olesno_sl 27.07.04, 15:10 Jakie macie doświadczenia z tym deweloperem? Ktoś kupił u niego mieszkanie? Jak oni budują? Bardzo mi zależy na Waszej opinii. Ogólna oferta jest dla mnie atrakcyjna, ale nie chcę się sparzyć. k. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: el matador Re: J.W. Construction IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 22:15 solidny developer ale buduje najbrzydsze archtektonicznie koszmarki w Warszawie, mozesz spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: J.W. Construction IP: *.presscd.pl / 213.17.245.* 03.08.04, 19:26 Dokladnie :) Jezeli jestes tym z 95 proc. Polakow, ktorym nie przeszkadza brzydota, spokojnie kupuj. Tylko z ta solidnoscia to bylbym ostrozny, w budownictwie "cena nie czyni cudow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: J.W. Construction IP: 217.11.136.* 04.08.04, 15:29 Poza tym ze buduje brzydko to jeszcze ostatnio ma opoznienia w pracach budowlanych, tak jest np. w okolicy Dw. Poludniowego. Uwazaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: J.W. Construction IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 06.08.04, 11:50 Wg opinii biur posrednictwa nieruchomosci nie jest to solidny developer. Buduje byle jak a ponadto ma wiele spraw w sadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważaj Re: J.W. Construction IP: *.lobar.net 09.09.04, 19:31 też słyszałam niestety niepochlebne opinie. A to się coś z sufitu w nowym mieszkanku komus sypnęło na głowę, a to mieszkanko wyszło nie takie jak w planach... Poza tym czasem nie chcą wydawać dokumentów (np na potrzeby kredytu), a to jest świętym obowiązkiem każdego developera! Ktoś też już wspomniał, że mają pare spraw w sadach.. Być może z Twoim mieszkaniem będzie wszystko ok, czego Ci serdecznie zyczę:) ale uważaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaudi Re: J.W. Construction IP: *.chello.pl 09.09.04, 22:16 Za to wybudowali wieze mieszkalna, na Prostej, niedaleko , dosc dziwaczna, choc na pewno wielkomiejska. Ceny zawrotne, na samej gorze reklama W J CONSTRUCTION. Ktos tam moze sie szykuje zamieszkac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielany] Re: J.W. Construction IP: *.chello.pl 16.03.05, 16:05 mojemu znajomemu cały sufit spadł (tzn tynk), i nie tylko jemu w kolorowym budynku na Żeraniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: J.W. Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 00:04 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=106 Tam tyle już psów powieszono na JW, że kopiowac nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator72 Re: J.W. Construction IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 18:29 Obecnie mieszkam w JW (Tarchomin) - jest to nie tak zle jak w Zabkach (stamtad sa zwalajace sufity i fura spraw w sadach), ale bloki byly zbudowane dosc niestarannie. Obecnie mamy Wspolnote i uporzadkowalismy sobie pare spraw. Kupuje znow u nich na Bemowie - juz zbudowali i blok moze nie jest sliczny, ale calkiem ok w porownaniu z tym co budowali wczesniej i z niektorymi innymi osiedlami. Opoznienie w oddaniu na dzis - w umowie bylo ze do lutego 2005 z mozliwoscia opoznienia z powodu zimy etc. o 3 miesiace. Zimy do tej pory nie za bardzo bylo a na dzien dzisiejszy proponuja termin 31 lipca 2005. Tak wiec opoznienie pozaumowne o 2 miesiace. Jezeli tym sie skonczy, to wkurzajace, ale chyba w miare do przyjecia jak na takiego molocha "z przeszloscia". Plusem jest natomiast to, ze to duza (jak na Polske) firma i nie musisz sie bac co do ewentualnego bankructwa (tak sadze). Jak ja sie decydowalem to staralem sie unikac firm, ktore moga wziac kase i zbankrutowac. No to powodzenia Tobie i sobie tez... Pozdrawiam. Amator72 Odpowiedz Link Zgłoś
kszczot Re: J.W. Construction 09.03.05, 09:48 Uwazaj na nich.To prawda,że buduja sporo w całej Warszawie i ze dostali jakies tam nagrody. Ale mam kilku kumpli z 'branży' i twierdzą oni, że ranking JAKOŚCI jest taki, że na samym dnie jest JWC a potem to juz moze być tylko lepiej.Nie mówie tu o sprawach widocznych, jak drzwi, równe ściany działowe, ale o podstawowych, czyli materiałach konstrukcyjnych, technice budowy domu.Uważają oni, że budynki JWC po kilunastu ;latach bedą znacznie gorzej sie trzymały niz płytowce z lat 70-tych.Tak wiec odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczona Re: J.W. Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:13 a ja wiem ze bankrutuje traci płynność finansową zalega z rachunkami płatnościami itc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: J.W. Construction IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.05, 01:09 olesno_sl? Z olesna jest Multi-Hekk (deweloper który buduje pod Wawą). Czyżby jakiś pracownik? Odpowiedz Link Zgłoś
paakwezi Re: J.W. Construction 01.04.05, 22:50 JW Destruction - pamietajcie angielskie przyslowie: poor people cannot afford cheap suits w wolnym tlumaczeniu: niewielu stac na spadajacy sufit, gnijace stropy i wode z kontaktow. Odpowiedz Link Zgłoś