Gość: wald3s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 11:54 Witam, chcialbym sie zapytac Pana Pawla jakie szkolenia Pan poleca odnosnie analizy technicznej, interesuje mnie glowie Teoria fal Elliotta i geometria. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek P. Re: szkolenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 14:39 Co prawda nie jestem Pan Pawel ale moge wtracic swoje 3 grosze.Jedyne szkolenie na jakie mozna wydac pieniądze to Timing Tradnig. www.timingtrader.blogspot.com www.michalkurach.blogspot.com pozdrawiam Wojtek P. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.sliwa Re: szkolenia? 07.11.07, 15:20 witam podzielam zdanie kolegi WojtkaP, szczególnie że jestem jednym z trenerów TimingTrader. pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wald3s Re: szkolenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 15:46 dziekuje za info, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wald3s Re: szkolenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 15:54 kiedy jest najblizsze szkolenie i jaki to jest koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrdobrowolski Re: szkolenia? 08.11.07, 18:57 witam Czy kolega Paweł mógłby podesłać jakąś informacje o szkoleniach w najbliższym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.sliwa Re: szkolenia? 08.11.07, 19:08 witam, niestety nie znam wszystkich tajników tego forum wiec nie wiej jak coś podpiąć pod posta ale jak napiszecie do mnie maila na adres pawel.sliwa@timingtrader.pl to podsle info wraz z prezentem-jedna z formacji powstałych dzieki obserwcji wykresów na ktorą gramy. ponadto piszemy swoje poczynania na blogu timingtrader.blogspot.com pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRADER Re: szkolenia? IP: *.gprs.plus.pl 10.11.07, 14:10 Widze, ze XTB i spece od NLP z TT walcza o klienta kazdym sposobem (teraz forum na Gazecie - imponujace). Nie bylem na szkoleniu, to nie wiem. Wiem za to, ze nic nie uczy tak jak trejdowanie na realnym rachunku. Jak ktos ma glowe i j... to sobie poradzi, jak nie ma, to i szkolenia mu nie pomoga, choc za dobra kase sam bym poprowadzl :P Mysle, ze bardziej niz szkolenia sa idnywidualne coachingi, ale to tylko moje zdanie. Uczcie sie przez szkolenia, przez czytanie ksiazek, wazne zeby sie rozwijac. Wtedy walka z rynkiem daje prawdziwa radosc i satysfakcje, a pieniadze sa efektem tejze euforii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alementaral Re: szkolenia? 10.12.07, 20:27 ~tak tylko czasem, mając głowę na karku nie wyjdziesz poza pewną granicę, bo po prostu się nie da;] Wtedy z pomocą przychodzą kursy...sporo osób ostatnio z tego co czytałem korzysta/ło z kursów coach'a K. Cieślaka i opinie ich na temat NLP zmieniły się na jeszcze lepsze*w sensie pozytywów*. Dobry trener- dobre kursy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANZD Re: szkolenia? IP: *.aster.pl 08.11.07, 19:27 tutaj znajdziecie ciekawą prezentacje Wayna McDonell-a z Forex Trading Expo Las Vegas www.moneyshow.com/msc/investors/webcasts.asp? wcpage=arch&details=t&wkspid=2EDD812408C848B189448A0068875312 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkamarzen Re: szkolenia? 24.03.19, 11:08 Jeżeli ktoś byłby zainteresowany szkoleniami kosmetycznymi to polecam zajrzeć na strone sklepnc.pl/pl/new . Szeroki wachlarz szkoleń z tego zakresu. Sama robiłam i mogę w sumie polecić Odpowiedz Link Zgłoś