Gość: ŻO(L)IBORZ IP: *.chello.pl 03.11.09, 09:19 a kiedy iti zakończy okupację Legii??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty legia Re: Legia wyda miliony na transfery, ale jest war IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 09:25 Wtedy jak bandziory znikną z stadionów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze kibic Re: Legia wyda miliony na transfery, ale jest war IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 17:54 wydadzą 4 myljony pesos włoskich, albo jenów szwajcarskich, jak odrobią lekcje i posprzątają po sobie w szatniach ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsens hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 09:51 świetny tekst, zupełnie nic z niego nie wynika. tak jakby napisać, że Orzeł Piaski Wielkie interesuje się Ronaldinho. Odpowiedz Link Zgłoś
mart5000 Legła Wa wa 03.11.09, 20:03 Legła- najbardziej znienawidzony klub w Polsce. Współczuje ITI za wspieranie tego chłamu z prostackimi kibicami proletariackiej Warszawki Zwsze i wszędzie Legła ....................będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Legia wyda miliony na transfery, ale jest warunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 10:39 słyszałem juz tyle obietnic ze wpuszczam jednym wypuszczam drugim.. dopóki nie bedzie stadionu nie mamy na co liczyc... to mówiły władze klubu! ciekaw jestem skąd pan redaktor dostał takie info?... czemu sie nie powola na jakies zrudło...???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorniczy Re: Legia wyda miliony na transfery, ale jest war IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 18:04 Źródłem jest brudny palec redaktorzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Brudny pijarowski palec redaktorzyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 18:42 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sphx Legia wyda miliony na transfery, ale jest warunek IP: 83.230.18.* 03.11.09, 10:46 - chłopaki jest sprawa, jak wygracie następne mecze, to my dostaniemy pieniądze by was wylać i kupić lepszych.To jak pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Doktor "katastrofa" Machowski IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.09, 17:44 Jarzebowski wiecznie kontuzjowany w Legii trafia do Belchatowa i cudownie zdrowieje. Po czym ponowsnie przechodzi do Legii i co za niespodzianka, natychmiast powracaja stare problemy. Do innych sukcesow zawodowych pana bylego lekarza reprezentacji nalezaloby dodac m.in. nie wykrycie cukrzycy u Rafala Siadaczki. Wykryto ja dopiero jak chlop prawie zemdlal na treningu i odwieziono go do jakiegos kompetentnego lekarza. Fantastyczna opieke nad Tomaszem lapinskim i jego zerwanymi sciegnami. W wyniku tej opieki i zupelnie niezauwazonej infekcji jeden z dwoch najlepszych polskich obroncow ostatnich 20 lat praktycznie w ogole stracil sciegna. Ilu ich tam jeszcze bylo , panie doktorze? Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Legia wyda miliony na transfery, ale jest war 03.11.09, 18:02 Pelne wsparcie dla ITI. Legia ma szanse byc wielkim klubem z normalnym stadionem i normalnymi kibicami. Powoli nadchodzi czas budowac druzyne na Europe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Tak tak poczytaj mi Mamo, poczytaj mi Tato IP: *.spray.net.pl 03.11.09, 18:36 Pełne poparcie ? Czy mam Tobie wielbicielu KP ITI Warszawa przypomnieć co Twoi mocodawcy zapowiadali kiedy weszli jako sponsor do Legii Warszawa ? Nie będę Tobie przypominał bo za darmo to możesz wypisywać takie bzdury jakie wypisujesz. I coś jeszcze. Specjalnie użyłem słowa "sponsor" sprawdź sobie w słowniku co ten wyraz oznacza a potem porównaj do tego co robi ITI w stosunku do klubu z ulicy Ł3 w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
babik Re: Tak tak poczytaj mi Mamo, poczytaj mi Tato 03.11.09, 18:43 Przypomnij. Bo z tego co ja pamiętam, przed wejściem ITI Legia była bankrutem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo Re: Tak tak poczytaj mi Mamo, poczytaj mi Tato IP: *.chello.pl 03.11.09, 20:17 heheh dobre. O dziwo ja też tak pamiętam. A teraz wywalenie chamstwa z trybun, nowy z prawdziwego zdarzenia stadion, przemyślane zarządzanie marką, mi się podoba i też jestem za ITI całym sercem. Tępy łysol jednak zaraz zakrzyknie, że ma dawać kasę i się niewpierd.... a my wszystko tu rozp.... a działacze rozkradną. Nie te czasy wypad pod budkę z piwem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Tak tak poczytaj mi Mamo, poczytaj mi Tato IP: *.chello.pl 04.11.09, 08:37 spod budki wypad Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Re: Tak tak poczytaj mi Mamo, poczytaj mi Tato 03.11.09, 20:14 ITI nie jest sponsorem, tylko właścicielem KPLW zdaje się. A może o to Ci chodziło? Gość portalu: :D napisał(a): > Pełne poparcie ? Czy mam Tobie wielbicielu KP ITI Warszawa > przypomnieć co Twoi mocodawcy zapowiadali kiedy weszli jako sponsor > do Legii Warszawa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty ITI Re: Tak tak poczytaj mi Mamo, poczytaj mi Tato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 20:36 niewazne kim jest iti dla Legii. Te ich zapowiedzi to zwykly spam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hh Szkoda kasy.Legia i tak będzie vice. IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.09, 08:56 Taka już uroda Legi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forest Legia wyda miliony na transfery, ale jest warunek IP: *.connecta.pl 03.11.09, 18:14 nie znam się aż tak na piłce, ale wygląda mi to na motywację w stylu: "jak dobrze zagracie, to znajdziemy kogoś na Wasze miejsce" :). już widzę jak gracze wypluwają płuca przy takim podejściu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszan spoko forest oni też się nie znają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 22:59 Oni też się nie znają na piłce i dlatego piłkarska pozycja Legii w Polsce wygląda tak jak wygląda. Nie znają się nie tylko na piłce, ale na niczym innym co jest wazne w ich biznesie(zarządzanie klubem, marketing, współpraca z kibicami czy motywacją graczy - patrz zmiana systemu premii), a to co teraz mówią, jeśli rzeczywiście tak mówią (GW jest dla mnie mało wiarygodna) to kolejny samobój. Przykro tylko na to wszystko patrzeć jak ma sie eLkę w sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
cynio65 Legia wyda miliony na transfery, ale jest warunek 03.11.09, 18:14 Trzymam kciuki za ITI, niech kupują. Ale najpierw niech może wyjebią to bydło ze stadionu. Jako stary kibic ( nie kibol) Legii, chciałbym żeby to był klub Warszawy a nie " pruszków, otwock,falenica to jest legii....... Baranów z ostatniego meczu wyjebałbym w kosmos!!! na Legii nikt, poza wami debile, nikt was nie chce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cynio65 Re: Legia wyda miliony na transfery, ale jest war 03.11.09, 18:19 wtedy , kiedy zmądrzejesz baranie!!! bez ITI legia była by w III lidze. i to jest jedyna różnica bo ty byłbyś takim samym kretynem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Natychmiast wyrzuć to co wąchasz IP: *.spray.net.pl 03.11.09, 18:37 i przestań się onanizować....To moze zmądrzejesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bia(L)Y Re: Legia wyda miliony na transfery, ale jest war IP: *.chello.pl 03.11.09, 20:17 i wolalbym zeby byla w III lidze ale bez tego calego ITI i bylby normalny doping i atmosfera jaka byla zawsze na Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Legia wyda miliony na transfery, ale jest warunek IP: *.trzebinia.mm.pl 03.11.09, 18:36 No to teraz strata na koniec rundy wyniesie 12 pkt. Który z piłkarzy będzie się męczył żeby na wiosnę nie mieć miejsca w jedenastce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Legia wyda miliony na transfery, ale jest warunek IP: *.tktelekom.pl 03.11.09, 18:41 No to na pewno nie nadrobią ani punktu,po prostu nie opłaca się to piłkarzom bo jak nadrobią to wylecą ze składu przez te transfery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny jest ten św Dopóki będzie tam ITI moja noga tam nie postanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 18:48 Obiecywali ośrodek treningowy... wybudowali boisko obok nowego stadionu za nasze... z badziewnymi sterczącymi jupiterami...a miały zniknąć. Syf zrobili z ruchem kibicowskim. Zniszczyli wszystko. Mam nadzieją że będzie tam chodziło po 10 tysiecy osób nie więcej... I będzie kompromitacja Gronkiewicz Waltz i ITI które ją wspiera... Ja tam napewno nie pójdę. No i jeszcze sprawa mistrzostwa polski z Wdowczykiem... ciekawe czemu prokurator się nie zainteresował? Słynne wygrane po jeden zero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róch kibicowski Re: Dopóki będzie tam ITI moja noga tam nie posta IP: *.acn.waw.pl 03.11.09, 18:57 A komu ten ruch kibicowski jest potrzebny? "Ruch kibicowski" to bydło, ustawki, promocje (czyli kradzieże w sklepach podczas wyjazdów) i bandyckie bójki band dresiarzy. Nikt normalny po ruchu kibicowskim nie będzie płakał, wręcz przeciwnie - większość ludzi z ulgą i radością powita rozpędzenie kibolskiej hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny jest ten Re: Dopóki będzie tam ITI moja noga tam nie posta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 19:57 Ja nie mówię o tych palantach którzy krzyczeli "jeszcze jeden". Jest wielu innych normalnych którym nie podoba się postawa władz klubu, permanentne wojenki, prowokacje, policyjny zamordyzm na trybunach, atmosfera podszczuwania. Dziwną symbiozę miedzy ITI a jedną partią polityczną. Promowanie HGW w tvn Warszawa. Próbują robić klub dla wychowanków tvn w atmosferze wyszydzania wszystkich innych. Żenada. Teraz na stadion abonament dostaną młodzi demokraci i synowie PZPERowców et tutti quanti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Dopóki będzie tam ITI moja noga tam nie posta IP: *.aster.pl 03.11.09, 19:01 im mniej takich palantów na stadionie tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Szkoda, że w Warszawie Twoja noga postanie... 03.11.09, 20:29 Ruch kibicowski Legii to widziałem kiedyś przy dworcu wschodnim w autobusie 602. Banda debili najpierw od centrum do Pragi robiła syf w autobusie, a potem, jak z niego wyszli, to zaczeli rzucać kamieniami w szyby autobusu. Jeden kamień z kawałkami szkła spadł na dziecko w wózku. Na szczęście nic się nie stało, ale przerażonych oczu matki nie zapomnę. Od tego czasu jak widzę kolesia w szaliku Legii mam niemalże fizjologiczną ochotę wyjąć nóż i poobcinać co najmniej parę palców (wybaczcie, ale właśnie to czuję, wiele osób tak czuje, wyłącznie z waszej winy). Taki macie ten ruch kibicowski. I nie gadać mi, że to odosobnione przypadki, bo to po pierwsze nie odosobnione przypadki, a po drugie, Ci, którzy sami się tak nie zachowują, tworzą atmosferę agresji swoimi nawołaniami, gadkami w autobusie, śpiewami "j---ć kierowcę", itp., co prowadzi do takich właśnie sytuacji. Jesteście kolektywnie winni temu wszystkiemu i kolektywnie za to wszystko powinniście odpowiadać. Bardzo żałuję, że ITI przejęło Legię, może klub by upadł i by się skończyło to buractwo, bo na to zasłużyli jego "kibice", i to pomimo dziesiątek lat chlubnej tradycji. To samo się tyczy zresztą jakichś tam Wiseł i innych badziewi. Kluby piłkarskie... śmiechu warte. Polański też ma dziesiątki lat chlubnych zasług, co nie zmienia faktu, że jest pedofilem. Gość portalu: Dziwny jest ten św napisał(a): > Obiecywali ośrodek treningowy... wybudowali boisko obok nowego > stadionu za nasze... z badziewnymi sterczącymi jupiterami...a miały > zniknąć. Syf zrobili z ruchem kibicowskim. Zniszczyli wszystko. Mam > nadzieją że będzie tam chodziło po 10 tysiecy osób nie więcej... I > będzie kompromitacja Gronkiewicz Waltz i ITI które ją wspiera... Ja > tam napewno nie pójdę. No i jeszcze sprawa mistrzostwa polski z > Wdowczykiem... ciekawe czemu prokurator się nie zainteresował? > Słynne wygrane po jeden zero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Legia Re: Szkoda, że w Warszawie Twoja noga postanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 20:55 sam te bajke wymysliles? czy pomagal ci moze jakis redaktorek pajacu! laleczko na sznurku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Szkoda, że w Warszawie Twoja noga postanie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.11.09, 21:31 Napisał prawdę w tyle w temacie. Ma nadzieję że ITI pójdzie po rozum do głowy zostawi to bydło i wszyscy będą szczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) sprzed lat Re: Szkoda, że w Warszawie Twoja noga postanie... IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.11.09, 21:34 jaką bajkę? To nie bajka tylko rzeczywistość. Wszyscy średnio zorientowani wiedzą jaka była rzeczywistośc na łazienkowskiej przed ITI. I skąd cała ta