Gość: ytst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 23:25 tiaaa. na Mokotowie ziemia za 370 tys. złotych. 370 milionów dziennikarzyny głodne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sim Sielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 09:06 Wszystkim zainteresowanych okolicami zajezdni polecam przeglądnięcie informacji o obszarze Sielce. Można tu znaleźć interesujące informacje zbierane przez mieszkańców np. dotyczące historii. ------------ Warszawa Grzesiuka - Zielone Sielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubicz Już po komisariacie z "Misia" IP: *.centertel.pl 13.12.07, 18:40 Budynek był szkaradny, ale to w nim poznałem moją przyszłą żonę - UW wynajmował salę na piętrze na zajęcia z Wychowania Fizycznego. Odbywały się tan kursy tańca towarzyskiego w ramach WF dla studentów. Dlatego trochę mu go szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AybeSea Re: Już po komisariacie z "Misia" IP: *.polkomtel.com.pl 31.01.08, 15:21 Racja.. a ja kupiłem w tym budynku mój pierwszy komputer! Mieściła sie tam firma która robiła składaki u progu kapitalizmu w Polsce ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś