Dodaj do ulubionych

J.W. Construction

27.07.04, 15:10
Jakie macie doświadczenia z tym deweloperem? Ktoś kupił u niego mieszkanie?
Jak oni budują?
Bardzo mi zależy na Waszej opinii. Ogólna oferta jest dla mnie atrakcyjna,
ale nie chcę się sparzyć.
k.
Obserwuj wątek
    • Gość: el matador Re: J.W. Construction IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 22:15
      solidny developer ale buduje najbrzydsze archtektonicznie koszmarki w Warszawie,
      mozesz spać spokojnie.
      • Gość: ji Re: J.W. Construction IP: *.presscd.pl / 213.17.245.* 03.08.04, 19:26
        Dokladnie :) Jezeli jestes tym z 95 proc. Polakow, ktorym nie przeszkadza
        brzydota, spokojnie kupuj. Tylko z ta solidnoscia to bylbym ostrozny, w
        budownictwie "cena nie czyni cudow"
    • Gość: nn Re: J.W. Construction IP: 217.11.136.* 04.08.04, 15:29
      Poza tym ze buduje brzydko to jeszcze ostatnio ma opoznienia w pracach
      budowlanych, tak jest np. w okolicy Dw. Poludniowego. Uwazaj!!
    • Gość: joj Re: J.W. Construction IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 06.08.04, 11:50
      Wg opinii biur posrednictwa nieruchomosci nie jest to solidny developer. Buduje
      byle jak a ponadto ma wiele spraw w sadzie.
      • Gość: uważaj Re: J.W. Construction IP: *.lobar.net 09.09.04, 19:31
        też słyszałam niestety niepochlebne opinie. A to się coś z sufitu w nowym
        mieszkanku komus sypnęło na głowę, a to mieszkanko wyszło nie takie jak w
        planach... Poza tym czasem nie chcą wydawać dokumentów (np na potrzeby kredytu),
        a to jest świętym obowiązkiem każdego developera! Ktoś też już wspomniał, że
        mają pare spraw w sadach..
        Być może z Twoim mieszkaniem będzie wszystko ok, czego Ci serdecznie zyczę:) ale
        uważaj!
        • Gość: Gaudi Re: J.W. Construction IP: *.chello.pl 09.09.04, 22:16
          Za to wybudowali wieze mieszkalna, na Prostej, niedaleko , dosc dziwaczna, choc
          na pewno wielkomiejska. Ceny zawrotne, na samej gorze reklama W J
          CONSTRUCTION. Ktos tam moze sie szykuje zamieszkac?
        • Gość: bielany] Re: J.W. Construction IP: *.chello.pl 16.03.05, 16:05
          mojemu znajomemu cały sufit spadł (tzn tynk), i nie tylko jemu w kolorowym
          budynku na Żeraniu
    • Gość: Maciek Re: J.W. Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 00:04
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=106
      Tam tyle już psów powieszono na JW, że kopiowac nie ma sensu
      • Gość: Amator72 Re: J.W. Construction IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 18:29
        Obecnie mieszkam w JW (Tarchomin) - jest to nie tak zle jak w Zabkach (stamtad
        sa zwalajace sufity i fura spraw w sadach), ale bloki byly zbudowane dosc
        niestarannie. Obecnie mamy Wspolnote i uporzadkowalismy sobie pare spraw. Kupuje
        znow u nich na Bemowie - juz zbudowali i blok moze nie jest sliczny, ale calkiem
        ok w porownaniu z tym co budowali wczesniej i z niektorymi innymi osiedlami.
        Opoznienie w oddaniu na dzis - w umowie bylo ze do lutego 2005 z mozliwoscia
        opoznienia z powodu zimy etc. o 3 miesiace. Zimy do tej pory nie za bardzo bylo
        a na dzien dzisiejszy proponuja termin 31 lipca 2005. Tak wiec opoznienie
        pozaumowne o 2 miesiace. Jezeli tym sie skonczy, to wkurzajace, ale chyba w
        miare do przyjecia jak na takiego molocha "z przeszloscia". Plusem jest
        natomiast to, ze to duza (jak na Polske) firma i nie musisz sie bac co do
        ewentualnego bankructwa (tak sadze). Jak ja sie decydowalem to staralem sie
        unikac firm, ktore moga wziac kase i zbankrutowac.
        No to powodzenia Tobie i sobie tez...
        Pozdrawiam.
        Amator72
    • kszczot Re: J.W. Construction 09.03.05, 09:48
      Uwazaj na nich.To prawda,że buduja sporo w całej Warszawie i ze dostali jakies
      tam nagrody. Ale mam kilku kumpli z 'branży' i twierdzą oni, że ranking JAKOŚCI
      jest taki, że na samym dnie jest JWC a potem to juz moze być tylko lepiej.Nie
      mówie tu o sprawach widocznych, jak drzwi, równe ściany działowe, ale o
      podstawowych, czyli materiałach konstrukcyjnych, technice budowy domu.Uważają
      oni, że budynki JWC po kilunastu ;latach bedą znacznie gorzej sie trzymały niz
      płytowce z lat 70-tych.Tak wiec odradzam.
    • Gość: wtajemniczona Re: J.W. Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:13
      a ja wiem ze bankrutuje traci płynność finansową zalega z rachunkami
      płatnościami itc
    • Gość: lolo Re: J.W. Construction IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.05, 01:09
      olesno_sl? Z olesna jest Multi-Hekk (deweloper który buduje pod Wawą). Czyżby
      jakiś pracownik?
    • paakwezi Re: J.W. Construction 01.04.05, 22:50
      JW Destruction - pamietajcie angielskie przyslowie: poor people cannot afford
      cheap suits w wolnym tlumaczeniu: niewielu stac na spadajacy sufit, gnijace
      stropy i wode z kontaktow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka