Dodaj do ulubionych

Delta Investments - ktoś zna?

17.04.09, 19:32
Witam,
Czy ktoś inwestował za pośrednictwem Delta Investments? Nie mogę się z nimi
skontaktować, a potrzebuję poznać szczegóły ich produktu strukturyzowanego
"Katamaran", najbardziej zależy mi na ostatecznym wyniku z tej inwestycji.

Z góry dzięki za pomoc!
Obserwuj wątek
    • structus Re: Delta Investments - ktoś zna? 17.04.09, 21:22
      No właśnie nigdzie tych szczegółów nie ma;) Nie odbierają telefonów, nie reagują
      na maile ani na wpisy w formularzu kontaktowym, a prezes na GL nie ma zdjęcia i
      tylko kilka kontaktów;)
      • ksawon Re: Delta Investments - ktoś zna? 18.04.09, 05:16
        To po co się tym w ogóle interesujecie? Naganiacie czy ostrzegacie? Jak macie za
        dużo pieniędzy, to podam swój numer konta. Albo jakiegoś hospicjum - jak
        wolicie. W obu przypadkach gwarantuję, że korzyść z Waszych pieniędzy będzie
        większa. W zamian za to obiecuję odpowiedzieć na każdy* Wasz telefon i mail.

* [bardzo małą czcionką] obowiązuje limit 3 wiadomości dziennie.
        • marimax Re: Delta Investments - ktoś zna? 18.04.09, 07:39
          Smierdzi to na odleglosc koledzy naganiacze
          • misty_zwany_krawcem Re: Delta Investments - ktoś zna? 18.04.09, 11:13
            naganianie poprzez oczernianie?
            bo chyba autor nie liczył że wzbudzi zainteresowanie firmą otaczając ją aurą tajemniczośći. Dla mnie wyszło to na aure niekompetentności i amatorstwa.
            Może jakaś próba dyskredytacji poprzez konkurencje?
            Może być to autentyczne, cholera wie. Wydaje mi się że musimy poczekać na odpowiedź autora, wtedy może popchnie to nasze śledztwo na jakieś nowe tory... :))
            • krasusek Re: Delta Investments - ktoś zna? 19.04.09, 20:30
              Ech, ech, aleście zakombinowali;) Robię raport z wynikami zapadniętych produktów
              strukturyzowanych i nie mogę dotrzeć do wyniku struktury wspomnianej w pierwszym
              poście, nie mogę dotrzeć to żadnej konkretnej informacji o tej strukturze. Żadne
              to naganianie, po prostu szukam informacji:)
              • structus Re: Delta Investments - ktoś zna? 19.04.09, 20:31
                Oj, z prywatnego konta poszło. No, ale w każdym razie to powyżej to ja -
                Structus.pl
                • misty_zwany_krawcem Re: Delta Investments - ktoś zna? 20.04.09, 15:28
                  no, brzmi wiarygodnie.
                  Ja jestem na tak. :)).
                  • structus Re: Delta Investments - ktoś zna? 20.04.09, 16:18
                    No dobra, ale do meritum;) Czy ktoś inwestował w tego ich Katamarana lub wie ile
                    dał zysku/jak działał? :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka