Dodaj do ulubionych

"Kopernik" odkopał tunel nad Wisłą

IP: *.gprs.plus.pl 29.12.08, 23:56
Ciąć i czekać kto się odezwie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kati W. A metro na Targówek to gdzie? IP: *.chello.pl 30.12.08, 00:29
      Skreśliliście z planu inwestycyjnego, żeby takie potworki stawiać? Warszawiacy
      wam za to podziękują przy następnych wyborach!
      • Gość: doji dioty Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.acn.waw.pl 30.12.08, 00:56
        a co ma piernik do wiatraka pisowy lizusie
        stań przed swojim syfnym lustrem i powiedz do siebie co kaczy zrobił
        dla Warszawy
        • Gość: Kati W. Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.chello.pl 30.12.08, 01:02
          Głosowałam na lewicę tłumoku, nie mam nic z PiSem wspólnego.
          Co ma piernik do wiatraka? A ma. Pieniądze zamiast na metro idą na taki chłam.
          W takim tempie to nie dożyję metra w mojej dzielnicy.
          • Gość: gość portalu Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 01:15
            Gość portalu: Kati W. napisał(a):

> Głosowałam na lewicę tłumoku,

I kto tu jest tłumok? Przeszło sześćdziesiąt lat komuny, a ta chwali się że głosowała na "lewicę".

hahaha
            • Gość: ggggg Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 07:10
              hehe masz racje :) kolega wpadl z pod deszczu pod rynne, jak nie pis to lewica,
              niepozazdroscic,
              jasne tez bym chcial miec metro, i obwodnice, ale po pierwsze sa to zupelnie
              inne supy mieniedzy biorac pod uwage budowe metra i tego budynku,m po drugie
              nalezy chwalic takie budowle a nie tylko markety i biurowce, Warszawie bardzo
              brakuje tego typu przestrzeni
              • Gość: ggggg Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 07:12
                mialo byc "sumy pieniedzy", przepraszam
              • Gość: Kati W. Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.chello.pl 30.12.08, 10:05
                Nie chwalę ani marketów ani biurowców, nic mnie to nie obchodzi podobnie jak
                kolejne muzeum, czy taka bezsensowna budowla. Ważne jest metro, obwodnice i inne
                udogodnienia komunikacyjne, a nasze władze wszystko wykreślają z planów w celu
                stawiania takich koszmarków. Czy po postawieniu kolejnej niepotrzebnej budowli
                dojedziesz szybciej do pracy i nie będziesz stać w korku? Pomyślcie jeden z
                drugim co jest dla mieszkańców najważniejsze. Chyba że mieszkacie w Pcimiu
                Dolnym czy innym Wąchocku, a na forum piszecie ze zwykłej zazdrości do Warszawiaków.
                • vtec_z Re: A metro na Targówek to gdzie? 30.12.08, 10:22
                  Markety Cię nie obchodzą.
                  Biurowce Cię nie obchodzą.
                  Jesteś przeciw muzeom i "takim koszmarkom".

To co robisz w wolnym czasie? Tkwisz w korkach pomstując na niedorozwój
                  warszawskiej infrastruktury transportowej?
                  • Gość: Kati W. Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.chello.pl 30.12.08, 10:28
                    Żebyś wiedział że tkwię w korkach, a ty pewnie prywatnym helikopterem latasz, że
                    cię drogi i komunikacja nic nie obchodzą?
                • Gość: ggggg Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 12:49
                  a czy przez Twoja małą główkę betonową przejdzie taka myśl że w Warszawie
                  mieszka dużo młodych ludzi lub dzieci i takie miejsca są dla nich bardzo
                  potrzebne żeby mogły zasięgnąć pewnej wiedzy na temat techniki lub historii,
                  chyba że wolisz żeć Warszawskie społeczeństwo było betonowym gniotem. Oczywiście
                  jestem za infrastrukturą bo codziennie tracę 1,5 w korku ale na Boga miej trochę
                  oleju w głowie
          • Gość: michał Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 12:51
            Samolub z Ciebie. Metro na Targówek potrzebne, ale Centrum Nauki
            Kopernik przyda się wszytkim Warszawiakom, a nie tylko ludziom z
            Targówka. Zrozum to i nie planuj żadnej zemsty. Ja też głosowałem na
            Lewice
      • Gość: gość Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.2a.pl 03.01.09, 22:14
        Przed krytyką proponuję zapoznać się z informacjami czym jest Centrum Nauki Kopernik i jaka jest jego misja. Można to zrobić na stronie www.kopernik.org.pl
    • piotrm74 "Kopernik" odkopał tunel nad Wisłą 30.12.08, 08:20
      Bardzo śmieszne.
      Na etapie przetargu zadałem pytanie do Zamawiającego iż po dokonaniu
      wizji lokalnej odkryto tajemne światłowody. Zamawiający odpowiedział
      iż należy wycenić przekładki, a teraz Warbud robi wielkie halo że są
      jakieś tajemne kable i grozi opóźnieniami i oczywiście wyciąga łapę
      po kase...
      Nieźle.
      • Gość: stutecki Re: "Kopernik" odkopał tunel nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 09:22
        Toćto zostawta Kopernika tam gdzie się urodził .
        Czy pytaliśta moherowo o zgodę na utworzenie centrum ???
        Wszystkie centra naukowe ,a tym bardziej im. Kopernika czy nie
        powinny być w potędze wszechpotęg Toruniu????
    • Gość: ffi Re: "Kopernik" odkopał tunel nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 21:49
      Gość portalu: kjd napisał(a):

> Ciąć i czekać kto się odezwie!
      A o co chodzi???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka