mucor23 16.04.08, 09:41 Czy ktoś ma pomysł co dzieje sie z biotonem? Co moment przebija jakieś dołki? a dna nie wiedać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorbibanki Re: Bioton 16.04.08, 09:46 To eksporter i rozlicza się w dolarach. Każda spółka tak działająca w tym roku wykaże potężne straty. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka102 Re: Bioton 16.04.08, 13:05 te jego dołki to ciągle jeszcze nieprawdopodobnie wysokie szczyty dopiero poziom 0.3 zł odpowiada na stare 4 złotym czyli cenie z której startował cena startowa była jak na niego dosyć wysoka ale biorąc pod uwagę to że Krauze ciągle ma jeszcze możliwość robienia dalej swoich różnych przekrętów to można przyjąć że właśnie ten poziom 0.3 zł zatrzyma spadki ale co potem ? może być i 0.1 ech, gdyby tak można było obstawić krótkie na biotku zgodnie z moją prognozą - takie krótkie rok remu to był pewny i dyżu zysk Odpowiedz Link Zgłoś
zgk5 Re: Bioton 16.04.08, 20:52 Po wczorajszym wybiciu się z formacji prostokąta powinien dotrzeć do 0,43 PLN. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Bioton 17.04.08, 08:31 alinka102 napisała: > ale co potem ? może być i 0.1 Później to Krauze do każdej akccji będzie zwracał inwestorom straty. W końcu jakiś czas temu zapewniał, że wraca do gry, żeby podnieść wartość swoich spółek. Jak widać nikt w to nie uwierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Dziecko z ING nie bredź 25.04.08, 00:54 Tylko w ING mają taki poziom wiedzy, że nie wiedzą co to jest prawo poboru i split..... Dziecko jak już będziesz wiedziało co to jest split i prawo poboru to policzysz sobie, że cena wyjściowa to 0,196 pln...A jak dziecko nie zrozumie to zawsze można je płaką przez łeb ździelić żeby wicej wiedzy do głupiej główki weszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: Bioton 12.05.08, 18:14 mozna krotkie:)no ale nie zawsze ma sie ta szklana kule ze to sie wie-ale mozna-jest taka oferta na polskim rynku Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszko33 Re: Bioton 21.04.08, 21:05 groups.google.pl/group/AmerBroker/web/bioton---ss---mier-krla-spekulacji?hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
appfunds Re: Bioton 21.04.08, 21:29 Sam też chwilę łapałem dołek, ale po przebiciu wsparcia w rejonie 75-80 gr technicznie papier wygląda beznadziejnie. A fundamenty jakie ma, niech każdy sam oceni. Plotki są bardzo złe i czekamy na info. Nie spodziewałbym się rewelacji ... p.s. Popatrzcie też na Skotana. Coś panowie na K nie mają szczęścia ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka102 Re: Bioton 21.04.08, 21:42 jeśli Krauze na niczym znów nie wpadnie to po spadku jeszcze o 50 % Biotek może sie troche podnieść ale ja sie wspomni te wszystkie jego komunikaty i plany to śmiech bierze że ludzie tak sie nabierają na takie proste przekręty Krauze wywalił w 2006r taki pakiet i po takiej cenie że zwróciło mu się wszystko co od początku w niego włożył z ładnym zyskiem i potem już spokojnie mógł mieć Biotka w dupie bo cały swój numer zakończył z powodzeniem wystarczyło wtedy wykonać sobie proste mnożenie i nie wykpiwać mnie że ja to zrobiłam a teraz akcjonariusze to już mogą tylko mu śpiewać... ..."panie rysiu pan sie nie boi cała esbecja za panem stoi":) tylko że on i tak miał ich zawsze w dupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 Dziecko z ING znowu bredzisz 25.04.08, 00:56 Czy Wam w ING za to płacą ? Odpowiedz Link Zgłoś
josner dziękuję panie Krauze 26.05.08, 11:08 Jak zestawić te dwie informacje, to zastanawiam się jak nazwac Krauzego. Oszust? Ale to chyba za delikatnie. News z 07.03.2008: Krauze wraca do gry aby podnieść wiarygodność swoich spółek. gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4999207.html Co się dzieje z Biotonem wiadomo. Dwa miesiące później: Ryszard Krauze, od kilku miesięcy gorączkowo sprzedaje udziały w swoich spółkach. gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5238191.html Odpowiedz Link Zgłoś
alinka102 Re: dziękuję panie Krauze 26.05.08, 11:29 żeby takich rzeczy nie wiedzieć o Ryśku i dawać się nabierać na jego przekręte to trzeba być naprawdę naiwnym przecież to jest jego stała taktyka - mówic coś, żeby zrobić potem dokładnie odwrotnie i to jest taki styl tych jego "biznesów" kto sie nabierze ten frajer i tyle dla niego takie zagrania to normalka i stały element gry z drugiej strony to proste i prymitywne bardzo bo jak coś Krauze ogłosza to jest to całkiem pewny sygnał co będzie - będzie odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka102 Re: dziękuję panie Krauze 26.05.08, 11:34 a takie podziękowania jak twoje to rysiu ma w dupie jak i wszystko jego klika urzędniczo-polityczna i tak mu zaśpiewa przy każdej wspolnej popijawie: PANIE RYSIU PAN SIE NIE BOI CAŁA ESBECJA ZA PANEM STOI Odpowiedz Link Zgłoś