wojenka. Bo skończył się pół-hurt zielonym, białym i znaczkami pod przykrywką handlu pamiętkami i gadżetami, który uskuteczniali Bosman i spółka. ITI im to zabrało, wywaliło z koryta co lepiej wcześniej poustawianych, i o to cały wrzask kibolstwa. A swoje dyrdymały o tym, jacy to ultrasi Legii są cacy możesz swoim kolegom opowiadać przy wspólnym brandzlowaniu. Tak sobie będziecie nawzajem opowiadać to będziecie sami sobie coraz bardziej wierzyć. A rzeczywistość jest inna i Ci, którzy znają środowisko, bo w nim długi czas byli, jak Ja, wiedzą o co chodzi naprawdę i jak to przez wiele lat wyglądało. Wystarczy poczytać wspomnienia foxxa o zgodzie z Pogonią z 1994 aby uświadomić sobie, jak przez naprawdę wyglądają kibolskie układy. Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Re: Szkoda, że w Warszawie Twoja noga postanie... 03.11.09, 22:08 pajac, laleczka na sznurku, bajki... oj, coś widzę, że moje słowa znalazły potwierdzenie szybciej niż myślałem... do kamieniołomu a nie na stadion Gość portalu: only Legia napisał(a): > sam te bajke wymysliles? czy pomagal ci moze jakis redaktorek pajacu! laleczko > na sznurku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Legia Re: Szkoda, że w Warszawie Twoja noga postanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 22:38 pajacem jestes i pajacem zostaniesz a poza tym smierdzisz psem na kilometr! Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Re: Szkoda, że w Warszawie Twoja noga postanie... 04.11.09, 01:26 Nawet jeżeli, to pajac lepszy niż kibol Legii. A skąd wiesz czym śmierdzę? Wiesz gdzie mieszkam złoty chłopcze? Psem raczej nie, bo nie lubię, ewentualnie Kuną albo Tchórzofretką, ale taką mniejszą, południowoeuropejską. PS. wydarzenia, które opisałem, faktycznie miały miejsce. Na zajezdnię na Stalowej, gdzie udało się doczołgać autobusowi, wezwani zostali nawet policmaystrzy. Tacy jesteście... Gość portalu: only Legia napisał(a): > pajacem jestes i pajacem zostaniesz a poza tym smierdzisz psem na kilometr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Legia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 08:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anhell Re: Szkoda, że w Warszawie Twoja noga postanie... IP: 195.94.222.* 04.11.09, 09:14 Czytam sobie to co ty wypisujesz gościu i dochodzę do wniosku, że burak z ciebie pierwszej wody. Siedzisz sobie za klawiaturą, nazywasz kłamliwą historię wiarygodnego dla mnie internauty, a sam kim jesteś? Pozbawionym zdrowego rozsądku i wyzzutym z szarych komórek hipokrytą? Zbyt trudny dla ciebie język? Powiem prościej, tak żebyś zrozumiał. Nazywacie Waltera i ITI komuchami, a wiesz kto budował potęgę twojego klubu po II wojnie światowej? Dwaj pierwsi prezesi Legii w tym okresie to generałowie Armii Czerwonej, co w wojnie polsko-bolszewickiej walczyli po po ruskiej stronie! Czy to czyni ciebie również komunistą? Powiem więcej, ty prymitywie sprzed komputera, mocni to wy jesteście tylko w gębie i to w grupie. Osobno żałośni jesteście jak PZPN. Nie PZPN powinnno się j.....ć, tylko was, kibole bezmózgie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anhellic Re: Dopóki będzie tam ITI moja noga tam nie posta IP: 195.94.222.* 04.11.09, 09:01 Twoja noga tam nie postanie, bo masz pewnie zakaz stadionowy! Moglibyście się w końcu odpie...lić od ITI? Bez nich Legia padnie jak kłoda. bez was będzie istnieć dalej! Śmieszą mnie te chore przyśpiewki kiboli na stadionie w stylu "tysiąc lat przeminie, Żyleta nie zginie, Legia to właśnie my". Frajerzy, Żyleta runęłą, a wraz z nią i wy. Legia to my, prawdziwi kibice, wspierający klub, oczekujący sukcesów, a nie wspierający miernotę, byle pod szyldem innym niż ITI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ygfi Legia wyda miliony na transfery, ale jest warunek IP: *.chello.pl 03.11.09, 18:57 dziwię się że tvn/iti zdecydowali sie zainwestować w Legię, bo kochać ich będzie pół Warszawy, a nienawidzić cała Polska. Tyle że dostali od podatników stadion w prezencie, ale to im też raczej popularności nie przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jony Re: Czarowanie kibiców IP: *.chello.pl 03.11.09, 19:21 Zeby byli grzeczni , upszejmi i w krawatach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS.Ruch Re: Czarowanie kibiców IP: *.chello.pl 03.11.09, 19:46 i spiewali psalmy z pisma świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKes Legia wyda miliony na transfery, ale jest warunek IP: *.lanet.net.pl 03.11.09, 22:12 Dziadostwo z kretynami tak wygląda Legijja ITI sponsoruje taki chłam . Tam większość to bezmuzgi i baranie łby bez odruchów człowieczeństwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny jest ten No wiesz...pecunia non olet... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 09:56 Dostali stadion za pół darmo to "inwestują"... Odpowiedz Link Zgłoś
ultrasfctm Legia wyda miliony na transfery, ale jest warunek 03.11.09, 22:58 A kogo w ogole ta legła interesuje? Jak żaden inny klub w Polsce zbudował swą pozycję na złodziejstwie! Złodzieje spod znaku cwks! Ci którzy nie chcieli grać w ległej byli karceni na całe zycie i ladowali w 3-cich ligach i niżej. Ce-wu-ce-wu-ka! Ce-wu-ka-es! k...wa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajsner Re: Legia wyda miliony na transfery, ale jest war IP: *.acn.waw.pl 04.11.09, 00:35 A górnik to niby nie...??!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Legia wyda miliony na transfery, ale jest war IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 01:31 Idę o zakład, że autor tego wpisu chodził z 10 lat do podstawówki, ale cymbał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Biedny mały kompleks:-) IP: 194.146.120.* 04.11.09, 07:11 Biedny mały kompleks:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek wypad do siebie pedale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 08:36 Jak Ci się nie podoba to nie wchodź na forum na którym piszą o Legii baranie. Kibicuj swojemu LZS-owi z pierdziszewa górnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janush Coś za coś !!! IP: *.pl 03.11.09, 23:12 TVN jako rzecznik medialny będzie wspierać PO-lityków ,w tym panią HG-W a będzie stadion i miliony na transfery. Odpowiedz Link Zgłoś
jiddu Warunek bez sensu, bo jeśli są w stanie nadrobić 04.11.09, 01:56 to po co im wzmocnienia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh No to będzie ostry zjazd w dół IP: 87.239.192.* 04.11.09, 07:53 Po co piłkarzom nowa konkurencja w drużynie? Odpowiedz Link Zgłoś
waldemarkoc2 Legia wyda miliony na kraty 04.11.09, 09:26 ITI Legia wyda miliony, potem będzi ewyjazd do Wilna i zmnowu wyda miliony, potem będzie wyjazd do Białęgostoku albo do Danii, potem wyda miliony i jak będize tytuł to miasto znowu wyda miliony na odbudowe Starówki, potem będzie nowy stadion i nowe miliony... żenada; Legia to wrzód na dupie tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Kibole i tak wszystko IP: 213.192.68.* 04.11.09, 09:49 zniszczą dziwię się ITI że w to bagno inwestują? Kibole i tak ich krytykują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megatronus Re: Kibole i tak wszystko IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.09, 21:25 Swieta prawda a wiesz najlepsze to dopiero będzie jak by iti zrezygnowało i by nie bylo inej znanej marki co kasą sypnie to by wspominali ze ITI nie było takie złe ile razy to już się przerabiało że dzieje pokazują że się nie szanuję co się ma i prawdą bedzie że kibice do bagna doprowadzą swojim nastawieniem do ITI zamiast wspierać swoj klub ja w szczecinie też to przerabiałem nie raz nie dwa kto wie ten wie nie chce mi się pisać całej historie chociażostatnie lata dużo mnie nauczyły jak patrzeć na kluby pod jakim kątem i co się liczy KIBICE i KASA reszta przyjdzie pużniej......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Piłkarze na pewno się przyłożą, żeby ich zastąpić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 09:55 świetna akcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodzieje Komu iti bedzie płaciło za koncerty? legii czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 10:03 MIASTU? I ILE...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEJ Legia wyda miliony na transfery, ale jest warunek IP: 77.223.237.* 04.11.09, 16:06 Ta Legia to jeden wielki burdel.ITI laduje miliony a na szlagierowy mecz z Ruchem przychodzi ....3 tys kibicow.Tyle to chodzi na 2 tzn 3 lige.A Warszawa to 2 mln stolica.ITI zrobil interes zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś