Gość: kjd IP: *.gprs.plus.pl 29.12.08, 23:56 Ciąć i czekać kto się odezwie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kati W. A metro na Targówek to gdzie? IP: *.chello.pl 30.12.08, 00:29 Skreśliliście z planu inwestycyjnego, żeby takie potworki stawiać? Warszawiacy wam za to podziękują przy następnych wyborach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doji dioty Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.acn.waw.pl 30.12.08, 00:56 a co ma piernik do wiatraka pisowy lizusie stań przed swojim syfnym lustrem i powiedz do siebie co kaczy zrobił dla Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati W. Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.chello.pl 30.12.08, 01:02 Głosowałam na lewicę tłumoku, nie mam nic z PiSem wspólnego. Co ma piernik do wiatraka? A ma. Pieniądze zamiast na metro idą na taki chłam. W takim tempie to nie dożyję metra w mojej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 01:15 Gość portalu: Kati W. napisał(a): > Głosowałam na lewicę tłumoku, I kto tu jest tłumok? Przeszło sześćdziesiąt lat komuny, a ta chwali się że głosowała na "lewicę". hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggg Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 07:10 hehe masz racje :) kolega wpadl z pod deszczu pod rynne, jak nie pis to lewica, niepozazdroscic, jasne tez bym chcial miec metro, i obwodnice, ale po pierwsze sa to zupelnie inne supy mieniedzy biorac pod uwage budowe metra i tego budynku,m po drugie nalezy chwalic takie budowle a nie tylko markety i biurowce, Warszawie bardzo brakuje tego typu przestrzeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggg Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 07:12 mialo byc "sumy pieniedzy", przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati W. Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.chello.pl 30.12.08, 10:05 Nie chwalę ani marketów ani biurowców, nic mnie to nie obchodzi podobnie jak kolejne muzeum, czy taka bezsensowna budowla. Ważne jest metro, obwodnice i inne udogodnienia komunikacyjne, a nasze władze wszystko wykreślają z planów w celu stawiania takich koszmarków. Czy po postawieniu kolejnej niepotrzebnej budowli dojedziesz szybciej do pracy i nie będziesz stać w korku? Pomyślcie jeden z drugim co jest dla mieszkańców najważniejsze. Chyba że mieszkacie w Pcimiu Dolnym czy innym Wąchocku, a na forum piszecie ze zwykłej zazdrości do Warszawiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: A metro na Targówek to gdzie? 30.12.08, 10:22 Markety Cię nie obchodzą. Biurowce Cię nie obchodzą. Jesteś przeciw muzeom i "takim koszmarkom". To co robisz w wolnym czasie? Tkwisz w korkach pomstując na niedorozwój warszawskiej infrastruktury transportowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati W. Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.chello.pl 30.12.08, 10:28 Żebyś wiedział że tkwię w korkach, a ty pewnie prywatnym helikopterem latasz, że cię drogi i komunikacja nic nie obchodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggg Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 12:49 a czy przez Twoja małą główkę betonową przejdzie taka myśl że w Warszawie mieszka dużo młodych ludzi lub dzieci i takie miejsca są dla nich bardzo potrzebne żeby mogły zasięgnąć pewnej wiedzy na temat techniki lub historii, chyba że wolisz żeć Warszawskie społeczeństwo było betonowym gniotem. Oczywiście jestem za infrastrukturą bo codziennie tracę 1,5 w korku ale na Boga miej trochę oleju w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 12:51 Samolub z Ciebie. Metro na Targówek potrzebne, ale Centrum Nauki Kopernik przyda się wszytkim Warszawiakom, a nie tylko ludziom z Targówka. Zrozum to i nie planuj żadnej zemsty. Ja też głosowałem na Lewice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A metro na Targówek to gdzie? IP: *.2a.pl 03.01.09, 22:14 Przed krytyką proponuję zapoznać się z informacjami czym jest Centrum Nauki Kopernik i jaka jest jego misja. Można to zrobić na stronie www.kopernik.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piotrm74 "Kopernik" odkopał tunel nad Wisłą 30.12.08, 08:20 Bardzo śmieszne. Na etapie przetargu zadałem pytanie do Zamawiającego iż po dokonaniu wizji lokalnej odkryto tajemne światłowody. Zamawiający odpowiedział iż należy wycenić przekładki, a teraz Warbud robi wielkie halo że są jakieś tajemne kable i grozi opóźnieniami i oczywiście wyciąga łapę po kase... Nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stutecki Re: "Kopernik" odkopał tunel nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 09:22 Toćto zostawta Kopernika tam gdzie się urodził . Czy pytaliśta moherowo o zgodę na utworzenie centrum ??? Wszystkie centra naukowe ,a tym bardziej im. Kopernika czy nie powinny być w potędze wszechpotęg Toruniu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffi Re: "Kopernik" odkopał tunel nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 21:49 Gość portalu: kjd napisał(a): > Ciąć i czekać kto się odezwie! A o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś