Dodaj do ulubionych

Zaczyna się remont hotelu Victoria. Luksusy za ...

12.06.13, 08:14
OBUŻENI przyjdą i rozwalą te luksusy.
Obserwuj wątek
    • ignatz Zaczyna się remont hotelu Victoria. Luksusy za ... 12.06.13, 08:22
      Mogliby odbudować (przesunięty) pałac Kronenberga...
      • Gość: pm Re: Zaczyna się remont hotelu Victoria. Luksusy z IP: *.rtr.net.icm.edu.pl 12.06.13, 14:25
        hm... ale on stał tam, gdzie hotel victoria...
        • ignatz Re: Zaczyna się remont hotelu Victoria. Luksusy z 12.06.13, 19:12
          Nie do końca.
          www.cotubylo.pl/2012/10/08/hotel-victoria-dawniej-palac-kronenberga/
    • Gość: gość Zaczyna się remont hotelu Victoria. Luksusy za ... IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 09:39
      Scena z tygrysem w amerykańskiej kawiarni w "Kochaj albo rzuć" - też była kręcona w Victorii.
      • Gość: orient Re: Zaczyna się remont hotelu Victoria. Luksusy z IP: *.ichf.edu.pl 12.06.13, 10:44
        Prawie w Victorii zjadł objadł goniec w " Misiu". Ale chamstwo się nazłaziło a kasza była niedogotowana ;-)
      • Gość: gostek Re: Zaczyna się remont hotelu Victoria. Luksusy z IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 10:53
        Victoria "grała" jeszcze w Wielkiej Majówce, Wielkim Szu, 07 zgłoś się... Pewnie o czymś jeszcze zapomniałem.
        • Gość: 26 Re: Zaczyna się remont hotelu Victoria. Luksusy z IP: 78.133.192.* 12.06.13, 13:13
          Dodam jeszcze Zmienników
      • pajupaju Re: Zaczyna się remont hotelu Victoria. Luksusy z 12.06.13, 12:31
        W Victorii został też zainstalowany przez Krzakoskiego fotograf Ferde („Co mi zrobisz jak mnie złapiesz”). Grał telewizor i było słychać: „W warunkach rzeczywistości przedwrześniowej, na tle ogólnego regresu tak ekonomicznego, jak i społeczno-politycznego, i to zarówno w warstwie pryncypiów merytorycznych, jak i głęboko zacofanej warstwie sanacyjnej infrastruktury, szczególną nieudolnością i brakiem koncepcji rysował się ogólny bilans białka, który to bilans jak powszechnie wiadomo wyznacza tak kompetentność czynników odpowiadających za ekonomikę w każdym społeczeństwie, jak i świadczy w sposób najbardziej widoczny, jak sprawy te są zabezpieczone...”.
    • Gość: kirr Zaczyna się remont hotelu Victoria. Luksusy za ... IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 09:58
      Po co pudrować tego trupa, jak mogliby odbudować przepiękny pałac Kronenberga, który stał w tym miejscu twarzą do Zachęty, a od strony placu zrobić nowoczesne skrzydło. Ech, kolejna zmarnowana szansa...
      • Gość: mkhr Re: Zaczyna się remont hotelu Victoria. Luksusy z IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.06.13, 12:46
        podpisuję sie po tą opinią
    • Gość: Pręgu "Straszne chamstwo się tu zjeżdża z całego świata IP: *.szczecin.mm.pl 12.06.13, 10:01
      Kasza niedogotowana"
      • Gość: orient Re: "Straszne chamstwo się tu zjeżdża z całego św IP: *.ichf.edu.pl 12.06.13, 10:53
        Mam nadzieję, że po remoncie łańcuchy będą dłuższe a miski będą przykręcane dwoma śrubami aby personel nie musiał ich ciągle dokręcać. ;-)
        • Gość: pm Re: "Straszne chamstwo się tu zjeżdża z całego św IP: *.rtr.net.icm.edu.pl 12.06.13, 14:27
          ale to mnie ta knajpa.... ten facet wszedł do victorii, wyszedł i pobiegł do mlecznego. chciał zrobić na kimś dobre wrażenie?
          • Gość: orient Re: "Straszne chamstwo się tu zjeżdża z całego św IP: *.ichf.edu.pl 12.06.13, 16:13
            Ja wiem, że chciałeś zabłysnąć, ale ci się to średnio udało. Próbuj dalej. A, i nie startuj w kategorii humor.
    • Gość: mkhr Kultowy hotel do remontu. Będzie superluksusowy... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.06.13, 12:45
      Oczywiście dołączam się do zwolenników odbudowy Pałacu Kronenberga (www.warszawa1939.pl/index_arch_main.php?r1=malachowskiego_4&r3=0); Victoria ma swoją historię ale i tak to "grzmot" na pl/ Piłsudskiego i tutaj nie pasuje.
      Szkoda że ją remontują zamiast rozebrać (najpierw moglibyśmy się doczekać remontu Hotelu Europejskiego, Warszawa (Prudential)...)
      • Gość: m Re: Kultowy hotel do remontu. Będzie superluksuso IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 14:21
        Link nie działa:(
    • Gość: kasia Kultowy hotel do remontu. Będzie superluksusowy... IP: 212.180.211.* 12.06.13, 13:47
      Super że pokoje będą utrzymane w stylu lat 70!
      A jeszcze fajniej by było gdyby Sofitel przywrócił neon hotelu. To przecież część naszej historii.
    • Gość: m Re: Kultowy hotel do remontu. Będzie superluksuso IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 14:19
      No właśnie - nie napiszę żydowski pismak, bo to już chyba antysemityzm. Ale proszę redaktorzyno - nie używaj słowa KULTOWY. Nie chadzałem do Victorii modlić się.
    • leo.17 Kultowy hotel do remontu. Będzie superluksusowy... 12.06.13, 15:10
      Na pewno hotelowi Victoria przyda się odświeżenie, chociaż wg mnie już nigdy nie będzie się kojarzył z luksusem tak jak kiedyś
    • Gość: czytacz Odbudowac Palac Kronenberga.. IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 20:27
      ..(przesunac) i tam zrobic Hotel Kronenberg Palace Victoria. To byla by naprawde Victoria, bo ten teraz to komuchami, dziwkami i wodka cuchnie...
    • Gość: klm Kultowy hotel do remontu. Będzie superluksusowy... IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 13:58
      czy jest coś jeszcze niekultowego w Warszawie według żydowskich pismaków z gejzeta.pl?
    • Gość: gośćportalu A kiedy Pałac Kronenberga? IP: *.adsl.alicedsl.de 18.06.13, 21:57
      A kiedy Pałac Kronenberga?
    • Gość: misio garaż IP: *.31.2.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.13, 23:32
      ostatnio remontowali garaż, woda przestała przeciekać przez sufit, bo brud wszedł w szczeliny i uszczelnił sufit, ale za to pojawiło się źródełko na środku podjazdu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka