ivaho 19.08.05, 10:40 Zapraszam na nowe forum o inwestycjach, ktore jest czescia miedzynarodowej platformy dyskusyjnej. www.money-monitor.com/forum/index.php/board,12.0.html Zadaj pytanie doswiadczonym inwestorom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: super Re: NOWE FORUM O INWESTYCJACH! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:56 Fajne forum, podoba mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaho Re: NOWE FORUM O INWESTYCJACH! 10.01.06, 10:02 Gość portalu: super napisał(a): > Fajne forum, podoba mi sie. Dziekujemy za opinie i zapraszamy do merytorycznej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivaho Re: NOWE FORUM O INWESTYCJACH! IP: *.orange.pl 20.02.06, 16:23 Na potrzeby naszego monitora zostal zainstalowany specjalny skrypt, ktory wprowadza wiele udogodnien i nowych statystyk. Zapraszamy do testow. Admin www.money-monitor.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivaho Re: Nowe forum o inwestycjach IP: *.chello.pl 11.04.06, 21:56 Dzisiaj zainstalowalem i ostatecznie zmodyfikowalem nowy styl dla forum, czekam na wasze opinie na temat nowego wygladu Niestety, nowy styl nie jest przystosowany do polskiego jezyka, i nie pokazuje buttonow, postaram sie porozmawiac z tworca tego stylu i samemu stworzyc polska wersje na potrzeby forum. Aby zmienic jezyk na angielski wejdzcie na: profil-> Ustawienia dotycz±ce konta -> Preferowany jêzyk: Aby powrocic do starego stylu, profil-> Opcje wygl±du -> Obecny styl: Domy¶lny dla forum lub dzia³u (zmieñ) -> Classic YaBB SE Theme -> uzyj tego stylu Jezeli beda wystepowac jakies problemy w zwiazku z nowym stylem prosze mnie poinformowac. Pozdrawiam Admin forum Money-monitor.com www.money-monitor.com/forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivaho Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 23:41 "Nie mam czasu na odwiedzanie 50 forów." Mysle ze nie znajdziesz w Polsce 50 for o tematyce ktora rozpatrujemy, moze kilka. Odpowiedz Link Zgłoś