. Życzę sukcesów w inwestowaniu opartym na newsach. Powiem wam, że Jesse Livermore wystrzegał się gości sypiących newsami jak ognia. On tylko patrzył na kurs - jak spółka miała siłę przebić opór w górę to dla niego był to najlepszy znak, że coś pozytywnego się z taką spółką dzieje. W przypadku IBS ja patrzę na 1,60 zł. Mocne pokonanie tego oporu to kuno. A na razie stać z boku i se patrzeć jak jakiś robak telepie się w d... aloszy. Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: IBS .....cdn 21.09.07, 16:48 a jednak przy schodzącym w dół przez cały dzień wigu ibs ciekawie się zachowywał, nie poszedł co prawda zupłnie pod prąd, jak to mu się wcześniej często zdarzało, ale wystarczy poczekać na najbliższy dzień wzrostów na gpw by sprawdzić jak silny jest... poza tym ibs to nie tylko jeden news ale ich szereg, więc podstaw do zaineresowania walorkiem nie brak. Tylko ostrożność inwestorów jeszcze hamuje pociąg w górę, trzeba dać trochę czasu na stabilizację trendów światowych a wtedy groszówki będą znów docenione. ...dzisiaj specyficzny dzień i liczyć można było że ciekawie będzie tylko na wig 20 a tu proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: IBS .....cdn 21.09.07, 17:00 sesja mimo wszystko zajefajna....jak za starych dobrych czasów i można sobie było troszke zarobić:) Jełop czeka mądry gra i wbija w jakieś tam 1.60 Mario Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: IBS .....cdn 21.09.07, 17:04 ciekawy jestem, czy byku zaglądnie na IBS..... osobiście mile bym go widział, gdyż często był oznaką wzrostów. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: IBS .....cdn 21.09.07, 17:15 A już myślałem że twoje pojawienie to zwiastuje :) Nie wlewam, ale (trawestując słowa naszej Ukochanej Pani Fotygi) cenie sobie cenne uwagi... , a co do wątku, to faktycznie powiało starym ibsem sprawiając tym samym duuużą przyjemność... bo to fajny walorek jest Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: IBS .....cdn 21.09.07, 17:27 co dwóch zuchów, to nie jeden.....co zresztą widać i w polityce:) walorek jest bardziej niż fajny, częśc można sobie odłożyć a częścią na kawałek chleba zarabiać. POZDR i do poniedziałku spadam do grodu Kraka pożegnać lato. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
veron202 Re: IBS .....cdn 24.09.07, 18:32 Co sądzisz o takich spółkach jak: BBIDEV, FAM, JUPITER, IBSYSTEM...??? Mam je obecnie w portfelu i nie wiem czy dalej je trzymać. Ciekaw jestem opini alohy11 na temat MCI bo interesuje się tymi spółkami... Z góry dziękuję Ci za odpowiedż!!!! Pozdrowienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: IBS .....cdn 24.09.07, 19:08 Radź sobie sam. Myśl człowieku. Przecież alosza nie ma zielonego pojęcia jakie będą jutro/pojutrze kursy akcji tych super spółek. Chociaż nie, on by napisał, żebyś kupował na maksa i trzymał te super spółki. Bo wiesz, alosza tupnie i zrobi się plus 1000%. To czarodziej giełdy, prawdziwy market wizzard. Ale dla mnie to tylko taki alosza. Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: IBS .....cdn 27.09.07, 21:10 A co tu taka cisza?? żadnych analiz,nikt nic nie maluje,komentuje? Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: IBS .....cdn 27.09.07, 21:26 inwestuja citro inwestuja! bo tu sa inwestorzy a nie pisarze heheh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: IBS .....cdn 28.09.07, 12:26 No inwestują albo już zainwestowali, poza tym co wiadomo, nic nie wiadomo, że wiadmo :) Normalnie nie ma o czym pisać, są tylko interpretacje i intuicja Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: IBS .....cdn 30.09.07, 22:00 1,60 jak na razie okazało się fałszywe 1:0 dla mnie w tej rundzie. Rewanż w tym tygodniu,jak obroni 1,3/1,35 to może zmienię powoli zdanie ( powoli ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: IBS .....cdn 03.10.07, 19:31 Witam miłośników tego papierka. Gdzieś wyczytałem,że trwa promocja (wiem - od daty założenia tego wątku ) Ja tam promocji dalej nie widzę - opieram sie tylko na AT. Dzisiaj 1.39 ,to jakieś 15gr od 20 września ( 10%) - bagatela Jak tak wygląda promocja,to ja jestem Święty Turecki,no ale może ja czegoś nie wiem, co wie promujący. Dla mnie sygnału kupna dalej nie ma, trend średnioterminowy trwa w najlepsze ( spadkowy ) Papier miał na szczycie 2,60 z hakiem,spadł do 1,12 w cenach zamknięcie,a na drugi dzień było jeszcze niżej. Daje nam to spadek w zaokrągleniu 1,50 i jak na razie w porywach odrobił 50gr (33%)spadku,a dzisiaj na zamknięciu jest 27gr od dołka (18%)spadku. Może tak ma wyglądać promocja Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: IBS .....cdn 03.10.07, 19:50 Citro, dla gawiedzi giełdowej jak coś spadnie z kosmicznej ceny jakieś 30% to jest już, pomimo wciąż kosmicznej ceny, tanie. Ale im tego nie wytłumaczysz bo wiesz, oni tylko up lub down kumają, chłe, chłe. Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: IBS .....cdn 17.10.07, 09:52 O, już lepiej. Powolutku. Najpierw 1,60 potem 1,65 a potem....kto wie ? Ale po kolei i spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
soul.brother Re: IBS .....cdn 17.10.07, 13:46 wydaje się ze spółka weszła na orbitę okołosłoneczną. Czy starczy jej paliwa aby opuścić nasz układ planetarny, i rozpocząć wędrówkę do gwiazd? Potrzebny będzie niewarygodnie wydajny system napędu, ponieważ c/z dla tej niewielkiej firmy wynosi aktualnie 48(!) natomiast c/wk 4.9 Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: IBS .....cdn 17.10.07, 16:33 No to jak ... jutro zakorekci czy dalej szaleństwo??? Stawiam że korekta będzie, ktoś kto dzisiaj kupił zrealizuje zysk... przynajmniej w części. Trochę sprzedałem wieć jutro zabawa w DT, będzie ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: IBS .....cdn 17.10.07, 20:56 Spekulanci już zacierają ręce oczekując po dzisiejszym ostrym wybiciu w górę ostrej jazdy jutro i chyba jest ona możliwa....tylko w którą strone? Czy się jutro zakorekci, czy tez nadal daleka północ to się zobaczy w pierwszych godzinach sesji. Przydałoby się jakieś ciekawe info na które z niecierpliwością czekają inwestorzy. Według mnie kurs, jest jednak gotowy do startu......i to nie tylko jest zasługa spekulantów. Mario Mario Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: IBS .....cdn 18.10.07, 09:39 To mi wygląda na sezona na leszcze, a potem lekuchne odbicie Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: IBS .....cdn 22.10.07, 13:22 Witam, czytajac o powrocie byczkow i nowych szczytach zapakowalem sie dzisiaj w IBS. Narazie jestem w plecy ale trzymam bo skoro piszecie ze to dobra spolka i rosnie ponad szczyty (ponad 2 zl) to mam nadzieje ze na niej nie strace. Tylko czemu ostatnio nikt nic nie pisze o nowych info i grubasach wchodzacych w spolke. Pytam bo trace i bardzo przydalo by mi sie takie duchowe wsparcie, najlepiej jak by bylo dodatkowo poparte ruchem w gore na spolce. Pozdrawiam, nowy inwestor IBS. Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: IBS .....cdn 22.10.07, 20:27 Siurak papier zaczyna wyglądać okey średnie kroczące poprawiły swój wygląd,macd dzienny wszedł w strefę dodatnią, obroty skoczyły przy przebijaniu 1,60 w sumie na razie dobrze. Stop w cenach zamkniecie na lokalnym dołku 1,40 i nogi na stół Kolejne przebicie 1,80 i zamknięcie w tym tygodniu wygeneruje sygnał: kupuj na tygodniowym macd,stochastic zapodał taki sygnał tydzień temu Opór na poziomie 1.90/2 ( połowa tygodniowej świecy z końca lipca ) Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: IBS .....cdn 22.10.07, 22:07 dzieki Citro za fachowa wypowiedz :) To byla taka mala prowokacja z mojej strony. Chcialem skontrolowac inwestorow IBSa, no ale odrobiles za nich prace domowa ;) Tak czy inaczej dzieki, bo z powodu troche innego stylu inwestycji (mlody wiek, mlody kapital) w tego typu spolkach nie ufam wskaznikom i nie przeprowadzalem az tak glebokiej analizy. Odpowiedz Link Zgłoś
alibabka8 Re: IBS .....cdn 23.10.07, 20:55 --------------------------------------------------------------------- ----------- Podpisanie aneksu do listu intencyjnego z Media Service oraz Phonesat (Emitent - PAP - wtorek, 23 października 17:01) Podstawa prawna: Inne uregulowania Raport bieżący nr 73/2007 W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 63/2007 z dnia 20 sierpnia 2007r. Zarząd Spółki I&B System S.A. z siedzibą w Łodzi informuje, że w dniu 19 października 2007r. podpisano Aneks do Listu intencyjnego z dnia 20 sierpnia 2007r. w sprawie objęcia przez właścicieli Media Service Sp. z o .o. oraz Phonesat Sp. z o. o. nowej emisji akcji I&B System S.A. w zamian za wkład niepieniężny w postaci posiadanych przez nich udziałów w w/w Spółkach. Aneks ustala, ze z przyczyn proceduralnych, wynikających między innymi ze zmiany struktury własności Media Service Sp. z o. o. wydłużono o 30 dni ważność Listu intencyjnego co oznacza, że wygaśnie on z upływem 90 dni od jego podpisania. Podstawa prawna: § 56 ust. 1 Ustawy o ofercie PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ Data Imię i Nazwisko Stanowisko/Funkcja Podpis Henryk Kruszek Prezes Zarządu Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: IBS .....cdn 23.10.07, 22:32 Pierdu, pierdu. I po co to wklejasz ? Aha, po to, żeby wszyscy wiedzieli, że opanowałeś do perfekcji funkcję "Wklej". Odpowiedz Link Zgłoś
alibabka8 Re: IBS .....cdn 24.10.07, 16:06 Witam jak sadzicie czy ibek ma szanse przebic w najblizszych dniach 2zł jesli tak to dlaczego podajcie jakis argument sensowny pozdro:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vavder Re: IBS .....cdn 30.10.07, 09:55 no byczki już się jakiś tydzień temu zainteresowały tematem, teraz wolo, obroty żadne, czyli czas na zakupy, wystarczy drobny sygnał, niby wolno, ale taka sytuacja jest dla mnie prawdziwą rekomendacją, nie naganiam oczywiście, ale znam spółeczkę i myślę że warto... jest po korekcie po wzrostach, teraz straszna tylko teoretycznie nuda... ibsik tak po prostu chodzi.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alibabka8 Re: IBS .....cdn 02.11.07, 08:37 Adam Jadczak 31 października 2007 18:13 Computerworld .. / Biznes / Informacje o inwestycjach: Fuzje/Przejęcia Udziałowcy Media Service zostaną strategicznymi inwestorami w notowanej na GPW spółce Invar & Biuro System (IBS). Firma wyemituje w tym celu od 50 do 70 mln nowych akcji w zamian za 100% akcji Media Service zajmującej się sprzedażą produktów i usług GPS. Po dzisiejszej (31 października) cenie akcji IBS wartość transakcji wyniosłaby 80-110 mln zł. Po uzyskaniu aprobaty przez akcjonariuszy IBS, transakcja powinna zostać sfinalizowana jeszcze w 2007 r. Walne zgromadzenie akcjonariuszy odbędzie się najprawdopodobniej w grudniu br. "Poszerzenie działalności o nowe technologie, takie jak nawigacja satelitarna, zdecydowanie zwiększy wartość Grupy I&B System. Stworzy też podstawy do wzrostu wyników finansowych w kolejnych latach, gdyż segment technologii GPS rośnie co roku w tempie dwucyfrowym" - mówi Henryk Kruszek, prezes zarządu IBS. Jak podaje IBS, według szacunków firm analizujących rynek GPS, jego wartość ma do 2011 r. wzrosnąć trzykrotnie, osiągając w Europie niemal 10 mld euro. Prognozy dla rynku polskiego są bardziej optymistyczne ze względu na jego dużo niższe nasycenie, a także coraz większą dostępność produktów. "Chcemy wykorzystać ten wzrost. Rozpoczęliśmy rozwój własnej sieci dystrybucji, wprowadziliśmy również urządzenia pod własną marką. Nasz udział w rynku sprzedaży nawigacji powinien wzrosnąć dwukrotnie w ciągu trzech miesięcy. W 2010 r. nasze przychody powinny wynieść ok. 100 mln zł" - zapowiada Piotr Jędrzejewski, prezes zarządu Media Service, który zapewne zostanie prezesem połączonej spółki. Planowana transakcja ma umożliwić wykorzystanie synergii w dotychczasowych obszarach funkcjonowania obu firm i doprowadzić do restrukturyzacji aktywów niepracujących i niezwiązanych z podstawową działalnością obydwu spółek. Zarówno IBS, jak i Media Service mają nieruchomości i tereny inwestycyjne, których wartość szacowana jest na ok. 30 mln zł. Ich sprzedaż mogłaby zapewnić źródła finansowania dla planowanych akwizycji spółek działających w branży GPS. "Efektów synergii będziemy z kolei poszukiwali m.in. w możliwości wzbogacenia oferty IBS o technologię GPS w budynkach inteligentnych przy monitorowaniu procesów mobilnych czy wykorzystaniu potencjału grupy IBS przy dostosowywaniu aplikacji wykorzystywanych w urządzeniach GPS" - twierdzą przedstawiciele firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: IBS .....cdn 02.11.07, 19:49 Umiejętność wklejania opanowałeś do perfekcji. Ale jakąś myśl może byś zapodał, co nie ? A jeśli chodzi o kurs to jednak gnije dalej. Ale to nie tylko IBS. Inne małe spółki mają się podobnie. Ciężkie czasy dla nich. Na szczęście szacownych akcjonariuszy nie ma sygnałów sprzedaży dla IBS. Odpowiedz Link Zgłoś
bartnik45 Re: IBS .....cdn 10.11.07, 15:20 słyszeliście może o inicjatywie akcjonariuszy mniejszościowych?Piszą o tym na parkiecie i bankierze. Jak oceniacie ich szanse? Chcą podobno jechac na walne i przejąc władzę. podaję cytat z bankiera APELUJE DO WSZYSTKICH UDZIALOWCOW IBS U.PRZYJEDZCIE NA WALNE.MOZECIE TERAZ DECYDOWAC O PRZYSZLOSCI SPOLKI KTOREJ JESTESCIE AKCJONARIUSZAMI.CZY POZWOLICIE NA TO ,ZEBY O WSZYSTKIM DECYDOWALO BBI I MS?MYSLICIE ZE ONI BEDA GLOSOWAC W WASZYM INTERESIE CZY W SWOIM?WBREW POZOROM RAZEM MOZEMY STWORZYC CALKIEM SILNA GRUPE.NA GPW JEST PONAD 50 MLN GLOSOW.POBUDKA .OJCZYZNA WZYWA....PIRAT1 -APELUJE ROWNIEZ DO CIEBIE-PRZYJEZDZAJ NA WALNE.PO CO TRACIC CZAS NA PISANIE NA FORUM,JESLI NA WALNYM SIE NIE POJAWISZ I POZWOLISZ DECYDOWAC O PRZYSZLOSCI IBS U INNYM?APELUJE DO WSZYSTKICH.SPOTYKAMY SIE NA WALNYM. Odpowiedz Link Zgłoś